- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.887
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #73.821
Anaokulları da açılacak mı Zeyno ben onu takip edemedim tam
Oha artık ya valla oha tövbe tövbe sinir oldum şuan sabah sabahOnce onlar acilacakmis
Teşekkür ederim zeynolin bir dahakinde öyle de deneyeceğim:)Günaydın canım ben hep fırında yapıyorum
Birde sos yapıp sürüyorum çok farklı çıtır çıtır oluyor
1 br süt
Yarim br yağ
1 ks un
1 ks sirke bunları karıştırıp yufkaya sürüyorum sonra malzeme koyup sarıyorum 6 yufkaya yetiyor bu sos üzerine de bu sosu sürüp firinliyorum şiddetle tafsiye ediyorum kızlar
Oha artık ya valla oha tövbe tövbe sinir oldum şuan sabah sabahşubeden arkadaşın eşi okul öncesi öğretmeni kesin virüs kapar oradan kocasına geçer . Kocası hasta olursa şubedeki herkes tugayda karantinaya alınır . Oradan bize bulaşır misssss
Evet sende haklısın Bunu da biliyorumTugce calisan anneler icin mecbur okullarin acilmasi gerek en azindan denenmesi gerek canim
Birsuru bulas yolu var sakin olmaya calis bence hicbirinin uygulanmasi imkansiz ama yasayip gorecegiz
Bende çalışıyorum bende eşime taşıyabilirim yada o bana taşıyabilir bende iş yerindedekilereOha artık ya valla oha tövbe tövbe sinir oldum şuan sabah sabahşubeden arkadaşın eşi okul öncesi öğretmeni kesin virüs kapar oradan kocasına geçer . Kocası hasta olursa şubedeki herkes tugayda karantinaya alınır . Oradan bize bulaşır misssss
Ben acılara koşuyorumGünaydın kızlar herkese güzel günler :)
dün közlediğim biberler temizlenip buzluğa atılacak
Koltuk örtüleri yıkanacak
Ev süpürüp silinecek
Akşama yemek yapılacak
Bunlardan önce kahvaltı hazırlanacak.
Acılara yürüyor korkmuyorummm
Durumu yoksa vermek mantıklı olabilir ama verirken bundan başka elimizden birsey gelmez demelisin ki beklentiye girmesinler.Merhaba bayanlar. Gunaydin hayirli cumalar
Sohbetinizi keyifle okuyorum. Birikimleriniz bereketli olsun. Arada da yaziyorum bilmem hatirlar misiniz.Ben de her ne kadar biriktirmeknistesem de masraflar cok.Surekli.bir sey cikiyor. Ben ogretmenim 2 yildir ucretsiz izindeydim.Haziranda basladim goreve. Duruma gore eylulde tekrar ayrilabilirim. Hazoran maasimla 1 ata altin almistim 2700 liradan.Bakalim.ne zaman kismet olacak arttirmak. Aslinda benim size danismak istedgim birsey var. Biz dugunumuzu bastan sona kendimiz yaptik. Hatta dugun takilarimdan bir kismini esimin ailesine verdik. Esim.bama sordu ve rizami adi. Cok zor durumdalardi iflas etmislerdu..neyse 10 yillik evliyiz. 2 3 senw icinde ev alma durumlari olabilir. Su an kiradalar. Ev alirken 20 30.bin neyse biz de yardim edelim.diyorum.esime. yani anne babasi sonucta. Ama ozellikle.kv nin sanki evi hediye etmemizi bekledigininhissediyorum. Babasinin borclari var sabki.bizden odememiz vekleniyor vs vs. Acikca soylenmiyor ama.ben hissediyorum. Akrabalarindan acikca soyleyebler de oldu
Neyse cok uzun oldu kusura bakmayin
Siz olsaniz bu ev meselesinde nasil tavie takinirsiniz? Yani bu 20 30.bini verme konusunda? Bu arada 400 bin degerinde bir ev ,230 bin degerinde bir arabamiz var. Ev bircsuz ,arabanin borcu devam ediyor
Evet yA doğru haklısın anaokulu biraz daha çocuklar korumaz ya bi öyle düşündüm ben . Bize bulaşması an meselesi zatenBende çalışıyorum bende eşime taşıyabilirim yada o bana taşıyabilir bende iş yerindedekilereHerkes mecbur çalışıyor ben çocuğu okula göndertmeyeceğim bir süre ama sonu yok ki elbet gidecek.Marketten ordan buradanda kapabiliriz artık çok yayıldı.Hem çalışmayıp gezende çok onlarda eşlere taşıyabilir bence canını sıkma yap bir kahve birazdan birlikte karşılıklı içelim
Sen İzmir’e geleceksin canım denize karşı içeceğizEvet yA doğru haklısın anaokulu biraz daha çocuklar korumaz ya bi öyle düşündüm ben . Bize bulaşması an meselesi zatenTugay virüs kaynıyor seninle Siirt starbuck ta buluşup kahve içelim
Oooo iyiymiş bak senin masayı da seviyorumSen İzmir’e geleceksin canım denize karşı içeceğiz❤
Biz sıfırdan başladık eşimle iki memur. Düğünümüz yapıldığında evimiz eşyamız hiç birşeyimiz yoktu. Bide tam düğünden 15 gün önce tayin olduk il dışına. Hiçbişey hazırlık yapamadık kendimiz de.Eşimin abisi bizden 2 yıl önce evlendi. Ailesini aşırı borca sokmuş. Hala onların borçlarını ödüyorlardı. Eşim de ailesine yardım etti biz evlenene kadar borçlarını ödedi.Hiç birikimi yoktu. Öyle olunca bende aileme hiçbişey yaptırmadım. Bende anneme para gönderirdim bekarken. Annecim biriktirmiş. Anne düğün masraflarına harcayın o parayı dedim. 2 ayrı şehirde düğün yaptık mecburen.Düğünden sonra evimizi tuttuk.Kredi çektik eşyamızı aldık. Sonra araba ev vs. yaptık çok şükür 8 yıllık evliyim herşeyim var Allaha şükür.Merhaba bayanlar. Gunaydin hayirli cumalar
Sohbetinizi keyifle okuyorum. Birikimleriniz bereketli olsun. Arada da yaziyorum bilmem hatirlar misiniz.Ben de her ne kadar biriktirmeknistesem de masraflar cok.Surekli.bir sey cikiyor. Ben ogretmenim 2 yildir ucretsiz izindeydim.Haziranda basladim goreve. Duruma gore eylulde tekrar ayrilabilirim. Hazoran maasimla 1 ata altin almistim 2700 liradan.Bakalim.ne zaman kismet olacak arttirmak. Aslinda benim size danismak istedgim birsey var. Biz dugunumuzu bastan sona kendimiz yaptik. Hatta dugun takilarimdan bir kismini esimin ailesine verdik. Esim.bama sordu ve rizami adi. Cok zor durumdalardi iflas etmislerdu..neyse 10 yillik evliyiz. 2 3 senw icinde ev alma durumlari olabilir. Su an kiradalar. Ev alirken 20 30.bin neyse biz de yardim edelim.diyorum.esime. yani anne babasi sonucta. Ama ozellikle.kv nin sanki evi hediye etmemizi bekledigininhissediyorum. Babasinin borclari var sabki.bizden odememiz vekleniyor vs vs. Acikca soylenmiyor ama.ben hissediyorum. Akrabalarindan acikca soyleyebler de oldu
Siz olsaniz bu ev meselesinde nasil tavie takinirsiniz? Yani bu 20 30.bini verme konusunda? Bu arada 400 bin degerinde bir ev ,230 bin degerinde bir arabamiz var. Ev bircsuz ,arabanin borcu devam ediyor
Merhaba bayanlar. Gunaydin hayirli cumalar
Ben anlamadım 20-30 bin vericeksiniz bir taraftanda evi hediye etmenizi mi bekliyorlar yani evi siz mi alıcaksınız kayınvalidenize tamamen sizin ödemenizi mi bekliyorlarMerhaba bayanlar. Gunaydin hayirli cumalar
Valla sanirim.beklenti.hix bitmeyecek omur boyu devam.edecek. zaten basta benim tavrimi.anlamasalar daha da yuklenirlerdi eminim. Ozellikle.kv beklenti icerisinde.Durumu yoksa vermek mantıklı olabilir ama verirken bundan başka elimizden birsey gelmez demelisin ki beklentiye girmesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?