Bugün ne aldin kaç tl harcadin

yok canım ya arıtma var
Üşüttü gibi çok kötü kokuyor kakası
Abi bebeğinki de kötü kokuyordu birkaç gündür ayrıca mukus olayı da vardı . Yanlız birşey oldu çocuk normal bebekler gibi emmeye karar verdi Zeyno

Merhaba, yanlışınız var, bir sınıf öğretmeni olarak geçen dönem haftanın beş günü online ders yaptım/yaptık. Bilmiyorsanız araştırın ya da sadece yapmayan arkadaşlarınızı kastedin ki yanlış beyanlarda bulunmayın.

Kızım gece kustu 2 kere eşim nöbetçi eczaneden bulantı , soğuk algınlığı ve ağrı kesici ilaç aldı bugünde 1 kere kustu kuzum
Umarım kolay geçer hastaneye gitmek zorunda kalmayız
Gecmis olsun, hemen iyileşsin inşallah. Mevsim geçişi başladı galiba.

Merhaba nasilsiniz kizlar
Biz yollara düstük esim gelip beni aldi yarim saat erken kactim isten donus vaktini kurtardim
Istanbulu oyle ozledimki heyecanla geliyorum
Yarin hic olmazsa eyup e kacariz
Dolapta satisim oldu kargoya verdim
Bir urun daha dikkat cekiyor bugun yarin oda gider yuklemek istedigim bir kac sey daha var

Geçmiş olsun yavruya, hemen iyileşsin

Kızlar merhaba kusura bakmayın tek tek denemedim herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum öpüyorum abi bebek beni bitirdi bugün zor uyuttum anlatmama gerek yok sanki görün elini kapıya sıkıştıracak diye kucağıma aldım koluma yapıştı kendimi zor kurtardım

Eklentiler

• image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 84
Selammmmm ayyyyyy bi gelemedim kızlar beni bitirdi biri şarkı söyler biri dans eder ama bağıra bağıra

Kızlara içli köfte
Şehriye çorbası
Havuçlu büskivili top yaptım

Kendime de mantar sote ve salata yaptım

Günün harcaması süt,,, krem şanti,,,nescafe,,,noddle,,,, ekmek,,,ped

Toplam 35 tl

Kizlar gecmis olsun, tuce_tuce gozunuz aydin, sevindim negatif olmasina.
Bugun bilgilendirme toplantisi vardi veliler icin, her ogrenciye laptop dagitilacak uzaktan egitim icin, anaokulu 21 eylulde baslayacakmis, programi tanittilar, cocuk nasil kullanacak falan, cocuk once sinifini sececek sonra ogretmeninin adinin yazili oldugu sinifi secip sinifa girmis olacakmis. Canli ders olacakmis tum gun, 9:25-3:30 arasi. Benim endisem oglan kucuk, annemlerin ingilizce yok zaten bilgisayardan da anlamazlar nasil olacak, ilk gunler belki yaninda olurum bakalim. Zaten ilk yilimizdi, bizim icin her sey yeni, bu da boyle bir doneme denk geldi, aslinda onceden kaydedilmis videolar yerine canli egitim cocuk icin daha iyi sanki ilgisini cekmesi ve katilimi acisindan ama ben yaninda olamayacagim. Yazan bir adet evhamli yeni veli :)

Teşekkür ediyorum zeynepcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…