- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.601
Abi bebeğinki de kötü kokuyordu birkaç gündür ayrıca mukus olayı da vardı . Yanlız birşey oldu çocuk normal bebekler gibi emmeye karar verdi Zeynoyok canım ya arıtma var
Üşüttü gibi çok kötü kokuyor kakası
bu çok bebekte oluyor canımAbi bebeğinki de kötü kokuyordu birkaç gündür ayrıca mukus olayı da vardı . Yanlız birşey oldu çocuk normal bebekler gibi emmeye karar verdi Zeyno
aynen öyle oluyor onlara bişey olmasın biz yine hastada olsak hemen toparlanıyoruzsağol canım çocuk hasta olunca hayat duruyor sanki
Geçmiş olsun canımmmmmKızım gece kustu 2 kere eşim nöbetçi eczaneden bulantı , soğuk algınlığı ve ağrı kesici ilaç aldı bugünde 1 kere kustu kuzum
Umarım kolay geçer hastaneye gitmek zorunda kalmayız
tesekkür ederim alyaGeçmiş olsun canımmmmm
Çok şükür iyi canım biraz öksürüyor ama o geç geçiyormuştesekkür ederim alya
Annenler nasıl oldu
Çok şükür. Cok sevindim.Kızlar test negatif
Süpermiş. Afiyet olsun :)
Ben maske ile çalışmalarının ürünü olduğunu düşünüyorum açıkçası . 3 kişide çıkmadı mesela 1 kişi pozitifÇok şükür. Cok sevindim.
Süpermiş. Afiyet olsun :)
Merhaba, yanlışınız var, bir sınıf öğretmeni olarak geçen dönem haftanın beş günü online ders yaptım/yaptık. Bilmiyorsanız araştırın ya da sadece yapmayan arkadaşlarınızı kastedin ki yanlış beyanlarda bulunmayın.Merhaba. Izninizle ben de birseyler yazmak istiyorum bu konuda. Beklentinizde cok cok haklisiniz. Bunu ben de dusunuyorum. Bence fazla derse girene ek ders fazla.verilmeli.Fakat bu sekilde digerlerinin sanki emek vermeden maas aliyormus gibi yansitilmasini dogru bulmuyorum. Umarim yanlis anlasilmam.Gercekten amacim.sadece fikrimi belirtmek. Dedigim.gibi beklentinizde cok haklisiniz ama teknkloji ve tasarim ogretmeni bir meslektasiniz olarak yazdiklariniza biraz icerledim. Gecen donem zumrelerim online dersleri gauet guzel yuruttuler.Ayrica hic ders yapmayan sinif ofretmebleri ful ek ders calisti. Yani.biraz sistem.hatali bence burda. Umarim dogru ifade edebilmisimdir iyi gunler
Gecmis olsun, hemen iyileşsin inşallah. Mevsim geçişi başladı galiba.Kızım gece kustu 2 kere eşim nöbetçi eczaneden bulantı , soğuk algınlığı ve ağrı kesici ilaç aldı bugünde 1 kere kustu kuzum
Umarım kolay geçer hastaneye gitmek zorunda kalmayız
Geçmiş olsun yavruya, hemen iyileşsinZeynolin44 cnmmgevmis olsun ikinsaatir bizde de aynısı var doktor komsum var sağolsun serum taktı
Bol muz haşlanmış patates su ve tuzlu ayran dedi.
ilac olarak istersen özelden atarim hastaneye gitmeye cesaret edemedik. Mevsim geçişlerinde cok karşılaştığımız bir durum dedi
Gözünüz aydınKızlar test negatif
Teşekkür ediyorum zeynepcimKizlar gecmis olsun,tuce_tuce gozunuz aydin, sevindim negatif olmasina.
Bugun bilgilendirme toplantisi vardi veliler icin, her ogrenciye laptop dagitilacak uzaktan egitim icin, anaokulu 21 eylulde baslayacakmis, programi tanittilar, cocuk nasil kullanacak falan, cocuk once sinifini sececek sonra ogretmeninin adinin yazili oldugu sinifi secip sinifa girmis olacakmis. Canli ders olacakmis tum gun, 9:25-3:30 arasi. Benim endisem oglan kucuk, annemlerin ingilizce yok zaten bilgisayardan da anlamazlar nasil olacak, ilk gunler belki yaninda olurum bakalim. Zaten ilk yilimizdi, bizim icin her sey yeni, bu da boyle bir doneme denk geldi, aslinda onceden kaydedilmis videolar yerine canli egitim cocuk icin daha iyi sanki ilgisini cekmesi ve katilimi acisindan ama ben yaninda olamayacagim. Yazan bir adet evhamli yeni veli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?