Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Alasim geliyor
Daha birşey yok ama arsa bakıyoruz. Ucuz eşimin o tarfalarda 150-200 bine var

Hastaniz varmis gecmis olsun

Ayy ben de yarin arsa bakmaya gidicem catalca tarafina. Ama cok daha uygun bisiy bakicam. 4 tane ilan belirledim. Makul geldiler eger ilanlarda gozuktugu gibi guzelse...

pure hazel allah şifa versin toparlar inşallah stres şekeri çok yükseltiyor
okyonus mekanı cennet olsun
Kmsl Hnd inş. Güzel puan alır kızın yiğenimde girdi türkçe 3 yanlış matematik 11 doğru 5 boş 4 yanlış gerisini full yapmış matematik biraz işi bozmuş hesaplama yapabilen varsa bu sonuca kaç puan alır kızlar
GeyikliGece yoksun çoktandır hoşgeldin canım

Kızlar ya dayım şeker komasına girmiş üzüntüden.
Oğlu Epeydir başına sürekli iş açıyor ☹
Geçmiş olsun toparlar bir an önce inşallah. Allah hayırlı evlat versin

Eşimin anneannesi ölmüşAllah rahmet eylesin eşimin üzerinde emeği çoktu.İzinde ancak gidecegız.Cok yaşlıydı ve alzheimer hastasıydı zaten kurtuldu.
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun

Hayirlisi olsun bi bakiym :)

Hosuma giderse pts alirim hemen. Yoksa ev alicam yine. Belirledim
Hayirli olsun

Türkiye'ye vergi ödemiyorum demiştin. Bu evler için de vergiden muaf mısın? Kira gelirleri de vergiden muaf mı?

Vatandaşı olduğunuz diğer ülkelere mi ödüyorsunuz?
Ya merak ettim biz burada her bir şeyin vergisini ödüyoruz da

Fransada bisey edinirsem öderim ama hic biseyim yok
Turkiyenin belli ülkelerle anlasmalari var. yeterki disardan doviz gelsin ülkeye diye tesvik amacli sanirim.

Mesela tatile de daha uygun gidiyoruz. Cunku yine vergi muafiyeti var.

Fransada bisey edinirsem öderim ama hic biseyim yok
Turkiyenin belli ülkelerle anlasmalari var. yeterki disardan doviz gelsin ülkeye diye tesvik amacli sanirim.

Mesela tatile de daha uygun gidiyoruz. Cunku yine vergi muafiyeti var.
O kadar teşvik edici ki Turkiye'de yasayan vatandaşları da başka ülkelere gitmeye teşvik ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…