- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.821
aslında açlıktan ölecem 50 kiloya düşmüştü benim yerime başka birisi böyle yapsaydı kizSen sus
60 a inmiş yaaaa
Bende lahmacunBende hala pizza istiyorum
tam buğday lavaş aldim yarin kendime sağlıklı pizza yapcam sende yap kız kaç gündür pizza istiyonBende hala pizza istiyorum
senin ki masum bak yenilebilirBende lahmacun
İşte buuuuTek sucun aç gezip kilo vermen ve küçük yaşta olman
Oda olur 3 tane yerim şu anBende lahmacun
akşam yemedin mi yemek kiz sen kaç kilosun bakiyim gizli gizli diyet yapıyonOda olur 3 tane yerim şu an
bende tam fakirim diye öyle yaptığınızı düşünecektim
Tavuk çorbası içtim sadeceakşam yemedin mi yemek kiz sen kaç kilosun bakiyim gizli gizli diyet yapıyon
valla bende istiyorum tatli olur cips olur çiğ köfte olur puskevitin bile gideri var şuan gözümdeBiz bu aksam lahmacun yedik kp getirdi
Bende guzel bir tatli istiyorummm
valla bende istiyorum tatli olur cips olur çiğ köfte olur puskevitin bile gideri var şuan gözümde
bu hafta istediğimi yedim aslında bende dondurma tatlı dürüm ama ertesi gün dengeliyorum bi kiloyu da vereyim artik çokta zorlamamTavuk çorbası içtim sadece
Şu an 63.5 civarında geziniyorum
balık gece gece istenir mi kizBalikta istiyorum yaa
Birde mesela dondurma
El yapimi hamburger
balık gece gece istenir mi kiz
Dondurmayla yollarımızı ayırdıkbu hafta istediğimi yedim aslında bende dondurma tatlı dürüm ama ertesi gün dengeliyorum bi kiloyu da vereyim artik çokta zorlamam
Eve iş çıkışı eve paket alacagım 15indeBen de çiğ köfte istiyorum ya. 15’inde söyleyeceğim %50 de bedava var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?