- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.461
Tabi siz elit bir kişiliğe sahipsiniz biz hiç öyle atıştırmalıklar duymadıkzuber bende almistim hepsini yedi sipa bana bırakmadı
Valla bu sözüne çok katılıyorum . Benim kv götür yapayım filan der ama hiç içime sinmiyor onun altına ezilmek istemiyorum. Kv karakter olarak öyle iş fikan yapmayı sevmiyor . Hele bu sene çok kötü olmuş . Ciddi bir depresyonda benim doğuma geldiği zaman karşıma aldım konuştum kendine bak çeki düzen ver anne böyle olmaz iyice hasta olacaksın dedim izne gittik kadın hala aynı hiç iyi değil durumu . Kendimize omega 3 alırken ona da kargolatsam mı diyorum annem de o içmez haberin olsun diyor .okyonus ne varsa annelerde var derim ben de
Kayinvalidem getiren olsa da yesek der, annem ise yapayım da hepimiz yeriz, kısmeti olana dağıtırız der
Çıkışta anneme alacağım.Kizlar bime solo dev havlu kagit gelmis 3.95 tl
Yillik stok yapasim var
Aynen armut piş ağzıma düş istiyorlar ben evladıma öyle yapamam.Cok zor ele karısıncaokyonus ne varsa annelerde var derim ben de
Kayinvalidem getiren olsa da yesek der, annem ise yapayım da hepimiz yeriz, kısmeti olana dağıtırız der
EnfesseBebeklerim❤Çıkışta toz şeker alacağım anammm ne para harcandı bugun
Öğle arası pazara gittim 3kg küçük çilek 3kg vişne aldım.Çilek kilosu 8tl vişne kilosu 12 TL.
1kg oğlana salatalık aldım. 3kg patates 1 file limon aldım 1 koli şişe aldım 50tl 30 tanesi.Baya şişe oldu yeter annemle ikimize.10tanede küçük şişe kapağı aldım
yok kız diyette olduğum içün malum şekersiz tatli bisiler istiyo canım migrosta felan oluyo oğluma alıyodum çilek pestili felanda var migrosun sağlıklı yiyecekler bölümüsündeTabi siz elit bir kişiliğe sahipsiniz biz hiç öyle atıştırmalıklar duymadık
Hahahahyok kız diyette olduğum içün malum şekersiz tatli bisiler istiyo canım migrosta felan oluyo oğluma alıyodum çilek pestili felanda var migrosun sağlıklı yiyecekler bölümüsündeama elit olmam tartışılmaz bi gerçek tabiki orası ayrı
zoo diye bi diziye başladım bu ara ilk sezonu bitirmek üzereyimHahahahhangi diziyi izliyorsun bu ara
kiiz cam bardak değilde abi bebeğin kirpiklere bak yaau
Ay umarım benimki de severek yerzuber bende almistim hepsini yedi sipa bana bırakmadı
Benimle aynıkiiz cam bardak değilde abi bebeğin kirpiklere bak yaau
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?