Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar. Moralim çok bozuk. Dün geceden beri hastayım. Belim eklemlerim ve boğazım çok ağrıyor sık sık ateşim cikiyor bitkin hissediyorum kendimi. Bu sabah eşim namaza uyandiginda ya sen ya ben ikimizden biri test yapalım dedim. Kendi belirti tasimadigi icin hasta olduğuma inanmiyor vesvese yaptığımı düşünüyor. Insan bedenini tanımaz mı ya sinirimden çatlayacağım artik. Saat 6 dan beri ayaktayım çocuklarla bu saate kadar 4 kez alt degistirdim ikiside ağlıyor durmadan sakinleştirmeye calistim şu halimle oda başka odada uyuyor saatlerdir. Bir ara lavaboya gittim kiz ağlıyordu diye söylendi bana tekrar odasına çekildi. Bazı insanlar neden cinnet geçiriyor şimdi daha iyi anlıyorum artık ciddi anlamda bu adamdan boşanmayı düşünüyorum dert sahibi edecek beni yoksa. Cocuklarima mi uzuleyim onun bencilligine ve idraksizligine mi bilmiyorum.

Çok üzüldüm test yaptırın sizde bir an önce. Artık kontrolden cıktı sırayla herkese bulaşıyor

Çok üzüldüm test yaptırın sizde bir an önce. Artık kontrolden cıktı sırayla herkese bulaşıyor
Testi hemen yapmıyorlarmış burda ince tomografi temizse eve gönderiyorlar kötüleyince yapıyorlarmış
Sen nasılsın bol C vitamini al sıvı cok al umarım sadece basit bir üz gribiyizdir

Testi hemen yapmıyorlarmış burda ince tomografi temizse eve gönderiyorlar kötüleyince yapıyorlarmış
Sen nasılsın bol C vitamini al sıvı cok al umarım sadece basit bir üz gribiyizdir
Ben dün geceden beri fenayım belim kopacak gibi ağrıyor. Insallah dediğin gibidir..

Gunaydin kizlar gece ruya gordum hayrolsun insallah
Burada test olayi sorunlu degilmis ya cok sasirdim
Basim cok agriyor dedim hemen covid suphelisi test yapalım dedi agrin varsa mudahale edelim dedi yada gel serum takariz dedi.
Aslolan suruntudur dedi kan ve tomografi yok ztn tomografi sıkıntılı dezenfekte edilmesi gerekiyor ben cektirmezdim

strawberry_cake eşin iyice saçmalamış sen 112 yi ara gelsinler seni götürsünler test için cocuklara o kadar yaklaşmam doğru değil
Artık korkmaya başladım inan. Bu viruste en çok korktuğum şey ben hastalanırsam evlatlarımin sahipsiz kalmasiydi.

İnanmıyorum kocası tugayın personeli dimi

Burada ne normal ya ne valla sabah sabah küfür günah başladım resmen güne çok sinirlendim şu mesaja konuşacağım ban yemeyeyim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…