- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.101
Canım sakin ol lütfen... ateşin 37.5 demiştim yanlış hatırlamıyorsam. Günde dört taneye kadar parol içebilirsin annemin de başı çok ağrıyor. Eklemleri ve kasları hastaneden verilen ilaç ile hafifledi. Yaptırabiliyorsan mutlaka test yaptır .... eşin mizacı gereği biraz umursamaz çok yönlü düşünüp tedbirli davranamıyor anladığım kadarıyla... eline kızma ailesinde ne gördüyse onu uyguluyor. Eşine eleştiri yöneltmeden bu durumunla ilgili nasıl yapılması gerekiyorsa ben bunu bunu bu şekilde yapmak istiyorum dersen sonuç odaklı olursun... öyle boşanıyorum demek yok... biraz sabırGünaydın kızlar. Moralim çok bozuk. Dün geceden beri hastayım. Belim eklemlerim ve boğazım çok ağrıyor sık sık ateşim cikiyor bitkin hissediyorum kendimi. Bu sabah eşim namaza uyandiginda ya sen ya ben ikimizden biri test yapalım dedim. Kendi belirti tasimadigi icin hasta olduğuma inanmiyor vesvese yaptığımı düşünüyor. Insan bedenini tanımaz mı ya sinirimden çatlayacağım artik. Saat 6 dan beri ayaktayım çocuklarla bu saate kadar 4 kez alt degistirdim ikiside ağlıyor durmadan sakinleştirmeye calistim şu halimle oda başka odada uyuyor saatlerdir. Bir ara lavaboya gittim kiz ağlıyordu diye söylendi bana tekrar odasına çekildi. Bazı insanlar neden cinnet geçiriyor şimdi daha iyi anlıyorumartık ciddi anlamda bu adamdan boşanmayı düşünüyorum dert sahibi edecek beni yoksa. Cocuklarima mi uzuleyim onun bencilligine ve idraksizligine mi bilmiyorum.
Allah görüyor bizi bu duruma düşürenler sorumsuzlara Allah cezayı veriyorSenin kv de de virüsten bir yamulsun ,bırak düğünü ,bak nasıl fellik fellik kaçacak insanlardan.
Hayat eve sığar uygulamasında evimizin olduğu yere yüksek riskli bölgedesiniz uyarısı koymuşlar. Virüs başladığından beri orta riskli bölgeydi.
Çember daralıyor artık çok korkmaya başladım.
Dünkü olaydan sonra çocuğu parka falan da götürmeyeceğim bir süre.
maskemizle çıkar biraz yürürüz kimseyle temas etmeden hava alır döneriz en fazla
Parklar bana tehlikeli geliyor canım ya herkes dokunuyor dikkat etmiyorlar hiç götürmedim ben gitmemek ,sakin yerlerde yerlerde yürüyüş Yapmak en güzeliHayat eve sığar uygulamasında evimizin olduğu yere yüksek riskli bölgedesiniz uyarısı koymuşlar. Virüs başladığından beri orta riskli bölgeydi.
Çember daralıyor artık çok korkmaya başladım.
Dünkü olaydan sonra çocuğu parka falan da götürmeyeceğim bir süre.
maskemizle çıkar biraz yürürüz kimseyle temas etmeden hava alır döneriz en fazla
Burası cok kötü allahim sen yardım et bize kimsemiz yokMoralim 0Cedric1003
Donanımlı bir hastanede yok farkındasın dimiBurası cok kötü allahim sen yardım et bize kimsemiz yok
Donanımlıyı bırak hastane bile yok şimdi banlatnayayim kendimiDonanımlı bir hastanede yok farkındasın dimi
Aynı benDonanımlıyı bırak hastane bile yok şimdi banlatnayayim kendimi
Hasta olmayı düşünmek beni hasta olmaktan cok daha fazla yoruyor.Düşündükçe basım arı kovanı gibi oluyor
Kız belki hasta olsak cok rahat atlatacağız sıradan bir grip geçecek belki de geçirdik bilemiyorum bir sürü düşünce var kafamdaAynı benkocam sakin ol diyip duruyor.
Nerdeeeeee bende barbunya ya 13 verince içime oturduMuzun kilosu tam 20 TL 20 20 20 ohaaaa
ParmarNerdeeeeee bende barbunya ya 13 verince içime oturdu
Ben öyle atlatacağımızı düşünüyorum evet ama çocuklar perişan olacaklar sorun buKız belki hasta olsak cok rahat atlatacağız sıradan bir grip geçecek belki de geçirdik bilemiyorum bir sürü düşünce var kafamda
Ama stres panik yoruyor beni vücudum anlık tepkiler veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?