Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim kucukken yanimdakinin saclarina yapismisligim

Kardesime salona gidip bi tane patlatmisligim

Bide komsuya gitmeye calismisligim var

Valla kucukken

Bende korktum kendimden simdi tovbe bismillah
O komşuya gitme çalışması bendede vardıve çok ilginç ben hatırlıyorum o anı ısrarla gitmek istiyorum ama bir türlü bırakmıyordu annemle babam sonra onlara trip atıp yataga kendimi atmıştım her şeyi hatırlıyorum ama uyku halindeydim

Bizimkiler yeni tanismisti hosgeldine gidiyodum herhalde

Benim beybimi degil ama beni gördün. Sayilir mi?

Ben bi tek Zeynolin44 i gördüm. Beni herkes gördü galiba
Ben isimlerinizi cok merak ediyorum. Neyse ki tuce_tuce var ne kadar acik bi ismi var
ismim azra
Profil ismim zeyno büyük kızım o bebekti kk ya üye olduğum da

2 haftadır kitap elimde sürüklenip duruyor bugün kü hedefim kitabı bitirmek ve harcama yapmamak
Dünden sebzeli tavuk var biraz kızımla eşim yer domates çorbası yapıcam ben ondan yerim sadece
Derin dondurucuda ki bir çok malzemeyi bitirdim çok mutluyum
Buzdolabının buzlugunda bir kaç şey var onlarda biter yakında
Babam köy mısırı ekiyor her yıl benim buzluğun yarısı mısırla doluyor hepimiz çok seviyoruz
Organik ilaç falan hiç yok tohumu en eski tohumlardan acayip lezzetli
10 güne kadar toplamaya başlarız kızım gün sayıyor toplamak için çok egleniyor

Herkese günaydınlar
Dün menüde hamburger patates vardı.
bugün de yapacağım. Kıyma buzluktan çıkınca kaç saat duruyor acaba. Hepsini yapmadım bugün akşama da taze yapmak için.
5 tane hamburger ekmeğini de buzluğa attım. Yufka almıştım bozulacak tava böreği yapacağım. Büyükçe bir salata ve çorba da yaparım. Markete gidip yeşillik alacağım.

Evet canım tabiki her dediği yapılınca çocuklar şımarıyor bunu fırsata çeviriyorlar orası ayrı tamamen haklısın
Çoğu çocukta da karakter meselesi ilk kızım her iki taraftada da ilk torundu her istediğini aldılar ama hiç şımarmadı bunu bize karşı kullanmadı ama küçük tam bir atom karınca ne yerde duruyor ne gökte karnımda bile duramadı erkenden geldi

Ayyyyyy sabah sabah buna koptum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…