- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.441
Tatil diyorsun hala bak salçan yok izin al salça yapKarınca gibi ol ağustos böceği olma Akıl veriyorum ama bende birsey yapmadım annem yapıyor anam canım anam❤
Teyzeme soyleyecegız 2 çuval biber isteyeceğiz birazda domates karışık salça yapacağız.Cumartesi salça pazarda domates sosu yapsak süper olacak.Büyük şeyler aradan çıkacak.Erişte ve tarhanayı hallettik.Biberde közleyelim diyorum anneme
11 inde gideceğiz gece . Geçen seneden benim salçam var . Geçenlerde kv ile bi kışlık hazırlıkla ilgili . Bende dedim ki senin eve lazım anne sen büyük evsin gelen gidenin var torunlar çocuklar . Kp dedi ki gelen kendi yapsın . Artık kv den asla birşey istemem zaten evlendiğiMizden beri sadece 1 salça istedik o kadar . Param konuşur hazır alırım yapan çokKaç gün kaldı memlekete gitmeye?Salcanı yaptımı kayınvaliden
lafa bak heleeeeeKayınvalide ile konuştuk zaten yanınıza çocuk bakmaya gelecegım dedi 5konserve şişesi domates sosu yaptım bana onlar yeter dedi.Annemde kendini parçalıyor kalabalık olacaksın çalışıyorsun salçan domates sosun olsun onu yapalım bunı yapalım diye ah ah
Kayınvalide ile konuştuk zaten yanınıza çocuk bakmaya gelecegım dedi 5konserve şişesi domates sosu yaptım bana onlar yeter dedi.Annemde kendini parçalıyor kalabalık olacaksın çalışıyorsun salçan domates sosun olsun onu yapalım bunı yapalım diye ah ah
Ben çocuktan yapamıyorum valla gündüz işteyim zaten eşim olsa geceleri baksın.Gündü annem bakıyor zaten çok yoruluyor gecede bak diyememYa bos gelseydi bosver ikiside yapmasin biz genciz yapariz ki
Bende vişne reçeli istiyorum ama kalmamıştır dimiDun aksam 2kilo visne aldim son son buldum hemen kaynattim
Biraz seker fasulye aldim.
Birde patlican aldim
Bir poset cilek ayikladim tatli yaparim
Son hazirliklari bitirmek lazim pazari cok pahali buldum
Bende vişne reçeli istiyorum ama kalmamıştır dimiReçel yapamadık hiç
var canim geçen gün vardi baya alamadım bendeBende vişne reçeli istiyorum ama kalmamıştır dimiReçel yapamadık hiç
Cuma günü büyük pazara bende bakacağım öğlen arasında giderimvar canim geçen gün vardi baya alamadım bende
zuber bende almistim hepsini yedi sipa bana bırakmadıKlasik kahvaltı faslı yaptık ortalığı toparladım mutfağı temizledim
lavabo wc temizledim
çamaşırlar vardı topladım yerleştirdim
oğlanı banyo yaptırdım
akşama yemek düşünmem lazım.
migrostan sipariş verdim 70 tl
yumurta, yulaf ezmesi ,makarna,ton balığı, 1 kilo kırmızı soğan, sarı leblebi , hindi füme, zuber sağlıklı atıştırmalıkta 3 al 2 öde vardı onlardan aldım 6 adet. Oğlan da yer ben de yerim
İnanmıyorum yA neyse valla bir sürü şey yazarım ama üzülme lütfen senBen çocuktan yapamıyorum valla gündüz işteyim zaten eşim olsa geceleri baksın.Gündü annem bakıyor zaten çok yoruluyor gecede bak diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?