- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.281
Kıyafet dışında satış olduğunu bilmiyordum. İyi olmuş. Bereketli olsun.
canim özelden yazdımMüge anlı da ne olmuş herkes instagramdan paylaşıyor bir video ama anlamadım
Ben de Instagram'da dönen video ve yazılar sebebiyle bugun ilk kez müge anliyi izleyebildim.bir başladım ya,artık devamı gelir galibaMüge anlı da ne olmuş herkes instagramdan paylaşıyor bir video ama anlamadım
Ben kullanıyorum canım ikisini de . Solgar da çok kalitelidir.
Ben cok memnunum Solgar'dan. Değerleri de
Solgar iyidir. Belli ürünlerini dönem dönem kullanıyorum. Q10 değil de aktif formu ubiquinol ü öneririm.
Benim de puanlar az az birikiyor, baktim 1500 e yakin puanim olmus, cok bir sey etmiyor, esas "cash back offer" lari oluyor ya ben oyle biriktirdim, mesela gecen 3 kod girin 4$ cash back kazanin vardi, ya da diyor ki ilk 4 numarali bez koduna 3$ cash back var. Telefonumda pampers app var, boyle bildirimler geliyor, elimde kod varsa kullaniyorum bende.pampers ben de birikyiriyorum ama 1 yildir daha 1000 puan biriktirebildim Zeynep, ona da hicbir şey etmiyor henüz
Kredi kartı puanları bence de cok iyi, karta para olarak yatıyor ya puan kullanma derdi yok
Sen yine de yanlış anlama tucecigim. Seviyor kadın ,torunu sonuçta.senden niye kıskansın.Kv de bebeği benden kıskanıyor hali bi görseniz ağlarsınız. Sabahtan akşama kadar kucağında gezdirmeye çalışıyor çocuk yoruluyor ağlıyor . Geceleri uykuya çok zor geçer oldu . Kp bugün ellerinden tutmuş yürüyor bir anda ellerinden tutup havaya kaldırdı . Sesimi yükselttim artık kolu çıkacak diye uyara uyara perişan oldum boğazım şişti
Bu benim fikrim değil püre eşim söyledi birde bana diyor ki sen annemden de beter olursun abi bebeğin çocuğunaSen yine de yanlış anlama tucecigim. Seviyor kadın ,torunu sonuçta.senden niye kıskansın.
Kızzzz çocuk üzerime yapışıyor sorun o gitmemek için kendini yırtıyorKız Tuğçe bırak ilgilensin sevsin sende rahat et dinlen esini al arabayla biraz dolaş birbirinize vakit ayırın.
tek çocuk büyütmek cok zor bi 10 gün rahat et .
Yavrularımız napsin anne baba dışında aile mi görüyorlar hele senin ki pandemiye de denk geldiKızzzz çocuk üzerime yapışıyor sorun o gitmemek için kendini yırtıyorbu arada siirtte damacana Su firması var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?