Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah Yardımcın olsun canım
Bazen ikinci çocuğu çok istiyorum ama böyle senin yazdıklarını okudukça korkuyorum☺
beni kendi çocugum korkutuyo kardeşin olsun mu diyolar benim kardeşim var zaten annem benim kardeşim diyo

ayyy senin oğlun alem ya
Benim kızda istemiyor ama biz istiyoruz eşimle bakalım şu an için sadece düşünüyoruz 1 yıl sonra belki
biz daha düşünme aşamasına gelemedik bakalim hayirlisi hakkımızda canim seneye okul zamanına denk gelmesin ama

biz daha düşünme aşamasına gelemedik bakalim hayirlisi hakkımızda canim seneye okul zamanına denk gelmesin ama
Aynen iyi planlamak lazım ama nasip kısmet işi biz istiyoruz da Allah verecek mi bakalım
Kardeş iyidir ama ya destekçi lazım hayatta
Biz ablamla çok bağlıyız Allah bozmasın o yüzden kardeş candır

Aynen iyi planlamak lazım ama nasip kısmet işi biz istiyoruz da Allah verecek mi bakalım
Kardeş iyidir ama ya destekçi lazım hayatta
Biz ablamla çok bağlıyız Allah bozmasın o yüzden kardeş candır
aslında ben azcik ucundan istemeye basladim hayirlisi olsun bakalim 2020 biterse inşallah sağ salim çıkabilirsek

inşallah canım.
Bizim arsa da olsun inşallah
Sanırım buradan ev alacağız şuan püre bulduk bi ev bizim mahallede . Eşime dedim ki alacaksak hemen alalım tayin dönemi hemen kiraya verilir

Eşim su çay zeytin 55 TL yoğurt 18 TL ödedi . Yemekten sonra yürüyüşe gittik bebeğin uyku saatiydi o uyudu eve geldik emzirip yatırdım . Ev bakıyoruz kızlar ya aklımızda bi fikir var bakalım
Hayırlısı olsun tucecim Allah gönlüne göre versin
Memleketten mi bakıyorsunuz yine
Diğer eviniz ne olacak kayınvaliden hep orada mi oturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…