Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende öyle okudum doğalgaz bulunmuş galiba
Hazırlıklı olalım dahada zam gelir doğalgaza yerli kaynak

Kızlar bu arada bebekten sonra hem ben hem eşim hasta olduk. Aşırı bir boğaz ağrısı var bende.
eşimde hem ağrı hem öksürük var.

Nolur kendinize dikkat edin
Olurda hastalanirsaniz en cok lazim olan moral
Ne gerekiyorsa yapilir Allah guc kuvvet versin gecmis olsun

Ben 5 gun hastahanede tedavi goren kuzenimle konustum
Atesi cikmamis daha dogrusu 37.2 37.5 mis ona temasli oldugu icin test yapildi
Diger belirtileri ben 2 ayri zamanda yasadim eklem agrisi bas agrisi ani baslayan tek seferlik ishal
Bazen cok korkuyorum ya gecirdiysem

Kızlar bu arada bebekten sonra hem ben hem eşim hasta olduk. Aşırı bir boğaz ağrısı var bende.
eşimde hem ağrı hem öksürük var.
Gecmis olsun, her ihtimale karşı bir test yaptırın isterseniz. Sadece bir mevsim geçişi soguk algınlığı da olabilir.

Eşim nöbetçi bu ayın son nöbetini tutuyor bugün . Önümüzdeki ay da ilk 9 gün 3 veya 2 nöbet tutar izne çıkarız sonra da . Beslenme çantası hazırladım . Bebeğe muhallebisini yedirdim bulaşık makinası boşalttım Ballı süt içtik eşimle yolcu ettim . Bebek emiyor biraz daha uyuyacağız . Sonra kahvaltı yaparız . A101 e gideceğiz. Bebeğe sebze yemeği var dolapta öğlen için yoğurtla yer onu yemezse yoğurt ve armut deneriz . Biraz iştahsız yine yeniden . bana da dünden kıyma var ekmek arası yerim . Birde bebeğe mercimek çorbası yapacağım fazla yaparım kendim de yerim akşama . Orduevi açılmış yeniden eşim temizlendi korkma haftasonu gideriz hava alırız dedi yemeği orada yeriz .

Kızlar virüs çok yayıldı.
Fark ettiniz mi bilmem ama belediye başkanlarıda milletvekillerinde virüs çıktı gibi haberler okuyorum hergun.
Az önce okudum CHP milletvekilinde çıkmış.
Belediye başkanı öldü dün . Virüsü herkes geçirecek artık anladım ben . Hemde 1 kez geçiren yine geçiriyor çözüm yok ki bu işin . Ben Rusya’nın yaptığı aşıya asla güvenmiyorum. Aşı bulundu deseler ben kullanmam şahsen

Çin'de bulmuş aşıyı ve patentini vermiş yıl sonuna kadar üretime geciliyormus. büyükşehirlerde yaşayanlar ve öğrencilere önermişler. küçük kırsal kesimde yaşayanlara gerek yok demişler. iki doz aşı 144 dolar yaklaşık 1000 TL olacakmış.

hayır virüsü çıkartın tüm dünyaya yayın sonra aşısını bulduk deyip millete 144 dolara kakalayin.
Valla kârlı îş ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…