Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın havaalanındayız uçak 8 kalkacak kazasız belasız varırız inşallah
Günaydın canım hayırlı yolculuklar . Yeni şehirde mutlu olursunuz inş yA . İmkanlardan şartlardan bahsedersin bize de . Van doğuda yaşamak isteyeceğim şehirler arasında merak ediyorum orayı

Günaydın kızlar

oğlum çok şükür bugün daha iyi, keyfi yerinde Maşallah

kızlar bizdeki belirtiler daha çok nezle gibi,
Burun akıntısı boğaz ağrısı ve hapşırma var başka belirti yok

ateş
Eklem ağrısı
Mide bulantısı vs yok.
test yaptırmaya gitmedik o yüzden.

Mesaj atan arkadaşlar teşekkür ederim hepinize

Küçük uyuyor. Büyük çizgi film izliyor. Yağmur başladı. Kahve yaptım çıktım balkona. Hafif de serin. Oh mis. Bu havaya ihtiyacım vardı. Seviyorum sonbahar havalarını.
Afiyet olsunBende artık evimde kahvemi içmek istiyorum Allahım biran önce düzenimizi kuralım

Kalktığımdan beri daha da yeni oturdum

oğlana kahvaltı yaptırdım kendim kahvaltı yaptım

dün aldığım çilekleri ve böğürtlenleri yıkadım temizledim, böğürtlenin hepsini buzluğa attım çileklerin sağlam olanları şuan yemek için ayırdım Hafif geçmiş olan kısmını buzluğa attım dondurma yapmak için.

bir makine çamaşır attım yıkanıyor

yeşil içecek yaptım dolaba koydum soğuması için.
süpürüp silmem lazım evi. Biber közlemem lazım. Allahım sen enerji ver

Selam kızlar umarım her şey yolundadır iyisindir.

Okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum bizim telafi eğitimlerimiz pazartesi başladı sabah 9 da başlıyor 3 doğru bitiyor. Bol harcamalı günler bizi bekliyor tabletimiz bozuldu, kitap masrafları haftaya belli olacak, çalışma masası oğlana küçük gelmeye başladı vs
İki gün yiğenlerim bizde anne baba işe gidince çocuklar ortada kaldı. Sanırım eylül ayından itibaren okul açılanan kadar ben de olacaklar. Tek çocukla şikayet etmeyelim lütfen

Selamlar..
Evi düzenleyip, temizledim.
Çarşafları değiştrdim evi havalandırdım.
daha yeni oturdum. Süt ısıttım kendime.

buzluktan et çıkardım, kavurma yapıcağm.
Yanına fırında sigara böreği ve mercimek çorbası olucak.

Oğluma sabah tarhana çorbası yaptım İçine buzluktaki et sularından koydum.
biraz içip uyudu.
Bu aralar çok İştahsız dişten dolayı.

Dün 100 ₺ harcandı.
organik soğuk sıkım keçiboynuzu ve kuzu kıyma aldık oğlanın yemeklerine koymak İçin.

Hastane ve taksi parası da 330 tuttu.

Kızımın dişi ağrıyor
En korktuğum set hastaneye gitmek zorunda kalmaktı mecbur pszartesiye randevu aldım
Diş ağrısı çok kötü dayanamaz kuzum
Eşim kv cocuklar bahçeye gittiler bende işleri hallettim miniğimde uyuyakalmış o arada
Biraz dinlenip taze fasulye pilav cacık yapacağım

Selam kizlar kız dün gece hiç uyutmadı gece boyu agladi tam uyutup yataga koyuyorum uykuya daliyorum tekrar mizildaniyor. Saat 7 de kalktik artik ne yaptıysam uyumadı o saatten beri. Oğlanda durmadan ağlıyor. Eltim ve çocuklar burda kendimi 10 parcaya bölünmüş hissediyorum. Huysuz çocukla misafir ağırlamak ne zormus Bugun düğün var eşim gidecek dün çantasını hazirladim düğünden sonra 4/5 gun annesinde kalacak yine. Su dugunler bitsede duzenimize kavussak. Gitme diyorum esime gucenirler diyor gucenirlerse guvensinler iki kucuk cocugumuz var. Dugun zamaniydi sanki.

Serin serin esiyor ne güzel
Scss94 pek yoksun bu aralar neler yapıyorsun
canım oğlum elimde telefon görünce hemen istiyo bende pek elime almıyorum saklıyorum o banyo yaparken yada oyuna daldığında yazabiliyorum sorduğun için teşekkür ederim sen nasılsın diyet nasıl gidiyo

Diyet iyi gidiyor yemek düşünmemek için kendimi temizliğe verdim kendime 20 gün hedefi koydum çünkü kısmet olursa tatile gitmek istiyoruz orda çok yerim o yüzden şu 20 gün boyunca tutucam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…