- 7 Ocak 2018
- 27.584
- 80.066
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.401
Ayyyy tez zamanda görüşmeyi kes benceValla benimle yarış içindebende yazmadım artık senin çocuğun 9 aylık süründü benimki 6.5 aylık . Benim bebe doğduğu zaman kafasını tutuyordu senin ki 2 aylıktı arayıp bana ağlıyordun doktora mı götürsem acaba diye . Senine bebe 2 saat uyuyo benimki 30 dk . Ben ev kredimi bitirdim sen yeni başladın . neyse ya Üf
ilk kez mi deniyorsun kırmızı domatesiAy ciddi mi benimde kornişon az kalmıştı kavanoz dolsun diye domates koydum
Evet yA ilk kezilk kez mi deniyorsun kırmızı domatesi
Ben anlamadım ki sanki benim eve gelen kadının parasını o ödeyecekAyyyy tez zamanda görüşmeyi kes bence
Hiç öyle kıyaslama yapmayı sevmem yapanı da sevmem
Her insan farklıdır huyuda suyuda niye sidik yarıştırıyor ki
yeni yapmışsın içinden al canımEvet yA ilk kez
Sen alacaksın o alamayacak ya ondanBen anlamadım ki sanki benim eve gelen kadının parasını o ödeyecek
Ayy benim ki de 1 saat zorluyor uyumamak için 3 gündür ablası deviraldı o uyutuyor 20 dk hallediyorbu çocuk benim saçlarımı beyazlatan sabahın köründe kalkiyo hâlâ uyumadi bütün gün benle oyna benle oyna ağla.. bahçeye inmiyo uzak parka gidelim diye valla saç diplerim sızlıyo bağırma sakin ol bağırma sakin ol diyorum hep kendime beni hep parmağında oynatıyo yaa
Tamam hemen alayım ay içindeki biberler de çok acıyeni yapmışsın içinden al canım
Korona var allahtan görüşmüyorum ama gruba da resim atıyorlar yazıyorlar cvp yazmayınca trip atıyor deliSen alacaksın o alamayacak ya ondan
eldivenle al canımTamam hemen alayım ay içindeki biberler de çok acı
Hallettim ufak bir kazı çalışması ileeldivenle al canım
önce ondan olur alınacaktı sende ayıp etmişsin ama yaniBen anlamadım ki sanki benim eve gelen kadının parasını o ödeyecek
Birşey sorucam sana ne zaman böyle sakin acele etmeden birşeyler yapabilirim senceönce ondan olur alınacaktı sende ayıp etmişsin ama yani
Temas etmedim hiç. Herkese yapmıyorlar zaten. Ama tedbir amaçlı dikkat ederim bir süre çıkmam. Ama ihtiyaç olursa anneme giderim mecbur. Annemden sonraki gün arkadaşlarım ile vakit geçirdim onlara sordum var mı bir şey diye yok dediler. Bende de yok muhtemelen.test yaptıracak mısın canım, temas ettiğin pozitif kişiyle 7 gün dolunca test yapıyorlar sanırım
sorunu biraz açar mısın tatlımBirşey sorucam sana ne zaman böyle sakin acele etmeden birşeyler yapabilirim sence
Hahahasorunu biraz açar mısın tatlım
çocuk açısından diyosan onu okula bırakınca olabilir dediklerin
var daha en az 2 yılHahahamesela acele acele yemek yapıyorum temizlik acele üstün körü mesela kitap okuyamıyorum çünkü bebek uyuyunca bende yorulmuş oluyorum kafam kaldırmıyor . Gibi gibi
Tamam kendimi ona göre hazırlayayım dedimvar daha en az 2 yıl
Bu kadarmi benzerlik olur aman allahımbu çocuk benim saçlarımı beyazlatan sabahın köründe kalkiyo hâlâ uyumadi bütün gün benle oyna benle oyna ağla.. bahçeye inmiyo uzak parka gidelim diye valla saç diplerim sızlıyo bağırma sakin ol bağırma sakin ol diyorum hep kendime beni hep parmağında oynatıyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?