- 7 Ocak 2018
- 27.584
- 80.067
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #73.781
Bende biliyorum eksik kalır mıyımAbi bebeğin adını kimler okudu bakayım
Ben bütün paramı bileziğe verdim hatta biraz kartada geçtimKocama yazayım canım altın almak istiyor bir daha ne zaman alırım Allah bilir.
KeşkeeeeeeeeeeeeeeeeeKeşke bizde 25 olsak dimi
60 yasindaymissin gibi ah cektinKeşkeeeeeeeeeeeeeeeee
7 sene geçti uzerinden ama sanki 20 sene geçmiş hic 25 olmamışım gibi hiç hatırlamıyorum o günleri....60 yasindaymissin gibi ah cektin
ya demi ben 20 den sonrasını hatırlamıyorum öyle hızla geçiyo ki7 sene geçti uzerinden ama sanki 20 sene geçmiş hic 25 olmamışım gibi hiç hatırlamıyorum o günleri....
20 li yaşlar çok aşırı hizli geçti, 30 lar sallana sallana geçiyor
Daha 25sin 30yasına girince hatırlamıyorum demen gerekiyor 5 yıl daha bekleya demi ben 20 den sonrasını hatırlamıyorum öyle hızla geçiyo ki
tammam pekiiiDaha 25sin 30yasına girince hatırlamıyorum demen gerekiyor 5 yıl daha bekle
Bende burada asker eşlerinde sohbet ederdim daha nişanlıydım.6tane kişiyle tanıştık hatta 3 tanesiyle çok samimiyiz görüştük hemen hemen hergünde konuşuyoruzSağlığımız yerinde olsun da güzel yaşlar hepsi
Ben burda 2016 Haziran annelerini takip ediyordum hamileydim o zaman ama üye olmamıştım daha bir bayanla aynı şehirdendik Kendi resmî vardı profil resminde bir gün kontrole gitmiştim bir baktım o bayan çıktı ben girdim odaya
Eşlerimiz olmasaydı yanımızda bayanla konuşacaktım ama kısmet olmadı
Belki bir gün karşılaşırız bir yerlerde belli mi olur
Ayyy ne kadar güzel allah daim etsinBende burada asker eşlerinde sohbet ederdim daha nişanlıydım.6tane kişiyle tanıştık hatta 3 tanesiyle çok samimiyiz görüştük hemen hemen hergünde konuşuyoruz
Yaaa
Tuce beb kaçırdım abi bebeğin ismini özelden istiyorum
Bebişi doktora götürdük. Ayrıntılı kan tahlili istedi doktor. Vitamin değerlerine falan bakılacak kalsiyum vs. dedi doktor. Sonuçları yarın alıcaz tam olarak nelere bakılacak bilmiyorum. Kendi doktorumuz hastane değiştirdiği için başka hastaneye gittik. Kan tahliline 250 tl aldılar muayene ücreti hariç.Fazla değil mi kızlar?
Hastanelerin muayene ücretleri aynı hemen hemen ama tahlillerde çok farkediyor ücretlerayrıntılı kan tahlili olduğu için o fiyat olmuştur bence canım. Biraz fazla evet ama özel hastaneler istedikleri fiyatı uygulayabiliyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?