Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım sakin ol lütfen... ateşin 37.5 demiştim yanlış hatırlamıyorsam. Günde dört taneye kadar parol içebilirsin annemin de başı çok ağrıyor. Eklemleri ve kasları hastaneden verilen ilaç ile hafifledi. Yaptırabiliyorsan mutlaka test yaptır .... eşin mizacı gereği biraz umursamaz çok yönlü düşünüp tedbirli davranamıyor anladığım kadarıyla... eline kızma ailesinde ne gördüyse onu uyguluyor. Eşine eleştiri yöneltmeden bu durumunla ilgili nasıl yapılması gerekiyorsa ben bunu bunu bu şekilde yapmak istiyorum dersen sonuç odaklı olursun... öyle boşanıyorum demek yok... biraz sabır

Kızlar bikac tane araba bakmıştık geçen hafta malum sarı siteden yine baktım hepsi 3 ile 10 bin arasında zam yapmış ya tutarsa mantıgiyla hepsi bir rakam eklemiş böyle olursa almam biriktiririm paramı mis gibi sıfır alırım

Çember ne kadar daraldı ya hasta olan, yakını olanlara çok geçmiş olsun tez zamanda atlatırlar inşallah

Benim de canım çok sıkılıyor bu duruma artık her yerden haberler geliyor.Çocuklar küçük ben risk grubu. Ölüm hak ama her anne gibi bana bir şey olsa çocuklarım küçük ne olacak düşüncesi.. zaten çocuklara bir şey olmasını düşünmek bile istemem evlerden ırak.. Dün kardeşimle konuştuk çocukları özelden alıp devlete naklini yapalım, okula göndermeyelim dedik. Şu dönemi kışı bir atlatalım gerekirse 2. dönem bir okula alırız ya da özel öğretmen tutarız. Zaten açılıp açılmayacağı meçhul ama özeller açmak için çok uğraşıyor çocukları o kalabalığa sokmaya gerek var mı diyoruz.
Bakalım nasıl nereye kadar kaçabileceğiz

Hayat eve sığar uygulamasında evimizin olduğu yere yüksek riskli bölgedesiniz uyarısı koymuşlar. Virüs başladığından beri orta riskli bölgeydi.

Çember daralıyor artık çok korkmaya başladım.

Dünkü olaydan sonra çocuğu parka falan da götürmeyeceğim bir süre.

maskemizle çıkar biraz yürürüz kimseyle temas etmeden hava alır döneriz en fazla

Bizimde 2 gun arasında cok fark var
Ilk defa orta riske donduk
Hep dusuk riskti

Selam kızlar
Erken uyandık kahvaltı yaptık
Eşim 2 ay evden çalışacak yine çok iyi oldu
Kızı anneme bırakıp pazara gittik 90 TL gibi bir şey harcadık
Bugün çok sıcak
Eve gelip duş aldık şimdi serin serin bulmaca çözüyor herkeskızımda 7 farkı buluyor iki resim arasında

Parklar bana tehlikeli geliyor canım ya herkes dokunuyor dikkat etmiyorlar hiç götürmedim ben gitmemek ,sakin yerlerde yerlerde yürüyüş Yapmak en güzeli

Donanımlıyı bırak hastane bile yok şimdi banlatnayayim kendimi
Hasta olmayı düşünmek beni hasta olmaktan cok daha fazla yoruyor.Düşündükçe basım arı kovanı gibi oluyor
Aynı ben kocam sakin ol diyip duruyor.

Kız belki hasta olsak cok rahat atlatacağız sıradan bir grip geçecek belki de geçirdik bilemiyorum bir sürü düşünce var kafamda
Ama stres panik yoruyor beni vücudum anlık tepkiler veriyor
Ben öyle atlatacağımızı düşünüyorum evet ama çocuklar perişan olacaklar sorun bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…