- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.115
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.021
Söyleseydin keşke bizde annemdeyiz Allah korusun size birşey varsa size de geçmesin diye deseydinEvet ama eltimler yeni korona atlattılar eltim 2 gündür onda kalıyor o yüzden korktum
Evet yaaa artık hep yakınlarımızdan duyuyoruz corona olduk diyeKızlar bence 2 .dalganın başındayız ve bu ilkinden çok daha fırtınalı geçecek gibi
Ahhh canım belirti filan var mı yoksa temas filan mı varInsallah yoktur.
Test yaparken bayilicam sandim hic bana gore degil
Evet yaaa artık hep yakınlarımızdan duyuyoruz corona olduk diye
Ahhh canım belirti filan var mı yoksa temas filan mı var
Biliyor zaten 15 gündür annemdeyim buzdolabım bozuk dedim o zaman siz gelin dediSöyleseydin keşke bizde annemdeyiz Allah korusun size birşey varsa size de geçmesin diye deseydin
İnşallah negatiftir canımIs yerinde arkadasim hastaydi negatif geldi
Benimde belirtiler var bas agrisi eklem agrisi oksuruk halsizlik aksam ateslendim
Kızlar amcamında testi pozitif çıkmış. Durumu hic iyi değil oksijen tüpüne bağlamışlar. Gündüz aradim evdeydi o zaman konusamiyordu nefes nefese kalıyordu konuşurken. Sonra ogrendimki hastaneye kaldirmislar. Diğer amcam ağlamış kurtuluşu zor demiş. Cok üzgününüm.
Ben bugün aşırı korkmaya başladımBiliyor zaten 15 gündür annemdeyim buzdolabım bozuk dedim o zaman siz gelin dedi
Otobüse binemem dedim
Eşim de bişey olmaz görüşseydin dedi ama yine de korktum
Kendimi düşündüğümden değil ben hasta olursam küçük kızım kimse de kalmaz ondan çok korkuyorum
Ama bu gidişle hepimiz geçirecez zaten
Aynen bende öyle düşünüyorum büyük kızım kendini idare edebilir ama küçüğüm bensiz yapamazBen bugün aşırı korkmaya başladımabi bebek için korkuyorum hasta olursam sütüm tamamen kesilirse bebek mama da almıyor biliyorsunuz ne yaparım ben ağlama geldi düşününce
hepsi sana mı kız geçerken 5 10 şişe bırak banada yolunuzun üstü nasılsaDomateslerDünde bukadar yaptı annem 80şişe oldu
Biz olduktan sonra bebelerimiz de olacak neden onlardan korunuyoruzAynen bende öyle düşünüyorum büyük kızım kendini idare edebilir ama küçüğüm bensiz yapamaz
Eşim de naparsak yapalım hepimiz geçirecez zaten diyor rabbim hayırlısını nasip eder inşallahhhh
hepsi sana mı kız geçerken 5 10 şişe bırak banada yolunuzun üstü nasılsa
Ya ozur dileyecek bir sey yok, cozumu olan bir sey sonuctaÖzür dilerim
OlsunYa ozur dileyecek bir sey yok, cozumu olan bir sey sonucta
tabii ki deKomsuda piser bizede duser
tabii ki decanim senin ağrıların devam ediyo mu inşallah yoktur öyle bişey ya
Bende de aynı belirtiler vardı iki gün önce suan bisey yok acaba yorgunluktan falan olabilir mi cnm ?Ya bilmiyorum basim bi tuhaf agriyo sirtik agriyor
Surekli su icesim dolaba yatasim var icim yaniyo
Bende de aynı belirtiler vardı iki gün önce suan bisey yok acaba yorgunluktan falan olabilir mi cnm ?
test cok zor dimi cok can yakan biseymis
Tez zamanda iyileş umarım bisey çıkmaz haber ver vbizede
Düğüne gidenleri boğasım geliyorGeçmiş olsun kızlar
Çok vahim durumdayız artık nereye doğru gidiyoruz böyle bilmiyorum
Mart Nisan Mayıs ayları hiç bişey değilmiş meğerse
Herkes dikkat ediyordu yasaklar vardı şimdi hiç biri yok
Düğünler resmen canlı bomba gibi düğüne giden yanıyor ama kimsede gitmekten geri kalmıyor aklımda almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?