- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.901
Canım çok gemiş olsun.annem de öyleHerkese iyi geceler bugün ilk kez dışarı çıktık ormanlık alana hava almaya 1saat orada yüruyup cimlerde oturup eve geri geldik.esim markete falan getirmek istedi ama benim piskolojim kötü durumda evden çıkmak istemiyorum sürekli tedirginim herkesi hasta gibi görüyorum kendimde herkese hastalık yayacakmış gibi hissediyorum 21 gündür daha bebeğimi ve oğlumu bir kez bile öpmedim için parçalanıyor ama birşey beni durduruyor öpmemem için değişik duygular içindeyim.beden sağlığımla beraber ruh sagligim da gitti galiba.Bedenen de iyi değiliz çok çabuk yorulmakla beraber azcik ayakta biseyler yapsak bacaklarımiz ağrıyor çamaşır asarken kollarım ağrıyor.Bebege eşimle birlikte donusumlu kucakta gezdirmece oynatmaca yapıyoruz ikimizde uzun uzun tutamıyoruz.Gorumcen bu durumumuzun birkaç ay surebilecegini söyledi.Aurica 5 kilo verdim eşimde 4 kilo verdi.Ucuz atlattik diyoruz ama yasadiklarımlarımıza bakınca pekte ucuz değil gibi duruyor.insallah kalıcı bir hasar kalmaz ruhumuzda ve bedenimizde.
Bu konudan sonra topogin asıl konusuna döneyim hemen.
Trendyol ve hepsiburada indirim günlerinde eşimin ısrarlarına ve reklamlara aldanmayip istikrarlı durup hiç bişey almadığım için kendimi alkisliyorum
Sadece azonce lcw online dan bebise 2 adet uzun kollu patiksiz tulum aldım ihtiyaç olduğu için. bikac gündür ince uzun pijama giydiriyorum geceleri sabaha karşı serin oluyor üzerini kesinlikle örtturmuyor müslini bile hissedip tepikliyor açana kadar açınca duruyor tekmeler
Kısacası günün harcaması 85 tl lcw
450 tl nakitim var aylardır maaş almadıgim icin ancak okadar biriktirebildim.biraz daha bekleyip ceyrekmi alsam yoksa gram mi alsam bilemedim.
Benim Ekim 10 da olmam lazım .daha çok var
Ya daha olmadım dün olmam lazımdı benimokyonus sesime gel haber et
Benimde çok vardı olmama ama bak olmadımBenim Ekim 10 da olmam lazım .daha çok var
Ne desem bilemedimYa daha olmadım dün olmam lazımdı benimStres yaptım diyemi gecikti acaba Çok pis depresyondayımm
hadi inşallah canımBenim de adetime bir kaç gün var
Mide bulantım var. İnş gebeyimdir
İnş hamilesindirBenim de adetime bir kaç gün var
Korkuyorum çıkar diyeTest yapsanaaa
Hayırlı olsun Alya inşallah güzel haberlerini alırzBenim de adetime bir kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?