Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar kazara bir şeyler oldu ve eşim 3. bebek olsun diyor.
Yaniengellemek adına hap aldirmadı.
Hemşire arkadaşıma sordum ihtimal çok düşük dedi. Yumurtan henüz olgunlaşmadi yeni regl olmuşsun dedi.
Arkadaşım regl bittiği gün abdest almış o gece hamile kalmıştı

Ne kadar mantıklı bir yöntem bulmuşsunuz en azından kafada rahatSevdim bu yöntemi

Gecede oğlum kustu ilaç verdim hemen daha olmadı keyfi yerinde kızımda daha kusma ishal olmadı çok şükür iştah yok her zaman ki gibi
Eşim oğlanı yıkadı ben kızı
Eşim uyutuyor miniği banyoları yıkayacağım yemek var
okyonus durumunuz netlik kazanırsa 2. Düşünmeden yap oğlun büyük
pure hazel 3 Çocuk çok değil ama erken bebeğin çok küçük 3 yaşına gelince yerinde olsam 1 tane yaparım kızına kim bakacaksa 3. bebeğe de bakar birlikte büyürler

Kızlar kazara bir şeyler oldu ve eşim 3. bebek olsun diyor.
Yaniengellemek adına hap aldirmadı.
Hemşire arkadaşıma sordum ihtimal çok düşük dedi. Yumurtan henüz olgunlaşmadi yeni regl olmuşsun dedi.
Senin kaç gün var regline benim 2 güne olmam lazım

Valla yoruldum sabah sabah kahvaltı topladım turşulara baktım birinin durumu çok güzel diğerinin durumu pek iyi değil . Eşim marketten bal kaymak , yeşil zeytin , ekmek aldı 53 TL tuttu . Bende organikçiye 2 kg süt 10 köy yumurtası sipariş verdim ilk kez deneyeceğim umarım iyidir . Yumurtanın iyi olduğunu nasıl anlarım kızlar acaba ? Bebeğe domates çorbası yaptım et sulu ve peynir altı suyuyla . İçime sinmedi az sanki dedim yemezse dedim birde yeşil mercimek pişirdim oda aynen et sulu filan . Neyse 2 porsiyon olmuş birisini paketleyip buzluğa attım . Sabahta irmikli muzlu filan mama yapmıştım akşam ve yarın sabah için . 2 Yemek kaşık yoğurdu zor yedirdim az önce . Emzirdim yatırdım biraz bende yatacağım . Kalkınca sütü kaynatır sütlaç yaparım birazda peynir . Akşam için lahmacun yaptıracağım kıyma çıkarttım . Bulaşık makinası çalışıyor. Kamuflaj yıkanacak . Mutfak süpürdüm sildim halim kalmadı şuan

Tuce ben kızımı kandırarak yediriyorum ayranı meyve suyunu çok seviyor bir kaşık yemek veriyorum yutmayınca meyvesuyu uzatıyorum onu içmek için yutuyor meyvesuyunu vermeden yine yemek veriyorum öyle öyle bitiriyor dene canım

Bende aynı Zeyno elime su şişesi alıyorum veya soda şişesi en sevdiği şeyler birkaç kaşık öyle yiyor birkaç kaşık önceden vermiş oluyorum. Zaten sonra kaldırıldığını anlayıp şişeye de ağzını açmıyor . Sabahları zeytini çok seviyor bir zeytin veriyorum bir yumurta birde ıhlamur seviyor onu içiriyorum yine kandırıldığını anlayıp tamamen bırakıyor . Bu arada ben sinir krizi eşiğini atlamış oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…