- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.040
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.561
İşe başlayınca unuttun bizi
Alasim geliyorBulasici bir durum demek ki
Ne aliyorsun bakalim
Alasim geliyor
Daha birşey yok ama arsa bakıyoruz. Ucuz eşimin o tarfalarda 150-200 bine var
Gidip bakmak gerek.Hastaniz varmis gecmis olsun
Ayy ben de yarin arsa bakmaya gidicem catalca tarafina. Ama cok daha uygun bisiy bakicam. 4 tane ilan belirledim. Makul geldiler eger ilanlarda gozuktugu gibi guzelse...
Gidip bakmak gerek.
İlanda gözüktüğü gibi olmuyor ☹
CrazyHayirlisi olsun bi bakiym :)
Hosuma giderse pts alirim hemen. Yoksa ev alicam yine. Belirledim
Başın sagolsun, Allah rahmet eylesin.Eşimin anneannesi ölmüşAllah rahmet eylesin eşimin üzerinde emeği çoktu.İzinde ancak gidecegız.Cok yaşlıydı ve alzheimer hastasıydı zaten kurtuldu.
Geçmiş olsun toparlar bir an önce inşallah. Allah hayırlı evlat versinKızlar ya dayım şeker komasına girmiş üzüntüden.
Oğlu Epeydir başına sürekli iş açıyor ☹
Başınız sağolsun mekanı cennet olsunEşimin anneannesi ölmüşAllah rahmet eylesin eşimin üzerinde emeği çoktu.İzinde ancak gidecegız.Cok yaşlıydı ve alzheimer hastasıydı zaten kurtuldu.
Hayirli olsunHayirlisi olsun bi bakiym :)
Hosuma giderse pts alirim hemen. Yoksa ev alicam yine. Belirledim
Hayirli olsun
Türkiye'ye vergi ödemiyorum demiştin. Bu evler için de vergiden muaf mısın? Kira gelirleri de vergiden muaf mı?
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahEşimin anneannesi ölmüşAllah rahmet eylesin eşimin üzerinde emeği çoktu.İzinde ancak gidecegız.Cok yaşlıydı ve alzheimer hastasıydı zaten kurtuldu.
Vatandaşı olduğunuz diğer ülkelere mi ödüyorsunuz?Tesekkurler :)
Evet muafim. Kiralar da dahil
Vatandaşı olduğunuz diğer ülkelere mi ödüyorsunuz?
Ya merak ettim biz burada her bir şeyin vergisini ödüyoruz da
O kadar teşvik edici ki Turkiye'de yasayan vatandaşları da başka ülkelere gitmeye teşvik ediyorFransada bisey edinirsem öderim ama hic biseyim yok
Turkiyenin belli ülkelerle anlasmalari var. yeterki disardan doviz gelsin ülkeye diye tesvik amacli sanirim.
Mesela tatile de daha uygun gidiyoruz. Cunku yine vergi muafiyeti var.
O kadar teşvik edici ki Turkiye'de yasayan vatandaşları da başka ülkelere gitmeye teşvik ediyor
ne güzel yorumladınO kadar teşvik edici ki Turkiye'de yasayan vatandaşları da başka ülkelere gitmeye teşvik ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?