Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim eşim gevrek gevrek gülüyor bu sabahta diyor belki 2.cocuk olursa mutluluğumuz daha çok artarmısNormal Doğum mu yapmıştın?Benim sezaryen Doğum tekrar kesilmeyi hayal edemiyorum
Benim ikisi de normal dogum ve hamileliklerim cok rahat geçti hiç agrim sızım olmaz cok rahat geçiririm
Doğumlarım cok rahat oldu ama yine de 3. İnkansiz
1 nisanda yine gecikme yaşadım regl olmamıştım eşime netten foto bulup attım çift çizgiiii abovvvvvvvvv nasıl tepkiliydi Allah ım kaynanamla güle güle ölmüştük
Dur bende bu ay öyle bi şaka yapayım hoşuma gitti

Benim ikisi de normal dogum ve hamileliklerim cok rahat geçti hiç agrim sızım olmaz cok rahat geçiririm
Doğumlarım cok rahat oldu ama yine de 3. İnkansiz

Dur bende bu ay öyle bi şaka yapayım hoşuma gitti
maşallah sana kız bu devirde normal doğurmak gerçekten çok iyi ama ben çok korktum o yüzden normal doğum yapanları saygıyla alkışlıyorum

Köy tavuğunu da attım düdüklüye haşlanıyor.
Kız için didikleyip buzluğa atacağım.
Çorbalarına katıyorum güzel oluyor.
Suyunu da buz kalıplarına koyarım.
Tekrar almalıyız köy tavuğu.
Aslında 2 günlük de olsa memlekete gitmemiz lazım salça bulgur tarhana tavuk tereyağı sucuk... Herşeyi getirirdik.

Yine aşure yaptım kızlar.
Dün fındık ve kuru kayısı almıştım bugün yaptım aşureyi.
Tabaklara koydum.
beş Küçük kavanoz da koyup dolaba kaldırdım.

Kız uyurken 1 saat ben de uyudum çok iyi geldi.
Bulaşık makinesini yerleştirdim etrafı toparladım.
Çamaşır asacağım şimdi.
Öğlen spagetti yaptım.
Akşama tavuk pilav salata ayran var.

Ne çok Para harcadık bee vayyy 28 TL meyve aldık 76 TL kutu süt , ketçap , karton bardak , neskafe indirimdeydi , çay , buzdolabı poşeti, salatalık, sarımsak , tuzlu kurabiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…