- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.621
Laptop dağıtmaları iyi olmuş.Kizlar gecmis olsun,tuce_tuce gozunuz aydin, sevindim negatif olmasina.
Bugun bilgilendirme toplantisi vardi veliler icin, her ogrenciye laptop dagitilacak uzaktan egitim icin, anaokulu 21 eylulde baslayacakmis, programi tanittilar, cocuk nasil kullanacak falan, cocuk once sinifini sececek sonra ogretmeninin adinin yazili oldugu sinifi secip sinifa girmis olacakmis. Canli ders olacakmis tum gun, 9:25-3:30 arasi. Benim endisem oglan kucuk, annemlerin ingilizce yok zaten bilgisayardan da anlamazlar nasil olacak, ilk gunler belki yaninda olurum bakalim. Zaten ilk yilimizdi, bizim icin her sey yeni, bu da boyle bir doneme denk geldi, aslinda onceden kaydedilmis videolar yerine canli egitim cocuk icin daha iyi sanki ilgisini cekmesi ve katilimi acisindan ama ben yaninda olamayacagim. Yazan bir adet evhamli yeni veli :)
heheh bizim ev gibi bende hep bağırarak şarkı söylerim yatakta zıplarız dans ederizSelammmmm ayyyyyy bi gelemedim kızlar beni bitirdi biri şarkı söyler biri dans eder ama bağıra bağıra
Kızlara içli köfte
Şehriye çorbası
Havuçlu büskivili top yaptım
Kendime de mantar sote ve salata yaptım
Günün harcaması süt,,, krem şanti,,,nescafe,,,noddle,,,, ekmek,,,ped
Toplam 35 tl
bende bi ohh çektim gerçektenTeşekkür ediyorum zeynepcim
Masallah iyi para harcamıssın bugünslm kozlar
Trendyol 524tl cam ahşap kapalı kavanoz aldım 35 tane büyüklü küçüklü kilerdeki kavanozların hepsi aynı model olsun diye. Can üzerine erzakları yazmak için kalem aldım vitamin aldım.
230tl ye doğal sabunlar aldım.
39tl baklava
Toplam 790tl gibi harcandı.
vuuuvvv güle güle kullan canım senin evi merak ediyom ben pek lüks bişi canlanıyo gözümde altın varaklı filanslm kozlar
Trendyol 524tl cam ahşap kapalı kavanoz aldım 35 tane büyüklü küçüklü kilerdeki kavanozların hepsi aynı model olsun diye. Can üzerine erzakları yazmak için kalem aldım vitamin aldım.
39tl baklava
Daha dün yazdın eşinin maaşının kesildigini Alya. 230 TL ye sabun çok mu lazımdıslm kozlar
39tl baklava
Ayyyy bende çok yüksek sesle söylerim ama bikaç gündür başağrım varheheh bizim ev gibi bende hep bağırarak şarkı söylerim yatakta zıplarız dans ederiz
Kız 35 tane kavanoza ne dolduracanslm kozlar
39tl baklava
sıcaklardan mi acabaAyyyy bende çok yüksek sesle söylerim ama bikaç gündür başağrım var
bende acaba yanlış mi hatırladım diye düşündüm öyle okumuştum başkasıyla karıştırdım galiba diye şey yaptimDaha dün yazdın eşinin maaşının kesildigini Alya. 230 TL ye sabun çok mu lazımdı
Migrenim tuttu ya ilaçla regl olumca ağrı kesince içemedim belki ondan uzun sürdüsıcaklardan mi acaba
off migren mi varMigrenim tuttu ya ilaçla regl olumca ağrı kesince içemedim belki ondan uzun sürdü
Yok çok spor bir evim varvuuuvvv güle güle kullan canım senin evi merak ediyom ben pek lüks bişi canlanıyo gözümde altın varaklı filan
Teşekkür ediyorum canım280 kızıma kış için alışveriş tulum,kazak,tayt,hırka aldim
70de eşim harcadi süt,wc kagidi,kağıt havlu.
Pek yakında doğum günüm içinde robot süpürge hediye alinicak şahsıma
tuce_tuce çok sevindim canım.sukur hastalık size uğramadı
Evet cnm stoklardaki sıvı sabun bitmiş eşim marketten almıştı. Ama kalıp sabun hiç kalmamış. Stoklu aldımDaha dün yazdın eşinin maaşının kesildigini Alya. 230 TL ye sabun çok mu lazımdı
Ay ciddenKız 35 tane kavanoza ne dolduracan
Bizde ama yine takip edeceğizbende bi ohh çektim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?