Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sıra bize geliyor sanırım

Kızlar okuldan size ne dediler bize iki hafta okula geleceksiniz dediler
Pazartesi gunu 8:30 da okulda olun.İstiklal marşı okunup zil çalınacak dendi.Onumuzdeki haftaya birlikte toplam üç hafta okula gidilecekmis.İlk hafta toplantılar diğer hafta canlı dersler.Ve mümkünse okulda yapılsın dendi

Corona testi negatif.Safra kesesinden şüphelenmişler vücutta normalin 8katı enfeksiyon varmış.
Çok geçmiş olsun..

Ayyyy sinirimm bızuldu internet bağlamaya adam geldi hapşuruğu taaaaa aşağıdan duyuluyor adama dedim korona yok dimi bir de maskesiz çıkmış maske verdim hemen ne sorumsuzlar yaaa

Hadi kendine saygın yok,kendini korumuyorsun.Karsindaki için bunu yapmak zorundasın.Hastalik var,yasak var,cezası var...

Corona testi negatif.Safra kesesinden şüphelenmişler vücutta normalin 8katı enfeksiyon varmış.
Cok geçmiş olsun cnm

Sizinkiler baya ciddiye almış bizde yine seminer saati denildi

Arkadaşlar maalesef Prof Mehmet Ceyhan da belirtmiş günlük Belirtilen vaka sayısıNdan 20 KAT fazlaymış aslında vaka sayısı.
Bol C vitamini d vitamini takviyesi alın.
bunu biliyoruz canım demelerine gerek yok görmemek için kör olmak gerek
Bizim burdaki devlet hastanesi bile bugün pandemi hastanesi oldu

Selam kizlar bugün çok bitkin hissediyorum kendimi. Kemiklerim sızlıyor vücut ısım yüksek ateşimi iki kez ölçtüm 37.4/37.5 cıktı. Ateş kaç derece olunca dikkate almak gerekiyor aceba?
bu kadar belirti aile pozitif cıktıktan sonra tesadüf olamaz gibi gerekli önlemlerinizi alın dikkat edin

Kızlar bugün yasadıgımız olayı sizinle paylaşmak istiyorum
Capraz komşumun 5 yaşında çok yaramaz ağzı bozuk ahlaksız hareketler yapan bir oğlu var mesafeliyim cocuklarımla biraraya getirmiyorum

Bu hastalık döneminde de hiç görüşmüyoruz kimseyle bu çocuk sürekli bizim kapıda bize gelmeye çalışır ama izin vermem bazen eşim kapıyı açıp eve gitmesini söyler

Eşim son zamanlarda komşumun ve kızının kızı 12 yasında eşimi görünce kapıyı carparcasına kapattıklarını söylüyordu

Bugün de eşim çarşıya gidiyordu ayakkabısını giyecekti ki içinde bir kağıt üzerinde ingilizce kötü adam yazıyor güler misin ağlar mısın eşim çok sinirlendi gitti

Komşumu aradım durumu anlattım yapmazlar öyle Bişey dedi yinede sorarım dedi sonra kapıya geldi yemin etmiş kızı ben öyle Bişey yapmadım diye merak ettik bu ne diye sorayım dedim komşuma eve geçtim

5 dk sonra kızı geldi azra abla annem seni çağırıyor dedi
Kızı bu notu yazmış bir şarkı sözüymüş güyaa oğlu da bunlar görmeden ayakkabıya koymuş bende yedim neden benim ayakkabıma değilde eşimin ayakkabısı na koyuyor kötü adam yazan notu büyüklerin işi tabi kusura bakma dedi ne diyim sinirlendiğinde kaldım

Evlerini satıp gitmeye niyetliler umarım hayırlısıyla giderler

Dedim ki kendi kendime hastalansak kimsemiz yok çocuğa bakacak . Arkadaşım oğlu dün gece geldi 5 yaşında filan üzüldüm yA . Babası izin almış ilk faliyette geliyormuş .
Ya bunun farkli bir boyutunu ben de bazen dusunuyorum, bize bir sey olsa burada cocuklarimiza nolcak, ben kendi ailemden de esimin ailesinden de eminim, guzel bakarlar uzerlerine titrerler, is onlari Turkiye`ye gonderebilmekte, Amerika vermiyor vatandas olduklari icin, ancak resmi bir vasiyetname yazmamiz gerekiyormus, zaman zaman unutuyorum bu konuyu bak simdi yine hatirladim.

Kizlar sizlere ve ailelerinize cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.
Bizde geri sayim basladi, annem bavullari hazirladi, tiklim tiklim dolularmis, 4 buyuk bavul, 2 kabin boy, sirtcantasi falan da var.
Pazartesi test yaptiracaklar, sali sonucu alacaklar, bir de seyahat sigortalari yapilacak. Esim bu haftayi cok guzel idare etti, tam bir ev erkegi :) Yemeklerimiz haftasonundan vardi, haftaici de pratik birseyler yaptik, butun bulasigi esime yiktim (makinamiz yok), hava guzelse beni tren istasyonuna karsilamaya geldiler. Pazartesi, sali ve carsamba ben bakacagim cocuklara, sonrasi annemlere devir teslim, ay hayirlisiyla gelsinler, baska bir cozum olsa onlari pandemide buralara getirtmek istemezdim, gerci burada belki daha guvende olurlar, Istanbul`da durduramiyoruz, babam hep balikta annem komsuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…