Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese iyi geceler bugün ilk kez dışarı çıktık ormanlık alana hava almaya 1saat orada yüruyup cimlerde oturup eve geri geldik.esim markete falan getirmek istedi ama benim piskolojim kötü durumda evden çıkmak istemiyorum sürekli tedirginim herkesi hasta gibi görüyorum kendimde herkese hastalık yayacakmış gibi hissediyorum 21 gündür daha bebeğimi ve oğlumu bir kez bile öpmedim için parçalanıyor ama birşey beni durduruyor öpmemem için değişik duygular içindeyim.beden sağlığımla beraber ruh sagligim da gitti galiba.Bedenen de iyi değiliz çok çabuk yorulmakla beraber azcik ayakta biseyler yapsak bacaklarımiz ağrıyor çamaşır asarken kollarım ağrıyor.Bebege eşimle birlikte donusumlu kucakta gezdirmece oynatmaca yapıyoruz ikimizde uzun uzun tutamıyoruz.Gorumcen bu durumumuzun birkaç ay surebilecegini söyledi.Aurica 5 kilo verdim eşimde 4 kilo verdi.Ucuz atlattik diyoruz ama yasadiklarımlarımıza bakınca pekte ucuz değil gibi duruyor.insallah kalıcı bir hasar kalmaz ruhumuzda ve bedenimizde.
Bu konudan sonra topogin asıl konusuna döneyim hemen.
Trendyol ve hepsiburada indirim günlerinde eşimin ısrarlarına ve reklamlara aldanmayip istikrarlı durup hiç bişey almadığım için kendimi alkisliyorum

Sadece azonce lcw online dan bebise 2 adet uzun kollu patiksiz tulum aldım ihtiyaç olduğu için. bikac gündür ince uzun pijama giydiriyorum geceleri sabaha karşı serin oluyor üzerini kesinlikle örtturmuyor müslini bile hissedip tepikliyor açana kadar açınca duruyor tekmeler
Kısacası günün harcaması 85 tl lcw
450 tl nakitim var aylardır maaş almadıgim icin ancak okadar biriktirebildim.biraz daha bekleyip ceyrekmi alsam yoksa gram mi alsam bilemedim.

Canım çok gemiş olsun.annem de öyle ben de görünce çok üzüldüm. Allahtan çocukların her şeyi idrak edecek kadar büyük değiller. Psikolojimizi düzgün tutmaya çalışıyoruz ama annem de evden çıkmak istemiyor artık. Biraz daha düzeleyim öyle görüşelim diyor bana. Tekrar bulaşacak diye korkuyor. İstegelsin diye uygulama var oradan alıp yolluyorum evine komşuları da tek yük eksik varsa alıyorlar kapısına asıyorlar. Allah hepimize yardım etsin de şu günler bir geçsin inş

Günaydınlar herkese
Dün eşimin ailesini davet ettim
Beraber mantık yaptık.
sabahtan çayın yanına kurabiye yaptım yanardağ kurabiyesi diye geçiyor herkes çok beğendi.
Tarifi defterime ekledim.
Herşey çok güzel geçti oğlum çok mutlu oldu

Kızlar bebeğimin kalçasında doğuştan bir morluk var doktor 5/6 yaşına gelinceye kadar geçer dedi. Takip ediyoruz sürekli evet küçülüyor gibi.
ilk doğdunğunda bir sürü test yapıldı çok şükür temiz çıktı. Bazı bebeklerde olabiliyormuş. Ama sırtında da bazen bir yeşillik belirleniyor bazen çok net görünüyor bazen hiç görünmüyor anlamıyoruz.
Eşime özel sağlık sigortası yapıldı.
Araştırıp iyi bir hastanede baktırmak istiyoruz .

Bu arada
daha bir ay önce oğlum hastalandığında
hastaneye gittiğimizde doktor muayene etti sırtına da baktı hiç bu nedir filan demedi bazen hiç görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…