Bugün ne aldin kaç tl harcadin

okyonus ne varsa annelerde var derim ben de
Kayinvalidem getiren olsa da yesek der, annem ise yapayım da hepimiz yeriz, kısmeti olana dağıtırız der
Valla bu sözüne çok katılıyorum . Benim kv götür yapayım filan der ama hiç içime sinmiyor onun altına ezilmek istemiyorum. Kv karakter olarak öyle iş fikan yapmayı sevmiyor . Hele bu sene çok kötü olmuş . Ciddi bir depresyonda benim doğuma geldiği zaman karşıma aldım konuştum kendine bak çeki düzen ver anne böyle olmaz iyice hasta olacaksın dedim izne gittik kadın hala aynı hiç iyi değil durumu . Kendimize omega 3 alırken ona da kargolatsam mı diyorum annem de o içmez haberin olsun diyor .

Selam kızlar kahvaltıdan sonra bebekle dışarı çıktık arkadaşıma 10 TL borcum vardı kornişon için onu verdim . A101 den kamkata torf aldım 3 TL . Birde mandalina gelmiş bebek ekşi gibi şeyler yemek istiyor meyve . Bazen eline limon veriyorum yiyor kalanı atıyor . Mandalinayı 2 tane aldım bakayım sevecek mi merak ediyorum eve geldik dezenfekte olduk ütü yaptım.öğlEn yemeği yedirdim emziriyorum Uyuyacak . Çayın altını yaktım 1 bardak sakince içeyim . Kızlar biz izne gidince ben doktora gideceğim ciddi şekilde göbek fıtığımda sorun var . Dün 15 mekik çektim sadece ama karnım sırtım çok ağrıyor sanırım ameliyat diyecek doktor

Öğle arası pazara gittim 3kg küçük çilek 3kg vişne aldım.Çilek kilosu 8tl vişne kilosu 12 TL.
1kg oğlana salatalık aldım. 3kg patates 1 file limon aldım 1 koli şişe aldım 50tl 30 tanesi.Baya şişe oldu yeter annemle ikimize.10tanede küçük şişe kapağı aldım

Cilekle visne tam tersi cilek 10 visne 7.5 liraydi.. benimde cilek receli yapmam lazim eylulde alirim

Tabi siz elit bir kişiliğe sahipsiniz biz hiç öyle atıştırmalıklar duymadık
yok kız diyette olduğum içün malum şekersiz tatli bisiler istiyo canım migrosta felan oluyo oğluma alıyodum çilek pestili felanda var migrosun sağlıklı yiyecekler bölümüsünde ama elit olmam tartışılmaz bi gerçek tabiki orası ayrı

Hahahah hangi diziyi izliyorsun bu ara

zuber bende almistim hepsini yedi sipa bana bırakmadı
Ay umarım benimki de severek yer lolipop ve çikolata takıntısı başladı bir süredir devamlı şeker istiyor. Ben de sağlıklı alternatiflerini bulmaya çalışıyorum.
Fellas diye de birşey var zuber gibi tamamen organik çocuklar için. Ondan aldım geçenlerde asla sevmedi iğnenccc diyor (iğrenç)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…