Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gundemde bir yığın ciddi konu varken diğer haber kanalları lay lay lom magazin veriyor.
Fox iyi o konuda
aynen hele show haber bide a haber var tabi şu altının fırladığı dönemde başlık atmışlar ya Türkiye atağa geçti diye içerikte de bişi yok tabi

Selam kizlar bugün disri çıktık ailecek. Ormanlık bir alana gittik yürüyüş yaptık sonrada açık alani olan bir restoranda yemek yedik 45 tl falan harcandı orda. Kıza e bebekten suluk biberon için emzik başlığı 3 adet ek gıda kaşığı ve hipp sebzeli kavanoz aldım dışarda olacağımız için kavanozdan verdim öğlen yemeğini. Eve geldik çok yoruldum. Kızlar dün birşey oldu hala sinirim geçmedi. Eşim amcasının oğlunu dün otogara bırakacaktı. Düğünleri vardı burda hatta eşimde gitti ama eşim maskesini çıkarmadı ve kimseye yaklaşmadı allahtan. Neyse sonra ben bir haber aldimki bunun ablasinin covid testi pozitif cikmis ve ayni evde kaliyorlardi. Esimde o esnada amcasinin oglunu almaya gidiyordu hemen esimi aradim vardinmi oraya dedim yok dedi gitme sakin dedim durumu anlattim. Esimde aramis bunu sesi falan gitmisti derinden oksuruyordu dedi neyse esim demis ablanin testi pozitif çıkmış seni bırakamam otogara. Buda gizlemeye çalışmış. Ben aramasaydım eşim alacaktı onu ve kendiside eşimi arayıp söyleme zahmetinde bulunmayacaktı böyle bir durum var diye. Hepimize bulastiracakti vicdansız. Utanmadan gizlemeye çalışmış birde. Ne kadar sorumsuz insanlar var ya o kadar sinirlendimki.

O kadar ölen sağlık çalışanlarının, 20gunluk bebeğini bırakıp ebediyete giden annelerin , çalışmak zorunda olduğu için dışarı çıkan ve bu illere yakalanıp ölen herkesin vebali boyunlarına olsun bu sorumsuz insanların

Aynen ya aklim almıyor nasıl bu kadar merhametten vicdandan yoksun olabiliyor bu insanlar. Eşim üsteleyince itiraf etmiş testi pozitif cıktı diye ama hala yok bunlar abartıyor ablamda neredeyse hiç belirti yok sadece soğuk algınlığı gibi falan demiş e be zekadan yoksun adam senin ablanın bünyesi sağlam olabilir ama bu sorumsuzlugunuzla virüsü bulastiracaginiz insanlar belki atlatamayacak?? Ne desem az kalır inanki dünden beri sinirim geçmedi.

Peki almadığınız kişi o şekilde otogara gitti mi tabi otobüse binecekti ya da bindi bile
Ben olsam ihbar ederdim kesinlikle
Hayat eve sığar uygulamasında artık ihbar seçeneği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…