- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.981
eşimin belirsiz müdür de bilmiyor pazartesi muallaktaKızlar okuldan size ne dediler bize iki hafta okula geleceksiniz dediler
Sıra bize geliyor sanırımKızlar çember daraldı gerçekten
Kaynım grip gibiymiş kv gitmiyor 1 haftadır
Burda bi arkadaşım olmuş aradım sesi çok kötüydü kemiklerim sızlıyor dedi yemek yiyemiyor kusuyor parmağımı kaldıracak dermanım yok dedi ilaç kullanıyor evde
Pazartesi gunu 8:30 da okulda olun.İstiklal marşı okunup zil çalınacak dendi.Onumuzdeki haftaya birlikte toplam üç hafta okula gidilecekmis.İlk hafta toplantılar diğer hafta canlı dersler.Ve mümkünse okulda yapılsın dendiKızlar okuldan size ne dediler bize iki hafta okula geleceksiniz dediler
Çok geçmiş olsun..Corona testi negatif.Safra kesesinden şüphelenmişler vücutta normalin 8katı enfeksiyon varmış.
Ayyyy sinirimm bızuldu internet bağlamaya adam geldi hapşuruğu taaaaa aşağıdan duyuluyor adama dedim korona yok dimi bir de maskesiz çıkmış maske verdim hemen ne sorumsuzlar yaaa
Cok geçmiş olsun cnmCorona testi negatif.Safra kesesinden şüphelenmişler vücutta normalin 8katı enfeksiyon varmış.
Pazartesi gunu 8:30 da okulda olun.İstiklal marşı okunup zil çalınacak dendi.Onumuzdeki haftaya birlikte toplam üç hafta okula gidilecekmis.İlk hafta toplantılar diğer hafta canlı dersler.Ve mümkünse okulda yapılsın dendi
Canım 37.5 ateşin var demek. Parol ve C vitamini alSelam kizlar bugün çok bitkin hissediyorum kendimi. Kemiklerim sızlıyor vücut ısım yüksek ateşimi iki kez ölçtüm 37.4/37.5 cıktı. Ateş kaç derece olunca dikkate almak gerekiyor aceba?
Cok geçmiş olsunCorona testi negatif.Safra kesesinden şüphelenmişler vücutta normalin 8katı enfeksiyon varmış.
bunu biliyoruz canım demelerine gerek yok görmemek için kör olmak gerekArkadaşlar maalesef Prof Mehmet Ceyhan da belirtmiş günlük Belirtilen vaka sayısıNdan 20 KAT fazlaymış aslında vaka sayısı.
Bol C vitamini d vitamini takviyesi alın.
bu kadar belirti aile pozitif cıktıktan sonra tesadüf olamaz gibi gerekli önlemlerinizi alın dikkat edinSelam kizlar bugün çok bitkin hissediyorum kendimi. Kemiklerim sızlıyor vücut ısım yüksek ateşimi iki kez ölçtüm 37.4/37.5 cıktı. Ateş kaç derece olunca dikkate almak gerekiyor aceba?
Ya bunun farkli bir boyutunu ben de bazen dusunuyorum, bize bir sey olsa burada cocuklarimiza nolcak, ben kendi ailemden de esimin ailesinden de eminim, guzel bakarlar uzerlerine titrerler, is onlari Turkiye`ye gonderebilmekte, Amerika vermiyor vatandas olduklari icin, ancak resmi bir vasiyetname yazmamiz gerekiyormus, zaman zaman unutuyorum bu konuyu bak simdi yine hatirladim.Dedim ki kendi kendime hastalansak kimsemiz yok çocuğa bakacak . Arkadaşım oğlu dün gece geldi 5 yaşında filan üzüldüm yA . Babası izin almış ilk faliyette geliyormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?