Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Once onlar acilacakmis
Oha artık ya valla oha tövbe tövbe sinir oldum şuan sabah sabah şubeden arkadaşın eşi okul öncesi öğretmeni kesin virüs kapar oradan kocasına geçer . Kocası hasta olursa şubedeki herkes tugayda karantinaya alınır . Oradan bize bulaşır misssss

Teşekkür ederim zeynolin bir dahakinde öyle de deneyeceğim:)

Tugce calisan anneler icin mecbur okullarin acilmasi gerek en azindan denenmesi gerek canim
Birsuru bulas yolu var sakin olmaya calis bence hicbirinin uygulanmasi imkansiz ama yasayip gorecegiz

Günaydın.
5 gibi sanırım uyandık.
Hanımefendi erkenci.

Kabız olmuş kaka yaptı banyo yaptı kahvaltı yaptı biraz.
dün ıspanak almıştım hamur yoğurup ıspanaklı börek yapacağım peynir de var peynirli börek de yaparız.
dün mantarlı tavuk sote yaptık bugün de artakalan mantarla sadece Makarna yapacağım.
Akşam belki çiğ köfte yapabilir eşim.
Çok iş var çok hepsi beni bekliyor

Merhaba bayanlar. Gunaydin hayirli cumalar
Sohbetinizi keyifle okuyorum. Birikimleriniz bereketli olsun. Arada da yaziyorum bilmem hatirlar misiniz.Ben de her ne kadar biriktirmeknistesem de masraflar cok.Surekli.bir sey cikiyor. Ben ogretmenim 2 yildir ucretsiz izindeydim.Haziranda basladim goreve. Duruma gore eylulde tekrar ayrilabilirim. Hazoran maasimla 1 ata altin almistim 2700 liradan.Bakalim.ne zaman kismet olacak arttirmak. Aslinda benim size danismak istedgim birsey var. Biz dugunumuzu bastan sona kendimiz yaptik. Hatta dugun takilarimdan bir kismini esimin ailesine verdik. Esim.bama sordu ve rizami adi. Cok zor durumdalardi iflas etmislerdu..neyse 10 yillik evliyiz. 2 3 senw icinde ev alma durumlari olabilir. Su an kiradalar. Ev alirken 20 30.bin neyse biz de yardim edelim.diyorum.esime. yani anne babasi sonucta. Ama ozellikle.kv nin sanki evi hediye etmemizi bekledigininhissediyorum. Babasinin borclari var sabki.bizden odememiz vekleniyor vs vs. Acikca soylenmiyor ama.ben hissediyorum. Akrabalarindan acikca soyleyebler de oldu
Neyse cok uzun oldu kusura bakmayin
Siz olsaniz bu ev meselesinde nasil tavie takinirsiniz? Yani bu 20 30.bini verme konusunda? Bu arada 400 bin degerinde bir ev ,230 bin degerinde bir arabamiz var. Ev bircsuz ,arabanin borcu devam ediyor

Tugce calisan anneler icin mecbur okullarin acilmasi gerek en azindan denenmesi gerek canim
Birsuru bulas yolu var sakin olmaya calis bence hicbirinin uygulanmasi imkansiz ama yasayip gorecegiz
Evet sende haklısın Bunu da biliyorum

Bende çalışıyorum bende eşime taşıyabilirim yada o bana taşıyabilir bende iş yerindedekilereHerkes mecbur çalışıyor ben çocuğu okula göndertmeyeceğim bir süre ama sonu yok ki elbet gidecek.Marketten ordan buradanda kapabiliriz artık çok yayıldı.Hem çalışmayıp gezende çok onlarda eşlere taşıyabilir bence canını sıkma yap bir kahve birazdan birlikte karşılıklı içelim

Ben acılara koşuyorum

Durumu yoksa vermek mantıklı olabilir ama verirken bundan başka elimizden birsey gelmez demelisin ki beklentiye girmesinler.

Evet yA doğru haklısın anaokulu biraz daha çocuklar korumaz ya bi öyle düşündüm ben . Bize bulaşması an meselesi zaten Tugay virüs kaynıyor seninle Siirt starbuck ta buluşup kahve içelim

Evet yA doğru haklısın anaokulu biraz daha çocuklar korumaz ya bi öyle düşündüm ben . Bize bulaşması an meselesi zaten Tugay virüs kaynıyor seninle Siirt starbuck ta buluşup kahve içelim
Sen İzmir’e geleceksin canım denize karşı içeceğiz

Eklentiler

• image.webp
    45 KB · Görüntüleme: 97
Biz sıfırdan başladık eşimle iki memur. Düğünümüz yapıldığında evimiz eşyamız hiç birşeyimiz yoktu. Bide tam düğünden 15 gün önce tayin olduk il dışına. Hiçbişey hazırlık yapamadık kendimiz de.Eşimin abisi bizden 2 yıl önce evlendi. Ailesini aşırı borca sokmuş. Hala onların borçlarını ödüyorlardı. Eşim de ailesine yardım etti biz evlenene kadar borçlarını ödedi.Hiç birikimi yoktu. Öyle olunca bende aileme hiçbişey yaptırmadım. Bende anneme para gönderirdim bekarken. Annecim biriktirmiş. Anne düğün masraflarına harcayın o parayı dedim. 2 ayrı şehirde düğün yaptık mecburen.Düğünden sonra evimizi tuttuk.Kredi çektik eşyamızı aldık. Sonra araba ev vs. yaptık çok şükür 8 yıllık evliyim herşeyim var Allaha şükür.
Dolayısıyla benden eş ailesi hiçbirşey isteyemez. Yapmam yapamam

Diger basliktada yazdim sartlar ne olursa olsun bir cocuga yuklenmeyi dogru bulmuyorum ama biraz yardim ederdim ettim de

Ben anlamadım 20-30 bin vericeksiniz bir taraftanda evi hediye etmenizi mi bekliyorlar yani evi siz mi alıcaksınız kayınvalidenize tamamen sizin ödemenizi mi bekliyorlar

Durumu yoksa vermek mantıklı olabilir ama verirken bundan başka elimizden birsey gelmez demelisin ki beklentiye girmesinler.
Valla sanirim.beklenti.hix bitmeyecek omur boyu devam.edecek. zaten basta benim tavrimi.anlamasalar daha da yuklenirlerdi eminim. Ozellikle.kv beklenti icerisinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…