Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gittik test yaptırmaya canım. Iki gün içinde belli olur dediler. Eve dönmeden eczaneden c vitamini ve parol aldım. Belim çok fena hic hareket edemiyorum. Başım ve boğazımda ağrıyor. Bakalim inşallah ağrı kesicilerle atlatırım.

Bu zamana kadar hep dikkat etmeye çalıştım kendi adıma ama iş öyle bir noktaya geldiki artık durdurulamiyor. Tamamiyle kontrolden cıktı bu salgın . Malesef sadece sorumsuz davrananlar cezasını bulmuyor kurunun yanında yaşta yanıyor. Bazilari oh olsun dercesine konusuyor ama böyle konusmanin hic zamanı değil cogumuzun evlatlari var bunuda belirtmek isterim.

Ben öyle atlatacağımızı düşünüyorum evet ama çocuklar perişan olacaklar sorun bu
Biz ne kadar rahat atlatırsak çocuklar o kadar az perisan olacak hemen kendimizi koy vermeyelim
O parmar cok pahalı zaten ışık mini hal var kız tepenin orda o da pahalı ama en azından ürünleri cok güzel. Askeriyeye falan da veriyor ben pazara gitmeyince oradan alıyorum memnunum

Parklar bana tehlikeli geliyor canım ya herkes dokunuyor dikkat etmiyorlar hiç götürmedim ben gitmemek ,sakin yerlerde yerlerde yürüyüş Yapmak en güzeli

ben de aylarca hiç götürmedim ama son zamanlarda gidiyoruz malesef. Hava sıcak çocuk evde durmuyor. Dışarı çıkınca zaten şehrin göbeğinde olduğumuz için herkesle temas halindeyiz İster istemez.

sakin bir yerlere ancak haftada bir eşim izinliyken kaçabiliyoruz

ne yapacağımı şaşırdım valla

Ay baksana fena

Eklentiler

• image.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 110
Cnm cok geçmiş olsun arkadaşımda da sadece ciddi bel agrisi varmış doktorlar hamilesin normaldir demiş hayır farklı bir agri diyor zorla test yaptırıyor suan başka bir belirttisi ayrısı yokmuş umarım sende öyle rahatça atalatirsin
İnsanlari boşver sadece kendini düşün herkes bu hastalığa yakalanacak ama erken ama geç .

Ay zaman gecmiyoor
Istanbulu cok ozledim
Eski hayatimi cok özledim

Akşama kendime patlıcan kabak baharatlayıp fırına süreceğim üstüne sarımsaklı yoğurtla yerim

oğlana sebzeli tarhana çorbası yaptım, yanına yoğurtla yer akşam da benim yediklerimden teklif ederim istemezse köfte yaparım kurtarıcım köfte

Evi süpüreceğim ve toz alacağım şimdi. Bir makine de beyaz çamaşır atacağım yıkansın

başka da bir iş yapmam banane

Çok geçmiş olsun inş negatiftir.Canım hiç kendini suçlama ( kapasitemizin yettiği kadar koruyabildik kendimizi)
Moralini yüksek tut, eşinle de bu süreçte tartışmamaya çalış, çünkü sizin çözemediğiniz ya da çözmeye çalıştığınız konular başka. Bu konuları bir süre aklına getirip eşinden soğuma. Astroloji de yarın pazar günü boşanma kararı vs almayın diyor

Alışveriş yaptık korka korka çıkmışken bolca aldım herşeyden bir süre çıkmayız 500 tl harcadım
Dolap için patlıcan
Kahvaltı için kırmızı biber aldım sos yapı cam
Çok güzel süs biberi vardı 5 kg aldım turşu yapı cam
Arkadasın bahcesinden 3 kg fasulye
15 kg domates 15 kg dolma biber istedim
Biberler kurutmalık
Domatesler konserve
Patlıcanlar tavalık olacak
Eşimde yarın arkadasının bahçesine gidecek o da getirir sebze karnıyarık közleme yaparım

Kv yi boğasım var. Az önce eşimle konuşuyorlardı sesi hoparlördeydi eşim test yaptığımı söyledi. Özelde mi yaptı devlettemi diye sordu eşimde özel dedi. Başladı söylenmeye niye devlette yaptırmamış özele niye gitmiş sanane be kadın senin cebindenmi gitti. Bu kadin beni bir gün çok fena üstüne sıçratacak bakalım ne zaman. Sabırla bekliyorum.

patavatsızlık yapmış hiç sıkma canını şimdi kendine dikkat et umarım negatif olur sonucun.
zamanı gelir elbet söylersin

patavatsızlık yapmış hiç sıkma canını şimdi kendine dikkat et umarım negatif olur sonucun.
zamanı gelir elbet söylersin
Insallah ama pek umidim yok. Annemde kaç gündür hastaydı az önce test sonucu cıktı pozifmis malesef doktor zatürre başlangıcı dedi hafif nefes darlığı vardı ilaç verdiler. Annemin kronik hastalıkları var inşallah rahatca atlatir öyle görünüyor ki herkese bulaşacak artık ipin ucu kaçtı. Dugunlere vs hic musade etmeyeceklerdi. Biz gitmedik ama gidenler sağolsun bizede bulaştırdı. Öyle öyle yayildi hep. Allah sonumuzu hayretsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…