Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Netten cay aldim
Eksik cikti. Direk saticiya sor kismina yazdim sonra saticiyi arastirip bir numaradan ulastim.
Adam 1 pk daha alirsaniz ben eksigi gondereyim dedi
Kargo odememek icin 2 pk aldim. Yer gok cay oldu derken kutu bir geldi adam 2 adet cam kupa gondermis o fazlayi sattim kupalar elimde hediye kaldi

pampers ben de birikyiriyorum ama 1 yildir daha 1000 puan biriktirebildim Zeynep, ona da hicbir şey etmiyor henüz
Kredi kartı puanları bence de cok iyi, karta para olarak yatıyor ya puan kullanma derdi yok
Benim de puanlar az az birikiyor, baktim 1500 e yakin puanim olmus, cok bir sey etmiyor, esas "cash back offer" lari oluyor ya ben oyle biriktirdim, mesela gecen 3 kod girin 4$ cash back kazanin vardi, ya da diyor ki ilk 4 numarali bez koduna 3$ cash back var. Telefonumda pampers app var, boyle bildirimler geliyor, elimde kod varsa kullaniyorum bende.

Herkes merhaba kızlar 120 TL bana lens , 66 TL balık , 25 TL tavuk, 13 TL mangal kömürü , 11 TL soda aldık . Her harcama yine bizde maşallah . Kv pekmez verdi aldım ama pişman oldum . Kp yemek masasında kimse yardıma gelmedi filan dedi eşim de herkes işinde gücünde baba uzaktayız yakın olsak filan dedi neyse bir daha asla birşey kabul etmeyeceğim . Buda bana ders oldu yine yeniden.

Kv de bebeği benden kıskanıyor hali bi görseniz ağlarsınız. Sabahtan akşama kadar kucağında gezdirmeye çalışıyor çocuk yoruluyor ağlıyor . Geceleri uykuya çok zor geçer oldu . Kp bugün ellerinden tutmuş yürüyor bir anda ellerinden tutup havaya kaldırdı . Sesimi yükselttim artık kolu çıkacak diye uyara uyara perişan oldum boğazım şişti

Sen yine de yanlış anlama tucecigim. Seviyor kadın ,torunu sonuçta.senden niye kıskansın.

Sen yine de yanlış anlama tucecigim. Seviyor kadın ,torunu sonuçta.senden niye kıskansın.
Bu benim fikrim değil püre eşim söyledi birde bana diyor ki sen annemden de beter olursun abi bebeğin çocuğuna Kv bebeğe diyor ki annene bakma hep ona bakıyorsun birazda bana bak

İşte komşunun robotunu bozdum robot aldım 200 liraya . İlaç aldım 27 liraya .ekmek tereyağ filan derken 300 TL ye byby .

Yeter ki dışarı çıkayım ihtiyacım yokken bile 300-500 harcıyoruz

Kız Tuğçe bırak ilgilensin sevsin sende rahat et dinlen esini al arabayla biraz dolaş birbirinize vakit ayırın.
tek çocuk büyütmek cok zor bi 10 gün rahat et .
Kızzzz çocuk üzerime yapışıyor sorun o gitmemek için kendini yırtıyor bu arada siirtte damacana Su firması var mı

Kızzzz çocuk üzerime yapışıyor sorun o gitmemek için kendini yırtıyor bu arada siirtte damacana Su firması var mı
Yavrularımız napsin anne baba dışında aile mi görüyorlar hele senin ki pandemiye de denk geldi var cnm biz hayat su alıyoruz zaten sulara bilmem ne karışmış herkes hasta ishal salgını başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…