- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.081
Bundan mı alsam
Cok gecmis olsun, korktuğun gibi değildir umarımIs yerinde arkadasim hastaydi negatif geldi
Benimde belirtiler var bas agrisi eklem agrisi oksuruk halsizlik aksam ateslendim
Çok üzüldüm test yaptırın sizde bir an önce. Artık kontrolden cıktı sırayla herkese bulaşıyorGünaydın kızlar çarşamba günü hamile bir arkadaşımız var eşi asker burda degil onu arabayla lojmana bıraktık kadın dün test yapmış korona çıkmış bize de haber verdi bi korku başladı bende mesajı okuduğumdan beri heryerim agriyir
Testi hemen yapmıyorlarmış burda ince tomografi temizse eve gönderiyorlar kötüleyince yapıyorlarmışÇok üzüldüm test yaptırın sizde bir an önce. Artık kontrolden cıktı sırayla herkese bulaşıyor
Ben dün geceden beri fenayım belim kopacak gibi ağrıyor. Insallah dediğin gibidir..Testi hemen yapmıyorlarmış burda ince tomografi temizse eve gönderiyorlar kötüleyince yapıyorlarmış
Sen nasılsın bol C vitamini al sıvı cok al umarım sadece basit bir üz gribiyizdir
Artık korkmaya başladım inan. Bu viruste en çok korktuğum şey ben hastalanırsam evlatlarımin sahipsiz kalmasiydi.strawberry_cake eşin iyice saçmalamış sen 112 yi ara gelsinler seni götürsünler test için cocuklara o kadar yaklaşmam doğru değil
İnanmıyorumGünaydın kızlar çarşamba günü hamile bir arkadaşımız var eşi asker burda degil onu arabayla lojmana bıraktık kadın dün test yapmış korona çıkmış bize de haber verdi bi korku başladı bende mesajı okuduğumdan beri heryerim agriyir
Kocası burda degil suan ozel görevi varmış nerde bilmiyorumİnanmıyorumkocası tugayın personeli dimi
Burada ne normal ya ne valla sabah sabah küfür günah başladım resmen güne çok sinirlendim şu mesajaTesti hemen yapmıyorlarmış burda ince tomografi temizse eve gönderiyorlar kötüleyince yapıyorlarmış
Sen nasılsın bol C vitamini al sıvı cok al umarım sadece basit bir üz gribiyizdir
Jandarma mı ? Ya varya offff canım çok sıkıldıKocası burda degil suan ozel görevi varmış nerde bilmiyorum
Bilmiyorum ki cnm jandarma olabilir köylerde falan kalmışlar zamanındaJandarma mı ? Ya varya offff canım çok sıkıldı
Senin kv de de virüsten bir yamulsun ,bırak düğünü ,bak nasıl fellik fellik kaçacak insanlardan.Ben delireceğim artık kv yine düğünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?