- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #68.141
evet araba daha risksiz işte konaklama lokantalar benzin istasyonları korkutuyar bakalım sanırım. Arabayla bi 10 güne kadar çıkarız.Uçak arabadan çok daha riskli.
Araçta en azından tanımadığınız kimse olmayacak. Dinlene dinlene gidersiniz
Yok bardenin biraz daha gerisinde ana cadde de ama bir bina arkada kalmış oluyor apartman zemin kat tek sorun o .Yeri guzelmis yoksa teb in üstündeki apartman mi benim arkadaşım satıyor ama.o 240 diyo
Valla biz kaldık gidemiyoruzevet araba daha risksiz işte konaklama lokantalar benzin istasyonları korkutuyar bakalım sanırım. Arabayla bi 10 güne kadar çıkarız.
Ayyy bu gurbetligin her hali zor coknozeniyorum ailesine yakın oturanlara
Hiii tugay diyince ben postanenin orda sandım lojmanlar okul falan var.koparatif mahallesi de güzel khem rahat satarsın hem kiraci rahat bulunurYok bardenin biraz daha gerisinde ana cadde de ama bir bina arkada kalmış oluyor apartman zemin kat tek sorun o .
Eğer gidemezsek 6 yıldır ilk defa kalacağım yaz da cehennem gibi geçecek burdaValla biz kaldık gidemiyoruz
Canım rabbim hayırlısını nasip eylesin inşallahhhhEğer gidemezsek 6 yıldır ilk defa kalacağım yaz da cehennem gibi geçecek burda
Aynen tatlım zor bir zamandan geçiyoruz şu virüs bitsin de okul açılınca hafta sonlari bile gideriz aileler gelirCanım rabbim hayırlısını nasip eylesin inşallahhhh
2. Ay aşısı ateş yapabilir canım sen tedbirli olHerkese iyi akşamlar
Uyumayan bebe yapmışız koala gibi yaşıyoruz evde kucakta uyuyor bırakınca gözler kocaman açılıyor ve tepinmeye başlıyorhalbuki biz hakkimizi kullanmıştık ilk oğlum kolikti ve neredeyse 1 yıl sabaha kadar ayakta salliyordum yatağın ortasında ayağımda sallarken bende oturarak uyudum 1 yıl boyunca eşimle hergun ama biz o haklarımızı kullanmıştık diyoruz sürekli bebise tatliş tatliş bakıyor bize Öyle derken
Bugünün harcaması 10 tl simit (sabah kahvaltılarında arasına kaşar koyup tos makinasında basıyorum.)
2 ekmek 3 tl
Banyo mutfakta falan bozulun yerler kirilan kulplar falan vardi 50 tl yapı market.
Aylardır evde olmaktan buhran geçiriyorum geçen haftadan beri gün aşırı arabayla ormanlık alanlara gidiyoruz 1-2saat yürüyüp oturuyoruz bazen arabada oturuyoruz sahili arabada turluyoruz falan öyle idare etmeye çalışıyoruz.
Birde birşey sorucam 2 aylık aşımız var hafta o asi ares falan yapiyormuydu çok korkuyorum aşı yaptırmaktan.esim haftaya ise başlarsa ve akşam yada gece vardiyasında olursa eğer aşı yaptırdıktan sonra kayinvalidemlerde kalıcam ateşi falan olursa çok panik olurum onun için soruyorum ateş olurmu diye.1 aylık aşısında hemşire ağrı sızı ateş olmaz dedi ama yavrum 2 gün boyunca cook huzursuzdu.
Bu 2019-2020 model bebekler sanirim kucakta uyuma özelliğiyle geliyorHerkese iyi akşamlar
Uyumayan bebe yapmışız koala gibi yaşıyoruz evde kucakta uyuyor bırakınca gözler kocaman açılıyor ve tepinmeye başlıyorhalbuki biz hakkimizi kullanmıştık ilk oğlum kolikti ve neredeyse 1 yıl sabaha kadar ayakta salliyordum yatağın ortasında ayağımda sallarken bende oturarak uyudum 1 yıl boyunca eşimle hergun ama biz o haklarımızı kullanmıştık diyoruz sürekli bebise tatliş tatliş bakıyor bize Öyle derken
Bugünün harcaması 10 tl simit (sabah kahvaltılarında arasına kaşar koyup tos makinasında basıyorum.)
2 ekmek 3 tl
Banyo mutfakta falan bozulun yerler kirilan kulplar falan vardi 50 tl yapı market.
Aylardır evde olmaktan buhran geçiriyorum geçen haftadan beri gün aşırı arabayla ormanlık alanlara gidiyoruz 1-2saat yürüyüp oturuyoruz bazen arabada oturuyoruz sahili arabada turluyoruz falan öyle idare etmeye çalışıyoruz.
Birde birşey sorucam 2 aylık aşımız var hafta o asi ares falan yapiyormuydu çok korkuyorum aşı yaptırmaktan.esim haftaya ise başlarsa ve akşam yada gece vardiyasında olursa eğer aşı yaptırdıktan sonra kayinvalidemlerde kalıcam ateşi falan olursa çok panik olurum onun için soruyorum ateş olurmu diye.1 aylık aşısında hemşire ağrı sızı ateş olmaz dedi ama yavrum 2 gün boyunca cook huzursuzdu.
Ben zaten endişeliydimde ne olur ne olmaz diye yine sorayim dedim eşim işte olursa kesin ben kv gideyim kalmaya riske girmeye hic gerek yok.tesekkur ederim cevap verdiğin için2. Ay aşısı ateş yapabilir canım sen tedbirli ol
Teşekkür ederim canm.Evet yaa bizde hep sensörlü diyoruz.Hatta azonce eşim uyuttu yerine yatırırken aman dikkat et yan yatır sensörü açılmasın dedim.Hayir kucak rahat değil ki iki katlı süklüm püklüm uyuyor.Valla sağına soluna pike yastık falan sikiştırıyoruz sirf boşlukta kalıpta uyanmasin kendini kucakta sansin diye.herkes diyorki bebeği uyutunca sende uyu yada yada yemeğini evinin işini yao diyorlar ben bırak yemeği eşim evde yoksa tuvalete gidemiyorum.(idari izinli olduğu için pandemi basından beri evdeydi)Geçen şehir dışına gitti araba mevzusu için resmen buyuk oğluma zar zor makarnayi zor hasladim sos bile yapamadim yoğurt koydum üstüne öyle yedi yavrum.ev işi çamaşır yemek uyku falan zaten mümkün değil bırakınca mıkır mıkır ediyor 2 dk sonra almazsam da çığlığı basıyor.Bu 2019-2020 model bebekler sanirim kucakta uyuma özelliğiyle geliyorbenimki de 4 ay kucakta uyudu, bıraktığım an sensör var gibi uyanıyordu buyudukce geçer annesi endişe etme.
Aşıdan da o kadar kötü bir ateş olacağını sanmıyorum. Bakarsin 37.5 geçerse icin rahat etsin diye az bi ateş düşürücü verebilirsin tabii doktor ok dediyse.
Offf ben "bebek uyuyunca sen de uyu dinlen" cümlesini duyunca artık söyleyenin saçını başını yolasım geliyorduTeşekkür ederim canm.Evet yaa bizde hep sensörlü diyoruz.Hatta azonce eşim uyuttu yerine yatırırken aman dikkat et yan yatır sensörü açılmasın dedim.Hayir kucak rahat değil ki iki katlı süklüm püklüm uyuyor.Valla sağına soluna pike yastık falan sikiştırıyoruz sirf boşlukta kalıpta uyanmasin kendini kucakta sansin diye.herkes diyorki bebeği uyutunca sende uyu yada yada yemeğini evinin işini yao diyorlar ben bırak yemeği eşim evde yoksa tuvalete gidemiyorum.(idari izinli olduğu için pandemi basından beri evdeydi)Geçen şehir dışına gitti araba mevzusu için resmen buyuk oğluma zar zor makarnayi zor hasladim sos bile yapamadim yoğurt koydum üstüne öyle yedi yavrum.ev işi çamaşır yemek uyku falan zaten mümkün değil bırakınca mıkır mıkır ediyor 2 dk sonra almazsam da çığlığı basıyor.
Calpol şurup kullandık daha önce laktoz intölaransi olduğunu öğrendikten sonra diyet ve damlalar bikac günden önce etkisini göstermez dedi doktorumuz ve ağrısı kıvranmasi coktu rahat etsin biraz yakınması azaldım diye bikac gün calpol verdirdi doktorumuz ozaman.sanirim şimdide kullanabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?