- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.721
Geçen sene topikte hamile doluydu ay bende korktum şimdiKesin cozum risk yok
Heyecan artıyor yok mu arttıran kizlarGeçen sene topikte hamile doluydu ay bende korktum şimdi
Ooo bence açılısı sen yap
Benim hayatım hep belirsizGecede oğlum kustu ilaç verdim hemen daha olmadı keyfi yerinde kızımda daha kusma ishal olmadı çok şükür iştah yok her zaman ki gibi
Eşim oğlanı yıkadı ben kızı
Eşim uyutuyor miniği banyoları yıkayacağım yemek var
okyonus durumunuz netlik kazanırsa 2. Düşünmeden yap oğlun büyük
pure hazel 3 Çocuk çok değil ama erken bebeğin çok küçük 3 yaşına gelince yerinde olsam 1 tane yaparım kızına kim bakacaksa 3. bebeğe de bakar birlikte büyürler
Bünyen kaldırırmı 3.bebeyiHeyecan artıyor yok mu arttıran kizlar
Ben terazi Butlrcuyum çabuk etkilenirim kanıma girmeyin
İmkansiz imkansız imkansiz. Eşimde benden daha fazla panik yapıyor hamile kalırım diyeBünyen kaldırırmı 3.bebeyi
Perşembe günü bitti.Senin kaç gün var regline benim 2 güne olmam lazım
Benim eşim gevrek gevrek gülüyor bu sabahta diyor belki 2.cocuk olursa mutluluğumuz daha çok artarmısİmkansiz imkansız imkansiz. Eşimde benden daha fazla panik yapıyor hamile kalırım diye
Gebelik konusu açılmışken daha önce Yasmin kullanan oldu mu? Sorularım var :)
Bizimkisi gündüzleri Bir buçuk ya da iki saat uyuyor.Yaa bu kız hiç uyumuyor catlicam artıkgünlük kaç saat uyuyor sizin bebisler
Evlendiğim ilk 2 yıl kullandım sonra gerek kalmadı eşim 6-7 ayda bir geldiği içinGebelik konusu açılmışken daha önce Yasmin kullanan oldu mu? Sorularım var :)
1 nisanda yine gecikme yaşadım regl olmamıştım eşime netten foto bulup attım çift çizgiiii abovvvvvvvvv nasıl tepkiliydi Allah ım kaynanamla güle güle ölmüştükİmkansiz imkansız imkansiz. Eşimde benden daha fazla panik yapıyor hamile kalırım diye
4 yaşında canımOoo bence açılısı sen yapKaç yasında seninki
ben kullandım çocuktan önce. Şuan da desolett kullanıyorum
Evlendiğim ilk 2 yıl kullandım sonra gerek kalmadı eşim 6-7 ayda bir geldiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?