- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #73.801
fiyatlar öyle canım maalesefBebişi doktora götürdük. Ayrıntılı kan tahlili istedi doktor. Vitamin değerlerine falan bakılacak kalsiyum vs. dedi. Sonuçları yarın alıcaz tam olarak nelere bakılacak bilmiyorum. Kendi doktorumuz hastane değiştirdiği için başka hastaneye gittik. Kan tahliline 250 tl aldılar muayene ücreti hariç.Fazla değil mi kızlar?
Öncelikle geçmiş olsun.Bebişi doktora götürdük. Ayrıntılı kan tahlili istedi doktor. Vitamin değerlerine falan bakılacak kalsiyum vs. dedi. Sonuçları yarın alıcaz tam olarak nelere bakılacak bilmiyorum. Kendi doktorumuz hastane değiştirdiği için başka hastaneye gittik. Kan tahliline 250 tl aldılar muayene ücreti hariç.Fazla değil mi kızlar?
elbise çok hoşGünaydınlar herkese
Akşama ne pişirsem acabaaaaadünden tarhana çorbası var. Buzlukta soslu tavuk vardı galiba bir bakarım varsa onu pişiririm. Bir de istiridye mantarı kavururum. Süt ile kakaolu bir muhallebi gibi bir şey yapacağım. Süt bozulacak yoksa.
ütü var bir sürü gene :)Eki Görüntüle 2678217 elbise aldım 142tl
16.5tl Erikli damacana.
Günaydın canım ben hep fırında yapıyorumGünaydınlar
Herzaman ki gibi 7 de kalktık
Dün Fırında yaptığım sigara börekleri çok güzel oldu, birazını buzluğa attım. Bundan sonra yağla uğraşmayacğm.
Cok gereksiz ya 1 haftada eğitim anlamında ne değişecekki. Olan vaka sayisina olacak.Eşimin okula gidecek olması beni çok tedirgin ediyor 1 hafta için ne gerek vardı yüzyüze eğitime o da online olsaydı keske esim dikkatli bu konuda ama vaka sayisi çok fazla bizim orda
aynenCok gereksiz ya 1 haftada eğitim anlamında ne değişecekki. Olan vaka sayisina olacak.
Emmeden kesince daha iyi yiyorlar tuce idare et biraz dahaGünaydın 7 de uyandık irmikli kahvaltıya oturduk tabiki çok az yedi birkaç kaşık beni sinir ediyor . Üzerine düşmeyeceğim artık yerse yer yemezse keyfi bilir aç kalacak hali yok ağlasın ne yapayım. Az ütüm vardı dünden onları kaldırdım bebeğin Altını üzerini değiştim Şimdi uyudu . Emzirmeyeceğim de kalksın düzgünce yumurtasını peynirini yesin .akşama tavuk şiş ve sebzeli şehriye pilavı var menümde
Zeyno 3 gün yiyor mesela gayet güzel 3 gün yemiyor . Hayır da ne değişiyor acaba bu nasıl bir kafa merak ediyorum artık.Emmeden kesince daha iyi yiyorlar tuce idare et biraz daha
Anaokulları da açılacak mı Zeyno ben onu takip edemedim tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?