Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çocuklara alışveriş yapacağım lcw online dan isterim muhtemelen mağaza gezemeyiz

Oğluş okula gidecek pantalon ve spor kıyafetleri hep küçülmüş iyi boy attı maşallah sınıflar 9 kişiyi geçmeyecekmiş göndereceğiz gibi

Mutfağa ve salona ince kaymaz taban halılardan sipariş verdim.

mutfağa her zaman kullanıcam makinede yıkanabilir pratik oluyor

salona halıları yıkamaya verince sermek için aldım boş kalmasını istemiyorum.

Mutfak 140*220
Salon 160*230

ikisi toplam 270 tl. İnşallah güzel çıkar yorumları iyiydi

Evi süpürüp sildim toz aldım wc banyo balkon yıkadım

Yeşil mercimekli şehriye çorbası yaptım
Tepsi kebabı,,, pirinç pilavı,,, salata yapacam
Tart pasta ve portakal suyu da yaptım menüm hazır

Şimdi kızımı uyuttum bi kahveyi hakettim yani

Ablam aradı yemeğe gelin diye annemler de gideceklermiş kayınvalidem geliyor dedim

Canım hangi siteden aldın bende taşınırsam istiyorum ince makinaya girenlerden memnun kalırsan bizimle de paylaş

Canım hangi siteden aldın bende taşınırsam istiyorum ince makinaya girenlerden memnun kalırsan bizimle de paylaş

trendyoldan aldım canım. Ürünler gelsin güzel çıkarsa satıcı ismini de paylaşırım.

bir de instagramda simenteks diye bir sayfa var, eşimin yeğeni evlenirken mutfak koridor halılarını ordan almıştı. Gene ince halı kaydırmaz taban. Onlar da güZel çıktı girip bakabilirsin sayfaya

Bundan sonra cırtlı bez asla almam.
Külot bezi çok sevdim.
Cırtlı bez son 40 tane filan kaldı. Bitseydi diyorum. Çok zorluyor takarken bebis
Kac aylik pure. Benimki 9 aylik cirtli bez sanki daha kolay değil mi. Kilot kullanmadim cunku kremlerken kilot bezde nasıl yapicam diye düşündüm bi an

Kv lerin küçük bir üzüm bağları var toplasan 15 kg filan ancak pekmez çıkıyor. Dün üzümleri toplamışlar az önce konuştuk kolay gelsin anne diyorum bana diyor ki hiç kolay gelmiyor ki bizim onların kaç katı büyüklükte üzümlüklerimiz var her sene pekmez yapılır ben biliyorum nasıl yapıldığını da . Onlarınki bit kadar yer bana laf ediyor Telefonu kapatınca eşime dedim ki ben annelerden pekmez almam Zaten az çıkıyor ben emek vermedim yoruldular bir sürü . Eşimde sen ne fenasın diyor yA nasıl fena oluyorum şu durumda anlamış değilim

Kac aylik pure. Benimki 9 aylik cirtli bez sanki daha kolay değil mi. Kilot kullanmadim cunku kremlerken kilot bezde nasıl yapicam diye düşündüm bi an
Benim oğlum 8.5 aylık 6.5 aylıktan beri külot bez kullanıyorum inanılmaz rahatlık . Çocuk asla yerinde durmuyor ki eline oyuncak veriyorum o bile fayda etmiyor yatar yatmaz anında dönüp emekleyip uzaklaşıyor 15 dk bez bağlamaya uğraştığımı bilirim çok fena

Bir stok yaptim gecen ay anlatamam sana. Tam 4 koli 4 numara, 2 koli 5 numara, 2 kolii 6 numara. Umarim pisman olmam. Bizimkinde emekleme yok sanirim emeklemeden yürüyecek. O yuzden zorlanmiyorum simdiluk. Artik zorlansam bile o bezler bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…