- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.301
Bende artık 1.5 lt olanlardan değil de damacana alacağım yaaa . Kaç TL Erikli burada 14 TL miş. Bu arada bebek bayramda geldiğimizden kim istese gidiyordu hemen artık gitmez olmuşYavrularımız napsin anne baba dışında aile mi görüyorlar hele senin ki pandemiye de denk geldivar cnm biz hayat su alıyoruz zaten sulara bilmem ne karışmış herkes hasta ishal salgını başlamış
Aferim alkışşşş deseydinGünaydın cadı erkenden uyandı
Bir de -anne sabah erken uyandım -diyor
Ahahaha kızım kalkmasaydın kim yaramazlık yapacaktı dedimAferim alkışşşş deseydin
Yaaaaa bizde sabah 06:00 uyandık daha hava karanlıktıAhahaha kızım kalkmasaydın kim yaramazlık yapacaktı dedim
Hemen günaydın annem diyor
İşte orda içimin yağları eriyor❤❤❤❤
Ayyy ya benim ilk kızım çok akıllıydı benle uyur benle kalkardıYaaaaa bizde sabah 06:00 uyandık daha hava karanlıktıtam 30 dk boyunca üst ve alt değiştirmeye çalıştım bittim sabah sabah tekme yumruk kaçmak gidip valizi karıştıracakmış sabah sabah Kv diyor ki ne yaptı öyle sabah sabah anne dedim yA ne yapayım kollarım koptu
Ayyyy sorma yaAyyy ya benim ilk kızım çok akıllıydı benle uyur benle kalkardı
Ama bu küçük tam bir cadı çıktı kızıyorum
Anne bana kızma sev beni diyor
2 yaşına gelsin biraz rahatlarım dedim ama şimdi 3 yaşını bekliyorum
Şimdiki bebeler çok fena yaaaaa senin oğlanda öyle❤❤
Tutabilene aşk olsunAyyyy sorma yaevde herkesi parmağında çeviriyor . Bazen emekliyor bazen sürünüyordu . Artık full emeklemeye karar vermiş ama jet hızı ile yapıyor bunu
Maşallah çok tatlıAhahaha kızım kalkmasaydın kim yaramazlık yapacaktı dedim
Hemen günaydın annem diyor
İşte orda içimin yağları eriyor❤❤❤❤
aferin çocuğum deseydinGünaydın cadı erkenden uyandı
Bir de -anne sabah erken uyandım -diyor
Geçmiş olsun cqnımKv ufak bi operasyon geçirecek ama nekahat dönemi uzun. Annem gelecek cocuklara bakmaya. Valla öyle ihtiyacım var ki evin içinde bi yetişkinle konuşmaya. Eşimin eve gelmesi akşam en iyi ihtimalle 8. O saatten sonra tam bebelerin uyku saati. Sonra biz yemek yiyoruz derken bir bardak çay içip yatar oldum. Depresyon geliyor adım adım farkındayım :)
Biz az önce kalktık oğlumla.Patates kızartacağım dün kendime katmer aldım BİM’den bende katmer yerim çok seviyorum hamuruSabah erken kalkan işi erken bitirir
2 makina çamaşır yıkandı serildi
Bulaşık makinası yerleştirildi çalıştırıldı
Bütün odalar düzenlendi
Tozlar alındı wc yıkandı
Azıcık zaman geçsin evi süpürüp silecem saat daha 10 olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?