- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.781
Bende bakıyorum da şimdi coledan annem 10 damla mı ne alıyordu. Bu ay bende alayım d vitamini. C yi meyve yiyerek alıyoruz . Birde pharmaton kullanıyoruz ondanda da geliyor . D önemliBebeklerde 3 damla.
Kendim için 5 damla alıyorum ben. 3 damla yeter yazıyor aslında.
Hayırlı olsun güle güle kullan canım. Merak etme hiç bir yeri atlamıyor ben başında durup izledim .Kızlar robot süpürge geldi. Cocuklar uyanıkken denemelil çalıştırdık. Yok böyle bi sey. 5 dakikada topladığına inanamadım. Cocukları uyutuyorum şimdi detaylı kurcalayacağım.
Annem de 55 yaşında. Ama bu hastalık yaşa bakmıyor. Çok çok geçmiş olsun inş kardeşine ve çocuklarına vs bulaşmadan atlatırKızkardeşimin kv pozitif 55 yaşında ama çok rahatsızlıkları var çok üzgünler allah şifa versin herkese
Ay Zeyno çok geçmiş olsun. Kuzenimin kv sinin annesi 80 yaşında covidten öldü . Kv de pozitifmiş şimdiKızkardeşimin kv pozitif 55 yaşında ama çok rahatsızlıkları var çok üzgünler allah şifa versin herkese
senin kayınvalide miAy Zeyno çok geçmiş olsun. Kuzenimin kv sinin annesi 80 yaşında covidten öldü . Kv de pozitifmiş şimdi
Yok kızzz kuzenimin kv sisenin kayınvalide mi
hee allah şifa versin senin ki sandim bianYok kızzz kuzenimin kv si
Gezenler değil evde oturanlar hasta oluyorlar şekerimhee allah şifa versin senin ki sandim bian
bende yorgunum açımKız uyudu dinlenme zamanı
Ütü yaptım bugün ve bir kaç iş daha , ayaklarım çok ağrıyor şu an
Ne yiyip ne içiriyorsan enerji patlıyor zbende yorgunum açımbenim oğlanda yeni uyudu sabah baya erken kalkmıştı halbuki nasi dayanıyo o kadarda yoruldu yürüdü oynadı
bende öyle düşünüyorum enerji patlaması yemek yerken bile ayakları kolları hiç durmazNe yiyip ne içiriyorsan enerji patlıyor z
Senin oğlanın yorgunluğu bile şu an benim üstüme çöktü sankibende yorgunum açımbenim oğlanda yeni uyudu sabah baya erken kalkmıştı halbuki nasi dayanıyo o kadarda yoruldu yürüdü oynadı
Bizim yemek yerken halimizi görsen ağlarsınbende öyle düşünüyorum enerji patlaması yemek yerken bile ayakları kolları hiç durmaz
hadi uyuyalımSenin oğlanın yorgunluğu bile şu an benim üstüme çöktü sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?