- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #68.061
İnşallah tatlım bu artışlar zam olarak dönüyor bizeinşallah olmaz
aynen bizim ülkemizde zam gelir asla indirim gelmez.Borçları alsak yeter diyorum çocuklara takılanlar kendi arkadaşlarımın taktıkları duruyor hep eylülde bende birikime başlıcamİnşallah tatlım bu artışlar zam olarak dönüyor bize
çok pahalı arsalar bizim 4 yıl önce baktıgımız 135 ti şimdi 300 olmuş160dan 145e düştü 120 olsun diyoruz.
Arsa villa arsası diye geçiyor ve çok küçük zaten. Çok süper bir konumda da değil fakat etrafında cokk güzel villalar var
Şişirilmiş fiyatlar. Kesinlikle ederi o değil.çok pahalı arsalar bizim 4 yıl önce baktıgımız 135 ti şimdi 300 olmuş
ne olarak düşündün canım zeynep miAyyyy nedense ben seni hiç azra gibi biri olarak düşünmemiştim
Ayyyyy buraya da foto isterşz o zaman dövmeninSelam Kızlar
dün beni çok şaşırtan birşey yaşadım :) eşim aradı oğlanla benim yakın zamanda çekilmiş fotoğrafımızı istedi. Bişi yaptıracam falan dedi güzel birşeye bastıracak Sandım bende.
meğerse dövme yaptıracakmış KolunaŞok oldum çünkü yıllardır dövme yaptırmak istiyorum eşim gerek yok Sıkılırsın falan diyor.
çocuğumuz olunca birlikte yaptırırız diye anlaşmıştık en son ama hiç gündemimizde yoktu.
kahvaltı yaptık eşim dövme yaptırmaya gitti vallabakalım nasıl olacak uzun sürer akşama ancak gelir
Insallah düşürürler fiyatı. Bizimde öyle bir niyetimiz var bakalım. Villa imarlı bir yerimiz var ama evi yaptirmak için eşimin bir arsası var onun satılmasını bekliyoruz. Uzun suredir ilanda malesef arayan soran yok. Babasıyla beraber almışlardı eşimin hissesi 150/160 bin tl civarı. Bu paraya betonarme yaptiramayiz ancak çelik konstrüksiyon tarzı birşey olur peyzaj ve havuzda dusunuyoruz araştırıyoruz henüz. Tayinimiz cikarsa yazdan yaza gelip kalmayı düşünüyoruz. Müstakil evin hali başka.160dan 145e düştü 120 olsun diyoruz.
Arsa villa arsası diye geçiyor ve çok küçük zaten. Çok süper bir konumda da değil fakat etrafında cokk güzel villalar var
Yok zeynep olarak değil de ne bilim azra değişik geldine olarak düşündün canım zeynep mi
Canım geç olsun ama içinize sinsin.Insallah düşürürler fiyatı. Bizimde öyle bir niyetimiz var bakalım. Villa imarlı bir yerimiz var ama evi yaptirmak için eşimin bir arsası var onun satılmasını bekliyoruz. Uzun suredir ilanda malesef arayan soran yok. Babasıyla beraber almışlardı eşimin hissesi 150/160 bin tl civarı. Bu paraya betonarme yaptiramayiz ancak çelik konstrüksiyon tarzı birşey olur peyzaj ve havuzda dusunuyoruz araştırıyoruz henüz. Tayinimiz cikarsa yazdan yaza gelip kalmayı düşünüyoruz. Müstakil evin hali başka.
Ayyyyy buraya da foto isterşz o zaman dövmenin
Geçmiş olsun canımTünaydın. Ancak bakabildim kızlar uyudu. Belim doğumdan bu yana ağrıyordu. Şimdi de zorladım galiba birkaç gündür. Bugün ne oturtabiliyorum ne kalkabiliyorum. Cocuğu beşiğine zor koydum. Geçmezse yarın doktora gitmeyi planlıyorum.
Ergenken ben de dövmelere merak sarmıştım.Bir de işyerinde bazı kişiler demiş ki abi ya boşanırsan eşini niye yaptırıyorsun sadece çocuğu yaptır falan
ben de dedim ki hadlerini aşan yorumlar yapmasınlar onlara mi kaldı bunun derdi. Sen istiyorsan sadece çocuğu yaptırabilirsin ben istemedim ki benim resmimi dövme yaptır diye. Sen taşıyacaksın nasıl istiyorsan öyle yaptır dedim.
çok büyük olursa belki zamanla gözünü yorar sadece çocuk olursa daha küçük olur göz yormaz diye düşündüm. Git orada karar ver adamın çıkardığı taslaklara bak dedim.
eşim de ikinizi yaptırmak istiyorum onlar ne bilsin bizim aramızdaki ilişkiyi boşver dedi. Bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?