Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hic ders yapmayan sinif ogretmenleri derlen sinif ogretmenleri hic ders yapmadi demek istemedim. Tipki diger branslarda oldugu givi sinif ogretmenlerinden de yaomayan kesimi.kastettim. nitekim yegenimin ogretmeni 3 ay ne arasi.ne sordu ne 1 saat ders yapti. Dedigim.gibi bu branslarda da soz konusu.sanirim.biraz vicdan meselesi. Fakat yazis tarziniz yanlis. Biraz daha kibar olmanizi.rica ediyorum.Bilmiyorsaniz arastirin falan hos bir tavir degil. Ben de egitimciyim ve neyin ne oldugunu.biliyorum tabiki .Isini.hakkiyla.yapan tum meslektaslarima ve diger calisanlara saygim sonsuz.

Sen baharatları da saydın ben sadece bakliyat sandım yoksa benim de 35 olmasa da 20 tane vardır herhalde
Kiler de ne olması gerekiyorsa aslında baharat için 6 tane küçük Aldım. Birde belki görmüşsündür ahşap kapaklı dönen mekanizmalı baharatlığım da var ocağın yanında durmalık.
benim her şeyim marketten aldığım paketlerinde oluyor ama uçlarına mandal takıyordum. Şimdi üzerinde ne olduğu ve tarihi yazılı olarak kilerde duracaklar yerine daha karar vermedim kullanım sıklığına göre buzdolabı yanındaki dolaba da koyabilirim. Bir arkadaşım var arda Türkmen’in mutfağındaki Paşabahçe’nin kavanozlarını almıştı. Büyüklü küçüklü bir sürü kavanozu vardı ve yetmiyor tekrar alacağım diyordu. Sanırım yeme alışkanlığına göre değişiyor .Orta boy kavanozlarında pestil, cevizli sucuk, lokum tarzı şeyler de vardı. Bakalım yetsin de eksik kalmasın. :)

Bende herşeyin kavanozda ve düzenli olması taraftarıyım bir anda 35 yazınca gözüme çok geldi nedense

Ya da evde hiç yok muydu önceden varsa onları ne yapacaksın

Benimde trendyolda hunharca alisveris yapasim var. Insallah yarin acısını cikartmam. Ama aldikca niye bi rahatlama geliyor. Ustelik ihtiyacım ciddi anlamda bi seye yok. Ama mutlu oluyorum ben napim

Bende herşeyin kavanozda ve düzenli olması taraftarıyım bir anda 35 yazınca gözüme çok geldi nedense

Ya da evde hiç yok muydu önceden varsa onları ne yapacaksın
Onu ben de düşünüyorum öncekileri ben hep ikili üçlü almıştım. Hepsi cam birbirleri ile uyumsuz değiller ama sayıları az .Komple dolabı boşaltacağım. Ne var ne yok bakacağım bayatlayan tarihi geçen vs.
(üstüne yazmayınca pirinç unu ile nişastayı karıştırdığım olmuştu, karbonat vs de beyaz :)
Açıkçası dolabın kapağını açınca bir düzen görmek istiyorum . Şimdi bir baksan çok karışık ne nerde iki saat arıyorum. :)

O konuda haklısın canım düzen insana huzur veriyor neyse yerleştirdikten sonra bir foto atarsın artık

Bu arada çalıştığım zaman çocuk servisine poğaça yaparken malzemeci un yerine nişasta vermiş 5 kilo malzemeleri attım ayyy toparlanmıyor bir baktım ki nişastaymış bütün malzemeler çöp olmuştu

benimde birazcık poşette birazcık kavanozda evde kiler yok zaten dolapta az dertlendim bak

Annem ilk tasindigimizda dolap yaptirmisti 2 raf pasabahce ahsap kavanoz
2 raf orta boy
1 raf buyuk baharatlik
1de kucuk almisti
En bastan tek tip olunca rahat oluyor
Bendede ahsap kapakli klasiklerden var ara ara aliyorum
Birde turuncu kapakli pasabahcelerden almisim
Bana yarim seyler icin lazim kakao pudra sekeri gibi seyler icin duzen lazim

hepsini geçtim para yok
Ben de olmayan parayı harcıyorum kız. Öder dururum kışın işte. Çiçeklik almıştım geçen ay. Çiçek ekeceğim oturma odamızda tv ünitesi yanına koydum. Çiçekler çok pahalı bakamadım kurudu iki tane çiçek. Şimdi dayanıklı çiçek çoğaltacağım arkadaş ve komşularımdan

bende çiçek getirmiştim babanemden birini yeğenim söküp kökünden çıkarmış birini oğlum düşürdü merhaba demek istemiştim sadece diyo bi kaktüslerim sağlam kaldılar babanem duysa kalp krizi geçirecek kızlarım napiyo diye soruyo hep konuşurken iyiler diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…