- 15 Nisan 2017
- 3.571
- 9.305
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.121
Gittik test yaptırmaya canım. Iki gün içinde belli olur dediler. Eve dönmeden eczaneden c vitamini ve parol aldım. Belim çok fena hic hareket edemiyorum. Başım ve boğazımda ağrıyor. Bakalim inşallah ağrı kesicilerle atlatırım.Canım sakin ol lütfen... ateşin 37.5 demiştim yanlış hatırlamıyorsam. Günde dört taneye kadar parol içebilirsin annemin de başı çok ağrıyor. Eklemleri ve kasları hastaneden verilen ilaç ile hafifledi. Yaptırabiliyorsan mutlaka test yaptır .... eşin mizacı gereği biraz umursamaz çok yönlü düşünüp tedbirli davranamıyor anladığım kadarıyla... eline kızma ailesinde ne gördüyse onu uyguluyor. Eşine eleştiri yöneltmeden bu durumunla ilgili nasıl yapılması gerekiyorsa ben bunu bunu bu şekilde yapmak istiyorum dersen sonuç odaklı olursun... öyle boşanıyorum demek yok... biraz sabır
Biz ne kadar rahat atlatırsak çocuklar o kadar az perisan olacak hemen kendimizi koy vermeyelimBen öyle atlatacağımızı düşünüyorum evet ama çocuklar perişan olacaklar sorun bu
Ben de çok panikledim on gündür tuce. Dışarı adım atmak istemiyorum ama çocuk evde durmuyor hava sıcak bunalıyor.Ay bana ne oluyor böyle yA aşırı panik halindeyim
Parklar bana tehlikeli geliyor canım ya herkes dokunuyor dikkat etmiyorlar hiç götürmedim ben gitmemek ,sakin yerlerde yerlerde yürüyüş Yapmak en güzeli
Ay baksana fenaBiz ne kadar rahat atlatırsak çocuklar o kadar az perisan olacak hemen kendimizi koy vermeyelim
O parmar cok pahalı zaten ışık mini hal var kız tepenin orda o da pahalı ama en azından ürünleri cok güzel. Askeriyeye falan da veriyor ben pazara gitmeyince oradan alıyorum memnunum
Aynı ben zerya bebek ağlıyor gelen gideneBen de çok panikledim on gündür tuce. Dışarı adım atmak istemiyorum ama çocuk evde durmuyor hava sıcak bunalıyor.
ne yapacağımı şaşırdım
Cnm cok geçmiş olsun arkadaşımda da sadece ciddi bel agrisi varmış doktorlar hamilesin normaldir demiş hayır farklı bir agri diyor zorla test yaptırıyor suan başka bir belirttisi ayrısı yokmuş umarım sende öyle rahatça atalatirsinGittik test yaptırmaya canım. Iki gün içinde belli olur dediler. Eve dönmeden eczaneden c vitamini ve parol aldım. Belim çok fena hic hareket edemiyorum. Başım ve boğazımda ağrıyor. Bakalim inşallah ağrı kesicilerle atlatırım.
Bu zamana kadar hep dikkat etmeye çalıştım kendi adıma ama iş öyle bir noktaya geldiki artık durdurulamiyor. Tamamiyle kontrolden cıktı bu salgın . Malesef sadece sorumsuz davrananlar cezasını bulmuyor kurunun yanında yaşta yanıyor. Bazilari oh olsun dercesine konusuyor ama böyle konusmanin hic zamanı değil cogumuzun evlatlari var bunuda belirtmek isterim.
Çok geçmiş olsun inş negatiftir.Canım hiç kendini suçlama ( kapasitemizin yettiği kadar koruyabildik kendimizi)Gittik test yaptırmaya canım. Iki gün içinde belli olur dediler. Eve dönmeden eczaneden c vitamini ve parol aldım. Belim çok fena hic hareket edemiyorum. Başım ve boğazımda ağrıyor. Bakalim inşallah ağrı kesicilerle atlatırım.
Bu zamana kadar hep dikkat etmeye çalıştım kendi adıma ama iş öyle bir noktaya geldiki artık durdurulamiyor. Tamamiyle kontrolden cıktı bu salgın . Malesef sadece sorumsuz davrananlar cezasını bulmuyor kurunun yanında yaşta yanıyor. Bazilari oh olsun dercesine konusuyor ama böyle konusmanin hic zamanı değil cogumuzun evlatlari var bunuda belirtmek isterim.
patavatsızlık yapmış hiç sıkma canını şimdi kendine dikkat et umarım negatif olur sonucun.Kv yi boğasım var. Az önce eşimle konuşuyorlardı sesi hoparlördeydi eşim test yaptığımı söyledi. Özelde mi yaptı devlettemi diye sordu eşimde özel dedi. Başladı söylenmeye niye devlette yaptırmamış özele niye gitmişsanane be kadın senin cebindenmi gitti. Bu kadin beni bir gün çok fena üstüne sıçratacak bakalım ne zaman. Sabırla bekliyorum.
Insallah ama pek umidim yok. Annemde kaç gündür hastaydı az önce test sonucu cıktı pozifmis malesefpatavatsızlık yapmış hiç sıkma canını şimdi kendine dikkat et umarım negatif olur sonucun.
zamanı gelir elbet söylersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?