- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.861
Pankek miGünaydın kızlar yeni kalktık iyi uyumuşuz bugun.Şimdi pankek yapcm Nutella sürer yeriz
Canım hangi siteden aldın bende taşınırsam istiyorum ince makinaya girenlerden memnun kalırsan bizimle de paylaşMutfağa ve salona ince kaymaz taban halılardan sipariş verdim.
mutfağa her zaman kullanıcam makinede yıkanabilir pratik oluyor
salona halıları yıkamaya verince sermek için aldım boş kalmasını istemiyorum.
Mutfak 140*220
Salon 160*230
ikisi toplam 270 tl. İnşallah güzel çıkar yorumları iyiydi
Canım hangi siteden aldın bende taşınırsam istiyorum ince makinaya girenlerden memnun kalırsan bizimle de paylaş
Kac aylik pure. Benimki 9 aylik cirtli bez sanki daha kolay değil mi. Kilot kullanmadim cunku kremlerken kilot bezde nasıl yapicam diye düşündüm bi anBundan sonra cırtlı bez asla almam.
Külot bezi çok sevdim.
Cırtlı bez son 40 tane filan kaldı. Bitseydi diyorum. Çok zorluyor takarken bebis
Benim oğlum 8.5 aylık 6.5 aylıktan beri külot bez kullanıyorum inanılmaz rahatlık . Çocuk asla yerinde durmuyor ki eline oyuncak veriyorum o bile fayda etmiyor yatar yatmaz anında dönüp emekleyip uzaklaşıyorKac aylik pure. Benimki 9 aylik cirtli bez sanki daha kolay değil mi. Kilot kullanmadim cunku kremlerken kilot bezde nasıl yapicam diye düşündüm bi an
Bir stok yaptim gecen ay anlatamam sana. Tam 4 koli 4 numara, 2 koli 5 numara, 2 kolii 6 numara. Umarim pisman olmam.Benim oğlum 8.5 aylık 6.5 aylıktan beri külot bez kullanıyorum inanılmaz rahatlık . Çocuk asla yerinde durmuyor ki eline oyuncak veriyorum o bile fayda etmiyor yatar yatmaz anında dönüp emekleyip uzaklaşıyor15 dk bez bağlamaya uğraştığımı bilirim çok fena
Başka şeyler bekleniyor bugunPankek mibaşka şeylerden haber ver sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?