- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.001
Canımnmmmmm ümidinizi kesmeyin ne durumdan insanlar toparlıyor inş tedaviye olumlu cevap verir. Ben de korkuyorum sürekli annemi arıyorum.Kızlar amcamında testi pozitif çıkmış. Durumu hic iyi değil oksijen tüpüne bağlamışlar. Gündüz aradim evdeydi o zaman konusamiyordu nefes nefese kalıyordu konuşurken. Sonra ogrendimki hastaneye kaldirmislar. Diğer amcam ağlamış kurtuluşu zor demiş. Cok üzgününüm.
Özür dilerimYa bunun farkli bir boyutunu ben de bazen dusunuyorum, bize bir sey olsa burada cocuklarimiza nolcak, ben kendi ailemden de esimin ailesinden de eminim, guzel bakarlar uzerlerine titrerler, is onlari Turkiye`ye gonderebilmekte, Amerika vermiyor vatandas olduklari icin, ancak resmi bir vasiyetname yazmamiz gerekiyormus, zaman zaman unutuyorum bu konuyu bak simdi yine hatirladim.
Çok geçmiş olsun canım gerçekten üzüldüm. Kronik bir hastalığı yoksa atlatacaktır inşallah ümidinizi kaybetmeyin. Dualarım sizinleKızlar amcamında testi pozitif çıkmış. Durumu hic iyi değil oksijen tüpüne bağlamışlar. Gündüz aradim evdeydi o zaman konusamiyordu nefes nefese kalıyordu konuşurken. Sonra ogrendimki hastaneye kaldirmislar. Diğer amcam ağlamış kurtuluşu zor demiş. Cok üzgününüm.
böylelerine hakkımız haram zıkkım olsun diyecek birşey yok artıkBen de çocuğu parka getirdim ve bir kadına çok sinir oldum kızlar
kenarda oturuyor çocuğunu getirmiş, ben de parkın içindeyim oğlanın yanında. Aramızda 2 metre mesafe vardı maskem takılıydı ama arkam dönüktü onunki takılı mıydı bilmiyorum.
kadın telefonla hastaneyi aradı test sonucumu öğrenmek istiyorum diye. Covid 19 testi yaptırmış.
Testi daha sonuçlanmamış
ve bu kadın dışarda bir de çocuğunu parka getirmiş düşünün. Nasıl sinir oldum anlatamam.
be kadın madem covid şüphen var otur evinde test sonucunu evinde bekle değil mi ? Çıldırtırlar insanı.
hastaneden sonra da oğluna dedi ki babanı arayalım da işi yoksa gelsin bizi alsın gezdirsin birazben şok oldum.
orda kavga etmemek için zor tuttum kendimi
Annenin eline sağlıkDomateslerDünde bukadar yaptı annem 80şişe oldu
Yaaaa inşallah bişey yokturKizlar hastahanedeyim suruntu sırası geldi..
Saglik calisanlari bitmis durum cok kotu
Yaaaa inşallah bişey yoktur
Annesiyle görüşüyor benimle görüşmedi diye düşünmüş olabilirKayınvalidem aradı yayladan gelmiş eltim doğum yapacak salı günü ona bakacak
Bana dedi doğumdan önce size geleyim ya da siz gelin dedi
Ama korktum anne sonra görüşelim dedim
Kırıldı mı bilmiyorum ama
Günün harcaması annemdeyim zaten
Tavuk cola ve çikolata toplam 40 tl
Evet ama eltimler yeni korona atlattılar eltim 2 gündür onda kalıyor o yüzden korktumAnnesiyle görüşüyor benimle görüşmedi diye düşünmüş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?