Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar

burası geçen sene olduğu gibi gene hamile topiğine mi dönüyor ne

allah isteyene versin.

kahvaltı yaptık eşimi işe uğurladık.

klasik işlerimi yaptım mutfağı topla ortalığı topla banyo temizle vs.

oğlanı banyo yaptırdım, küvete havuz yaptım biraz oyalandı. Uyutacağım birazdan.

kendime tavuk göğüs çıkardım akşama, haşlayıp salata ile yiyeceğim. Bir süre protein ağırlıklı beslenmeye çalışıcam.

Güncel kilom hala 71.

60 lara ineceğim günleri görebilcek miyim acaba.

Benim hayatım hep belirsiz

İmkansiz imkansız imkansiz. Eşimde benden daha fazla panik yapıyor hamile kalırım diye
Benim eşim gevrek gevrek gülüyor bu sabahta diyor belki 2.cocuk olursa mutluluğumuz daha çok artarmısNormal Doğum mu yapmıştın?Benim sezaryen Doğum tekrar kesilmeyi hayal edemiyorum

Yaa bu kız hiç uyumuyor catlicam artık günlük kaç saat uyuyor sizin bebisler
Bizimkisi gündüzleri Bir buçuk ya da iki saat uyuyor.
Akşamları İse 9 veya 9:30 gibi gece uykusuna yatıyor.
gece iki üç defa uyandığı oluyor.
Sabah 6:30 yada 7:00 de tamamen uyanıyor.

İmkansiz imkansız imkansiz. Eşimde benden daha fazla panik yapıyor hamile kalırım diye
1 nisanda yine gecikme yaşadım regl olmamıştım eşime netten foto bulup attım çift çizgiiii abovvvvvvvvv nasıl tepkiliydi Allah ım kaynanamla güle güle ölmüştük

Ooo bence açılısı sen yapKaç yasında seninki
4 yaşında canım
Bende Sezaryan oldum hatta hamileliğim çok zor geçti doğumdan önce hastanede kaldım bir süre ama şeytan dürtüyor işte kardeş olmalı diye düşünüyorum bakalım kısmet tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…