- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #73.641
Bende öyle okudum doğalgaz bulunmuş galibakizlar altin cok düştü
cumhurbaşkanı cuma günü bi müjde acıklıycam dedi ve altın dolar hızla düşmeye başladı cok merak ettim ben ne açıklayacak acaba karadenizde enerji kaynağı keşfedildi felan diyolar bakalim
Hepinize geçmiş olsun canımKızlar bu arada bebekten sonra hem ben hem eşim hasta olduk. Aşırı bir boğaz ağrısı var bende.
eşimde hem ağrı hem öksürük var.
Allah korusun birşey mi var acabaKızlar bu arada bebekten sonra hem ben hem eşim hasta olduk. Aşırı bir boğaz ağrısı var bende.
Kızlar bu arada bebekten sonra hem ben hem eşim hasta olduk. Aşırı bir boğaz ağrısı var bende.
Gecmis olsun, her ihtimale karşı bir test yaptırın isterseniz. Sadece bir mevsim geçişi soguk algınlığı da olabilir.Kızlar bu arada bebekten sonra hem ben hem eşim hasta olduk. Aşırı bir boğaz ağrısı var bende.
Belediye başkanı öldü dün . Virüsü herkes geçirecek artık anladım ben . Hemde 1 kez geçiren yine geçiriyor çözüm yok ki bu işin . Ben Rusya’nın yaptığı aşıya asla güvenmiyorum. Aşı bulundu deseler ben kullanmam şahsenKızlar virüs çok yayıldı.
Fark ettiniz mi bilmem ama belediye başkanlarıda milletvekillerinde virüs çıktı gibi haberler okuyorum hergun.
Az önce okudum CHP milletvekilinde çıkmış.
Canım gözün aydınGünaydın havaalanındayız uçak 8 kalkacak kazasız belasız varırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?