- 7 Ocak 2018
- 27.614
- 80.131
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #68.121
memleketten mi ordanmi bakıyosunuz
inşallah olur uygun mu orda ev fiyatlari nasılNarinNarin kızlar buradan bakıyoruz şuan kiraya vereceğiz . Kv de bizim evde oturuyor kendi evi verilene yapılana kadar oturacak . Eğer olursa arabamızı satıp biraz model düşüreceğiz 50 bin gibi kredi çekeceğiz 2 sene ödemeli altınlarımı vereceğim 200 bin TL ev 70 bin gibi de araba alacağız
Ay hayır asla uygun değil bence aşırı pahalı bizim şuan oturduğumuz ev kesin 300 bin filan ki işçilik bence 0inşallah olur uygun mu orda ev fiyatlari nasıl
oooo inşallah gönlünüze göre bulursunuz inşallah cok heycanlıAy hayır asla uygun değil bence aşırı pahalı bizim şuan oturduğumuz ev kesin 300 bin filan ki işçilik bence 0
Ev 3+1 miNarinNarin kızlar buradan bakıyoruz şuan kiraya vereceğiz . Kv de bizim evde oturuyor kendi evi verilene yapılana kadar oturacak . Eğer olursa arabamızı satıp biraz model düşüreceğiz 50 bin gibi kredi çekeceğiz 2 sene ödemeli altınlarımı vereceğim 200 bin TL ev 70 bin gibi de araba alacağız
Benim iki üst komşum 475 bin istiyor burası çok. PahalıAy hayır asla uygun değil bence aşırı pahalı bizim şuan oturduğumuz ev kesin 300 bin filan ki işçilik bence 0
Siz tatil için memlekete dönmüyor musunuz canımBenim iki üst komşum 475 bin istiyor burası çok. Pahalısanırım sen oturmayacqksin kiraya vereceksin dimi ben önce tayin çıkana kadar sen oturacaksın anladjm. Bizde boşver kira odemeyelim.diye aldık gidince satarız hayırlışı olur insallah
Ahhh sorma şuan evdeki tek.gündem maddenmiz uçakla dbakirdan gideceğiz o çok korkutuyor uçak kalabalık diyarbakirda vakalar çok. Kendi arabamizla gitsek çocuklarla zor oluyor uzun yol iki şehirde konaklama yapmamız lazım 24 saatlik yol.bide aileler de şeker hastası tansiyonu olan var allah korusun yolda bişey kapıp onlara bulastirmakda korkutuyor ☹☹☹Siz tatil için memlekete dönmüyor musunuz canım
Nereden bakıyorsunuz bilmiyorum ama yatırımlik alanlar hep postanenin Tugayın Mehmetçik ilkokulun oralardan alıyor.2 gündür bakıyorduk kızlar içeri telefonu şarja takmaya gittim eşim vazgeçmiş geldim ki almıyoruz diyor bana . Araba bakmış 200 Bin km deki 2009 model Honda’lar 90 bin TL diyor . Hayat standardımızı düşüremeyiz şuan diyor . Bizim ev sahibi satsın burayı alırım diyor. Adam tam bir ikizler Burcu
Tugayın karşısından hemenNereden bakıyorsunuz bilmiyorum ama yatırımlik alanlar hep postanenin Tugayın Mehmetçik ilkokulun oralardan alıyor.
Uçak arabadan çok daha riskli.Ahhh sorma şuan evdeki tek.gündem maddenmiz uçakla dbakirdan gideceğiz o çok korkutuyor uçak kalabalık diyarbakirda vakalar çok. Kendi arabamizla gitsek çocuklarla zor oluyor uzun yol iki şehirde konaklama yapmamız lazım 24 saatlik yol.bide aileler de şeker hastası tansiyonu olan var allah korusun yolda bişey kapıp onlara bulastirmakda korkutuyor ☹☹☹
Yeri guzelmis yoksa teb in üstündeki apartman mi benim arkadaşım satıyor ama.o 240 diyoTugayın karşısından hemen
İnşallah tatlım bakalım.İki seçenekte riskli, yol uzun Allah kolaylıklar versin tedbirli olursunuz zaten inş bir şey olmadan gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?