- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.261
Allah razı olsun canım.Maşallahhh
Solgar iyidir. Belli ürünlerini dönem dönem kullanıyorum. Q10 değil de aktif formu ubiquinol ü öneririm.Selam kızlar
Bugun dışarda islerimiz vardı, yemegi de dışardan sipariş ettik, ne kadar bilmiyorumhesabı bırakmıştım en son..
Kizlar solgar marka vitamin kullanan var mı? Turkiyeden birkac arkadaşım söyledi, cok pahali burda herkes ondan alıyor falan demişti. Ester-c ve Q10 çok iyiymiş cildi genclestiriyormus vs. Ben de burda baktım diger vitaminlerin iki katı fiyatı karar veremedim. C ve b12 almak istiyorum.
bilmiyorum canım arkadaşım 2 yıldır kullanıyor çocuklarımız aynı yaşta şimdi 4 yaşındaCanım kaç yaştan başlıyor
Tamam canın doktora sorup alayım o zamanbilmiyorum canım arkadaşım 2 yıldır kullanıyor çocuklarımız aynı yaşta şimdi 4 yaşında
Ankara makarna diyince aklıma geldi.Selamlar
Züccaciye den kahvaltılık sos için mini kavanoz aldım 10 adet kapağıyla beraber 20 lira ödedim.
Ordan markete uğradım
Vefa üzüm sirkesi 7,45 turşu için
İki adet Ankara makarna 7 ₺
biri makarna salatası için öbürü sebzeli oğlum için
Heniz mayonez 17,45 İçerik olarak en temiz buydu
Sakız kabak 2 ₺
33,80 ödedim.
Fırından da iki ekmek 3,50
Akşam için dünden nohut ve pilav var.
öğlen için kısır yapıcağm kendime,
oğluma yeşil mercimek.
Önümüzdeki hafta oğlumun doğum günü var ailelerimizle beraber kutlayacağz
inşallah hakkinızda hayırlısı olur canımbide biz şehir merkezinden uzaktayız eşim her gün işe gelip gidiyo bizde hep merkeze gidiyoruz burası küçük bi yer olunca. bi sürü yakıt gidiyo. Oğlumu burda okula göndermem yani bir yada iki yıl sonra merkeze taşınabiliriz burayı kiraya verip
canım kendimi kötü hissediyorum ama iyi ki de izleniyo izleyiciler sayesinde bi çok olay çözülüyoOğluşu uyuttum
Uzandım belgesel izliyorum ☺
bana iyi gelecek şeyleri izliyorum.
Müge anlıyı izleyenler etkisinde kalmıyor musunuz?
Zira ben çok etkileniyorum.. kendimi kötü hissediyorum..
Hiç o açıdan bakmamıştımcanım kendimi kötü hissediyorum ama iyi ki de izleniyo izleyiciler sayesinde bi çok olay çözülüyo
Kıyafet dışında satış olduğunu bilmiyordum. İyi olmuş. Bereketli olsun.Evde kullanmadigim urunleri dolapta satiyorum kahve fincani vardi arkadasim almisti acmayacaktim yerlesirken kutusu acilmis sattim
Pike takimi sattim 4 senedir ihtiyac duyup acmamisim
Simdide hediye gelen 6 li kucuk yemek tabagi sattim
Dolaplar bosaliyor
Bir kac parca daha yukleyecegim
Hediyelik cok az birakacagim
Klasik havlum hep olur senelik aliyorum bir kac parca daha birakip herseyi yuklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?