Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bebeklik dönemindeki beslenmenin ileriki yaşlarda hastalıklara yol açtığına kesinlikle katılıyorum. Cevremde çogu kişi 1 yaşından önce şekerli tuzlu gıda veriyor çocuğuna alışsın bünyesi diyorlar zamanı gelince alışacak zaten ama o çocuğun organları henüz hazır degilki. Yada inek sutu keci sutu verenler var bunun gibi daha bir çok örnek var. Vitamin alımıda çok önemli özellikle d vitamini kime sorsam biz hic vermedik diyor halbuki 4 yasa kadar verilmesi gerekiyor aslında. Hem çocuğun bağışıklık gelişimi için hemde kemik gelişimi için elzem birşey ama insanlar çok hafife alıyor. Kaşık maması konusunda soyle düşünüyorum ölçülü verildiği takdirde bir zararı olacağını düşünmüyorum sonuçta çoğu kaşık maması önemli tahıllar iceriyor. Pirinç unu şöyle sağlıksız olur dengeli beslenmenin önüne geçerse bebeğe zararı olur yani mesela meyve, sebze, yumurta yoğurt gibi şeyleri vermek dururken pirinç ununa yüklenmek doğru değil. Benim kv ilk çocuğunu sütü olduğu halde doğar doğmaz sadece pirinç unuyla beslemiş yaşı küçükmüş bilmemiş çevresinde yönlendiren kimsede olmamış. Bebek 7 aylik olunca ölmüş. Ben beslenmeden kaynaklı olduğunu dusunuyorum.

İyi geceler kızlar
Mesajlar birikmiş baya okumaya çalışacağım.
ek gıda, mama konusu konuşulmuş. Ben daha gece maması vermedim bebişe doktor önermedi.
Ama karşı değilim.
yarın kilosunu boyunu öğreneceğim.
Bildiğim mama anne sütüne göre daha zor sindiriliyor. O yüzden çabuk uyanmıyor mama içen bebek.

Çoğu mama pirinç unu ve şekerden oluşuyor.

istagramda mühendisoğlu var. Bütün mamaların içeriğini paylaşıyor.

Burda arka planda özel konuşamalar çok oluyor sanırım, ben daha kimsenin bebeğini görmedim

yatak odasına sürgülü sineklik yaptırdık 150 liraya
bir de marketten muz çikolata tava yoğurt aldık oraya da 25 ödedik.

Hiç öyle şeyler izleyemem çok etkilenirim en ufak bir şeyden ya
Dediğin gibi gece kabuslar çığlıklar falan komşular bile duyuyor alıştılar
bizim komşularda duyuyodur oglum da hemen sarılır bana anne niye bagırıyosun diye

ooo arkada neler oluyo neler bende zorla öğrendim tehditle

ya aynıymışız valla ama benim eşimde korkar ikimizde bağırış çağırış
Sss aklıma bdv deki bir konu geldi eşimde korkar deyince:) kadın evinde hamamböceği buluyor baya korkuyor kocasına söylüyor hemen, kocası uzaktan terlik fırlatmış böceğe

Sss aklıma bdv deki bir konu geldi eşimde korkar deyince:) kadın evinde hamamböceği buluyor baya korkuyor kocasına söylüyor hemen, kocası uzaktan terlik fırlatmış böceğe
hahah iyi yapmış korkar derken kabus görür cok diyecektim ya yoksa hiç bişeyden korkmaz tabi

Hahahaha
Ben ilk kabus gördüğümde eşim çok korkmuştu hırsız girdi hırsız girdi diye bağırıp kalkmaya çalıştı yataktan düşmüştüuzun süre sakinleşememişti
Birde köpekten çok korkar benden önce kaçar kızımızıda bırakıp bizden önce kaçmışlığı çok vardır

Bilenler bilir avrupadaki evlerde çok fare sorunu oluyor. Bizim eskiden evimiz bahceliydi bir ara fare girmişti eve. Abim ve ben bir akşam otururken bir tıkırtı geldi televizyonun arkasindan abim gitti bahçeden çalı supurgesini aldı oturduğu koltuktan tv nin arkasına fırlatti fareyi vuracağım diye o gedi aklıma şimdi

Ayyy çok güldümmm

Benim eşim de rüyasında konuşur. Ona soru sorarım cevaplar.

Hahaaaaahhh bu gece çok güldüm

Ben direk oğlanı kucagima alıp kaçıyorum köpekten geçen gün yine herkes seferber oldu beni sakinleştirmek için köpekte bana kafayı taktı valla birakmiyo ya peşimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…