Bugün ne aldin kaç tl harcadin

memleketten mi ordanmi bakıyosunuz
NarinNarin kızlar buradan bakıyoruz şuan kiraya vereceğiz . Kv de bizim evde oturuyor kendi evi verilene yapılana kadar oturacak . Eğer olursa arabamızı satıp biraz model düşüreceğiz 50 bin gibi kredi çekeceğiz 2 sene ödemeli altınlarımı vereceğim 200 bin TL ev 70 bin gibi de araba alacağız

inşallah olur uygun mu orda ev fiyatlari nasıl

Ev 3+1 mi

Ay hayır asla uygun değil bence aşırı pahalı bizim şuan oturduğumuz ev kesin 300 bin filan ki işçilik bence 0
Benim iki üst komşum 475 bin istiyor burası çok. Pahalısanırım sen oturmayacqksin kiraya vereceksin dimi ben önce tayin çıkana kadar sen oturacaksın anladjm. Bizde boşver kira odemeyelim.diye aldık gidince satarız hayırlışı olur insallah

Siz tatil için memlekete dönmüyor musunuz canım

2 gündür bakıyorduk kızlar içeri telefonu şarja takmaya gittim eşim vazgeçmiş geldim ki almıyoruz diyor bana . Araba bakmış 200 Bin km deki 2009 model Honda’lar 90 bin TL diyor . Hayat standardımızı düşüremeyiz şuan diyor . Bizim ev sahibi satsın burayı alırım diyor. Adam tam bir ikizler Burcu

Siz tatil için memlekete dönmüyor musunuz canım
Ahhh sorma şuan evdeki tek.gündem maddenmiz uçakla dbakirdan gideceğiz o çok korkutuyor uçak kalabalık diyarbakirda vakalar çok. Kendi arabamizla gitsek çocuklarla zor oluyor uzun yol iki şehirde konaklama yapmamız lazım 24 saatlik yol.bide aileler de şeker hastası tansiyonu olan var allah korusun yolda bişey kapıp onlara bulastirmakda korkutuyor ☹☹☹

Nereden bakıyorsunuz bilmiyorum ama yatırımlik alanlar hep postanenin Tugayın Mehmetçik ilkokulun oralardan alıyor.

İki seçenekte riskli, yol uzun Allah kolaylıklar versin tedbirli olursunuz zaten inş bir şey olmadan gidersiniz

Uçak arabadan çok daha riskli.
Araçta en azından tanımadığınız kimse olmayacak. Dinlene dinlene gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…