- Konu Sahibi pure hazel
-
- #68.101
beni kendi çocugum korkutuyoAllah Yardımcın olsun canım
Bazen ikinci çocuğu çok istiyorum ama böyle senin yazdıklarını okudukça korkuyorum☺
beni kendi çocugum korkutuyokardeşin olsun mu diyolar benim kardeşim var zaten annem benim kardeşim diyo
biz daha düşünme aşamasına gelemedik bakalim hayirlisi hakkımızda canim seneye okul zamanına denk gelmesin amaayyy senin oğlun alem ya
Benim kızda istemiyor ama biz istiyoruz eşimlebakalım şu an için sadece düşünüyoruz 1 yıl sonra belki
Aynen iyi planlamak lazım ama nasip kısmet işi biz istiyoruz da Allah verecek mi bakalımbiz daha düşünme aşamasına gelemedik bakalim hayirlisi hakkımızda canim seneye okul zamanına denk gelmesin ama
aslında ben azcik ucundan istemeye basladim hayirlisi olsun bakalim 2020 biterse inşallah sağ salim çıkabilirsekAynen iyi planlamak lazım ama nasip kısmet işi biz istiyoruz da Allah verecek mi bakalım
Kardeş iyidir ama ya destekçi lazım hayatta
Biz ablamla çok bağlıyız Allah bozmasın o yüzden kardeş candır
Yaaaa benim kıza ne demeli
Biraz önce beni sinirlendirdi bende hiç bakmıyorum hem ağlıyor hem de yanıma gelmiş
İyi ki doğdun mina diyor ( mina kendisi oluyor)
Bana vicdan yaptırıyor cadı
Ayyyy çok tatlı yaaaYaaaa benim kıza ne demeli
Biraz önce beni sinirlendirdi bende hiç bakmıyorum hem ağlıyor hem de yanıma gelmiş
İyi ki doğdun mina diyor ( mina kendisi oluyor)
Bana vicdan yaptırıyor cadı
Eşim su çay zeytin 55 TL yoğurt 18 TL ödedi . Yemekten sonra yürüyüşe gittik bebeğin uyku saatiydi o uyudu eve geldik emzirip yatırdım . Ev bakıyoruz kızlar ya aklımızda bi fikir var bakalım
Sanırım buradan ev alacağız şuan püre bulduk bi ev bizim mahallede . Eşime dedim ki alacaksak hemen alalım tayin dönemi hemen kiraya verilirinşallah canım.
Bizim arsa da olsun inşallah
Hayırlısı olsun tucecim Allah gönlüne göre versinEşim su çay zeytin 55 TL yoğurt 18 TL ödedi . Yemekten sonra yürüyüşe gittik bebeğin uyku saatiydi o uyudu eve geldik emzirip yatırdım . Ev bakıyoruz kızlar ya aklımızda bi fikir var bakalım
Haydi yolla yolla
Ayyyy hadi inşallahhhSanırım buradan ev alacağız şuan püre bulduk bi ev bizim mahallede . Eşime dedim ki alacaksak hemen alalım tayin dönemi hemen kiraya verilir
TutHaydi yolla yolla
memleketten mi ordanmi bakıyosunuzEşim su çay zeytin 55 TL yoğurt 18 TL ödedi . Yemekten sonra yürüyüşe gittik bebeğin uyku saatiydi o uyudu eve geldik emzirip yatırdım . Ev bakıyoruz kızlar ya aklımızda bi fikir var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?