Bugün ne aldin kaç tl harcadin

60 yasindaymissin gibi ah cektin
7 sene geçti uzerinden ama sanki 20 sene geçmiş hic 25 olmamışım gibi hiç hatırlamıyorum o günleri....
20 li yaşlar çok aşırı hizli geçti, 30 lar sallana sallana geçiyor

7 sene geçti uzerinden ama sanki 20 sene geçmiş hic 25 olmamışım gibi hiç hatırlamıyorum o günleri....
20 li yaşlar çok aşırı hizli geçti, 30 lar sallana sallana geçiyor
ya demi ben 20 den sonrasını hatırlamıyorum öyle hızla geçiyo ki

Sağlığımız yerinde olsun da güzel yaşlar hepsi
Ben burda 2016 Haziran annelerini takip ediyordum hamileydim o zaman ama üye olmamıştım daha bir bayanla aynı şehirdendik Kendi resmî vardı profil resminde bir gün kontrole gitmiştim bir baktım o bayan çıktı ben girdim odaya
Eşlerimiz olmasaydı yanımızda bayanla konuşacaktım ama kısmet olmadı
Belki bir gün karşılaşırız bir yerlerde belli mi olur

Bende burada asker eşlerinde sohbet ederdim daha nişanlıydım.6tane kişiyle tanıştık hatta 3 tanesiyle çok samimiyiz görüştük hemen hemen hergünde konuşuyoruz

İki poşet biber doğradım buzluğa

1 kilo patlıcan 1 kilo kapya biber közledim soğuması için bıraktım piştim ocakta çünkü

çocuğu kaptım dışarı çıktım sahile getirdim parka

hem bana da yürüyüş oldu. Eşim gelecek almaya.

çay falan alıp içtim, eşim de gelince içer. Ortalama 20 tl ile günü kapatırız :)

Bebişi doktora götürdük. Ayrıntılı kan tahlili istedi doktor. Vitamin değerlerine falan bakılacak kalsiyum vs. dedi. Sonuçları yarın alıcaz tam olarak nelere bakılacak bilmiyorum. Kendi doktorumuz hastane değiştirdiği için başka hastaneye gittik. Kan tahliline 250 tl aldılar muayene ücreti hariç.Fazla değil mi kızlar?

ayrıntılı kan tahlili olduğu için o fiyat olmuştur bence canım. Biraz fazla evet ama özel hastaneler istedikleri fiyatı uygulayabiliyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…