Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar amcamında testi pozitif çıkmış. Durumu hic iyi değil oksijen tüpüne bağlamışlar. Gündüz aradim evdeydi o zaman konusamiyordu nefes nefese kalıyordu konuşurken. Sonra ogrendimki hastaneye kaldirmislar. Diğer amcam ağlamış kurtuluşu zor demiş. Cok üzgününüm.

Canımnmmmmm ümidinizi kesmeyin ne durumdan insanlar toparlıyor inş tedaviye olumlu cevap verir. Ben de korkuyorum sürekli annemi arıyorum.

Özür dilerim

Çok geçmiş olsun canım gerçekten üzüldüm. Kronik bir hastalığı yoksa atlatacaktır inşallah ümidinizi kaybetmeyin. Dualarım sizinle

Ben de çocuğu parka getirdim ve bir kadına çok sinir oldum kızlar

kenarda oturuyor çocuğunu getirmiş, ben de parkın içindeyim oğlanın yanında. Aramızda 2 metre mesafe vardı maskem takılıydı ama arkam dönüktü onunki takılı mıydı bilmiyorum.

kadın telefonla hastaneyi aradı test sonucumu öğrenmek istiyorum diye. Covid 19 testi yaptırmış.
Testi daha sonuçlanmamış

ve bu kadın dışarda bir de çocuğunu parka getirmiş düşünün. Nasıl sinir oldum anlatamam.

be kadın madem covid şüphen var otur evinde test sonucunu evinde bekle değil mi ? Çıldırtırlar insanı.

hastaneden sonra da oğluna dedi ki babanı arayalım da işi yoksa gelsin bizi alsın gezdirsin biraz ben şok oldum.

orda kavga etmemek için zor tuttum kendimi

böylelerine hakkımız haram zıkkım olsun diyecek birşey yok artık

Kayınvalidem aradı yayladan gelmiş eltim doğum yapacak salı günü ona bakacak
Bana dedi doğumdan önce size geleyim ya da siz gelin dedi

Ama korktum anne sonra görüşelim dedim

Kırıldı mı bilmiyorum ama

Günün harcaması annemdeyim zaten
Tavuk cola ve çikolata toplam 40 tl

Simdi ciktim asiri acili asiri kotu birsey calisanlar cok iyi ama asiri yorgunlar herkese test yapiliyor yeterki bulas olmasin cabasindalar

Annesiyle görüşüyor benimle görüşmedi diye düşünmüş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…