- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #73.661
Günaydın canım hayırlı yolculuklar . Yeni şehirde mutlu olursunuz inş yA . İmkanlardan şartlardan bahsedersin bize de . Van doğuda yaşamak isteyeceğim şehirler arasında merak ediyorum orayıGünaydın havaalanındayız uçak 8 kalkacak kazasız belasız varırız inşallah
Netlik yok ne zaman olur oda belirsiz hayatım beklemekle geçiyorGünaydınokyonus sizin durum ne zaman netleşecek ? Sevgiyeyolculuk nasılsınız bebek nasıl ? Kmsl Hnd altını al bence
Afiyet olsunKüçük uyuyor. Büyük çizgi film izliyor. Yağmur başladı. Kahve yaptım çıktım balkona. Hafif de serin. Oh mis. Bu havaya ihtiyacım vardı. Seviyorum sonbahar havalarını.
Afiyet olsunBende artık evimde kahvemi içmek istiyorum Allahım biran önce düzenimizi kuralım
canım oğlum elimde telefon görünce hemen istiyo bende pek elime almıyorum saklıyorum
Diyet iyi gidiyor yemek düşünmemek için kendimi temizliğe verdimcanım oğlum elimde telefon görünce hemen istiyo bende pek elime almıyorum saklıyorumo banyo yaparken yada oyuna daldığında yazabiliyorum sorduğun için teşekkür ederim sen nasılsın diyet nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?