- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.741
Rahat ol canım çoktan başlamıştır koruyordur.Ya 1.5 aydır kullanıyorum ama korkundan çift koruma gidiyoruz. Başlamış mıdır koruyuculuğu?
Benim ikisi de normal dogum ve hamileliklerim cok rahat geçti hiç agrim sızım olmaz cok rahat geçiririmBenim eşim gevrek gevrek gülüyor bu sabahta diyor belki 2.cocuk olursa mutluluğumuz daha çok artarmısNormal Doğum mu yapmıştın?Benim sezaryen Doğum tekrar kesilmeyi hayal edemiyorum
Dur bende bu ay öyle bi şaka yapayım hoşuma gitti1 nisanda yine gecikme yaşadım regl olmamıştım eşime netten foto bulup attım çift çizgiiii abovvvvvvvvv nasıl tepkiliydi Allah ım kaynanamla güle güle ölmüştük
Rahat ol canım çoktan başlamıştır koruyordur.
İlk 15 gün ek korunma gerekiyor sonrasında bir problem olmuyor
3 yıl kullandım yasmin hiçbir sorun yaşamadım
maşallah sana kız bu devirde normal doğurmak gerçekten çok iyi ama ben çok korktum o yüzden normal doğum yapanları saygıyla alkışlıyorumBenim ikisi de normal dogum ve hamileliklerim cok rahat geçti hiç agrim sızım olmaz cok rahat geçiririm
Doğumlarım cok rahat oldu ama yine de 3. İnkansiz
Dur bende bu ay öyle bi şaka yapayım hoşuma gitti
Şu ikinci gibi dolasiriz artık
Ben aynen böyle oluyorum Doğumdan sonra
Yaaaaaaa ne güzellllllBenim de ikisi de normal doğum. Hatta ikincisi hastaneye biraz geç gitmekten epiduralsiz oldu çatır çatır6 - 6.5 cm ile yatış yaptım hastaneye.
AminBen aynen böyle oluyorum Doğumdan sonraAllahım sen nerde evlat hasreti çeken varsa ona nasip et yarabbim
kiz allah seni ya ben nerden çıktım
ben kullandım canimGebelik konusu açılmışken daha önce Yasmin kullanan oldu mu? Sorularım var :)
Ay sorma böyle bir toz yok hala geçmedi....Ankara’da kum fırtınası çıkmıs Ankara’daki arkadaşlar iyimisiniz?
BenGebelik konusu açılmışken daha önce Yasmin kullanan oldu mu? Sorularım var :)
EvetYa 1.5 aydır kullanıyorum ama korkundan çift koruma gidiyoruz. Başlamış mıdır koruyuculuğu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?