Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yavrularımız napsin anne baba dışında aile mi görüyorlar hele senin ki pandemiye de denk geldi var cnm biz hayat su alıyoruz zaten sulara bilmem ne karışmış herkes hasta ishal salgını başlamış
Bende artık 1.5 lt olanlardan değil de damacana alacağım yaaa . Kaç TL Erikli burada 14 TL miş. Bu arada bebek bayramda geldiğimizden kim istese gidiyordu hemen artık gitmez olmuş

120 TL kardeşime doğum günü hediyesi siparişi verdim . Pazartesi doğum günü giderken pasta alırız . Kv eşime 200 TL vermiş arabasına mazot aldırmış 85 TL de eşim eklemiş Fullemiş zam gelecek diye . 3 makina çamaşır yıkadım astım bebeği banyo yaptırdık yatırdım . Çay koydum kahve kuruyemiş meyve çıkarttım . Kv , kp diyor ki bizimle yaşa sen çay kahve hizmet böyle iyi diyorlar 2 gömlek ütüledim eşimle yarın giyeceğiz . Bebeğe Kavanoz mamalarını yaptım . Pazar günü Kv komşuları 5 dk uğrayacaklarmış abi bebeğe hediye için . Maskesiz almam dedim artık çocuğu da uzaktan ancak 1 kahve yapacakmışım. Hediyeler Kv de kalacak . Kp Kv ye üzerini tamamla çocuğa altın yap dedi Kv o dala basmadı . Bende zaten almam hediyeleri.

Ahahaha kızım kalkmasaydın kim yaramazlık yapacaktı dedim

Hemen günaydın annem diyor

İşte orda içimin yağları eriyor❤❤❤❤
Yaaaaa bizde sabah 06:00 uyandık daha hava karanlıktı tam 30 dk boyunca üst ve alt değiştirmeye çalıştım bittim sabah sabah tekme yumruk kaçmak gidip valizi karıştıracakmış sabah sabah Kv diyor ki ne yaptı öyle sabah sabah anne dedim yA ne yapayım kollarım koptu

Ayyy ya benim ilk kızım çok akıllıydı benle uyur benle kalkardı

Ama bu küçük tam bir cadı çıktı kızıyorum

Anne bana kızma sev beni diyor

2 yaşına gelsin biraz rahatlarım dedim ama şimdi 3 yaşını bekliyorum

Şimdiki bebeler çok fena yaaaaa senin oğlanda öyle❤❤

Ayyyy sorma ya evde herkesi parmağında çeviriyor . Bazen emekliyor bazen sürünüyordu . Artık full emeklemeye karar vermiş ama jet hızı ile yapıyor bunu

Günaydın.
Haftasonu ders olmaması iyi oldu. O kadar canım çıkıyor ki koşturmacadan..
Bugün patlıcan ve biber almam gerek. Eşim közleyecek kahvaltılık yapacağım. Bir de sirkeli biber yapacağım. Ateş yakmışken akşama da köfte pişirsin yemek düşünmeyeyim:) dün 30 tl harcadım 15 tane kavanoz aldım. 18 tl de markette harcadım iki paket makarna, nektar ve mandalina aldık kız istiyordu. Bugün de biber patlıcan alırız. Başka planlı bir harcama yok şimdilik.

Kv ufak bi operasyon geçirecek ama nekahat dönemi uzun. Annem gelecek cocuklara bakmaya. Valla öyle ihtiyacım var ki evin içinde bi yetişkinle konuşmaya. Eşimin eve gelmesi akşam en iyi ihtimalle 8. O saatten sonra tam bebelerin uyku saati. Sonra biz yemek yiyoruz derken bir bardak çay içip yatar oldum. Depresyon geliyor adım adım farkındayım :)

Geçmiş olsun cqnım

Bu sıralar hepimiz öyleyiz ya akşam olunca duşa girmek bile lüks oldu artık

Biz az önce kalktık oğlumla.Patates kızartacağım dün kendime katmer aldım BİM’den bende katmer yerim çok seviyorum hamuru Öğledn sonra temizlik yaparım annem yarın aşure yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…