Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İnşallah tatlım bu artışlar zam olarak dönüyor bize
aynen bizim ülkemizde zam gelir asla indirim gelmez.Borçları alsak yeter diyorum çocuklara takılanlar kendi arkadaşlarımın taktıkları duruyor hep eylülde bende birikime başlıcam

Selam Kızlar

dün beni çok şaşırtan birşey yaşadım :) eşim aradı oğlanla benim yakın zamanda çekilmiş fotoğrafımızı istedi. Bişi yaptıracam falan dedi güzel birşeye bastıracak Sandım bende.

meğerse dövme yaptıracakmış Koluna Şok oldum çünkü yıllardır dövme yaptırmak istiyorum eşim gerek yok Sıkılırsın falan diyor.

çocuğumuz olunca birlikte yaptırırız diye anlaşmıştık en son ama hiç gündemimizde yoktu.

kahvaltı yaptık eşim dövme yaptırmaya gitti valla bakalım nasıl olacak uzun sürer akşama ancak gelir

Ayyyyy buraya da foto isterşz o zaman dövmenin

160dan 145e düştü 120 olsun diyoruz.
Arsa villa arsası diye geçiyor ve çok küçük zaten. Çok süper bir konumda da değil fakat etrafında cokk güzel villalar var
Insallah düşürürler fiyatı. Bizimde öyle bir niyetimiz var bakalım. Villa imarlı bir yerimiz var ama evi yaptirmak için eşimin bir arsası var onun satılmasını bekliyoruz. Uzun suredir ilanda malesef arayan soran yok. Babasıyla beraber almışlardı eşimin hissesi 150/160 bin tl civarı. Bu paraya betonarme yaptiramayiz ancak çelik konstrüksiyon tarzı birşey olur peyzaj ve havuzda dusunuyoruz araştırıyoruz henüz. Tayinimiz cikarsa yazdan yaza gelip kalmayı düşünüyoruz. Müstakil evin hali başka.

Canım geç olsun ama içinize sinsin.
Prefabrik veya çelik kondiksiyon dan memnun değil yaptıranlar.
En iyisi betonarme diyorlar.
Çelik kondisyon zaten betonarme kadar masraflı ymış.

Bir de işyerinde bazı kişiler demiş ki abi ya boşanırsan eşini niye yaptırıyorsun sadece çocuğu yaptır falan

ben de dedim ki hadlerini aşan yorumlar yapmasınlar onlara mi kaldı bunun derdi. Sen istiyorsan sadece çocuğu yaptırabilirsin ben istemedim ki benim resmimi dövme yaptır diye. Sen taşıyacaksın nasıl istiyorsan öyle yaptır dedim.

çok büyük olursa belki zamanla gözünü yorar sadece çocuk olursa daha küçük olur göz yormaz diye düşündüm. Git orada karar ver adamın çıkardığı taslaklara bak dedim.

eşim de ikinizi yaptırmak istiyorum onlar ne bilsin bizim aramızdaki ilişkiyi boşver dedi. Bakalım ne olacak

Geçmiş olsun canım

Ergenken ben de dövmelere merak sarmıştım.
Şimdi asla cesaret edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…