Bugün ne aldin kaç tl harcadin

asıl rengi öyle sanmışlarsa çaktırmasaydın

asıl rengi öyle sanmışlarsa çaktırmasaydın

Daha gormediler iste
Gorunce derlerse
Şaka bi yana valla o kdr temizlik delisi degilim ama pis kesinlikle degilim birde daginik degiliz
Ne ara deli olucam ztn
Bu aksam bi tuhaflik var diyorum
Meger cumartesi ve evdeymisiz

Daha gormediler iste
Gorunce derlerse
Şaka bi yana valla o kdr temizlik delisi degilim ama pis kesinlikle degilim birde daginik degiliz
Ne ara deli olucam ztn
Bu aksam bi tuhaflik var diyorum
Meger cumartesi ve evdeymisiz
bende temizlik delisi değilim temizlemeye çalışıyorum ama oğlum dağınık anasına çekmiş bide ben sakarim bütün gün bişiler dökülür saçılır

bende temizlik delisi değilim temizlemeye çalışıyorum ama oğlum dağınık anasına çekmiş bide ben sakarim bütün gün bişiler dökülür saçılır

Aa o konuda bize kimse yetisemez
Esim bana sakar der ama eve 1 lt kavanozda yaglj tursu 12 tane cay ve yarim kilo seker dökmüstü
Benim bi 2yumurtayi haliya lap diye atma hikayem var
Oturup agit yakmistim daha ilk haftaydi halim koktuu koktuuu diye

Kizlar seker fasulyeyi biliyormusunuz
Gecen yil duymustum bu yil aldim bugun ilk defa pisirdim.
Ay acaip birsey cabucak pisti
Olacak is degil canim kurufasulye istiyordu nasil zevkle yedim
Biraz daha alip atarim cok lezzetliymks
Bayılırım geçen yil 10 kg almıştım dondurucu için.Bu sene 15 kg Afiyet olsun:)

sen yine 2 yumurta kırmışın benim bütün yumurtalığı yere indirmişliğim var

Kızlar bende çok korkuyorum sokak köpeklerinden.
Normal bir şekilde geziyorlar fakat bazen sürü şeklinde gezip insanlara saldiriyorlarmis komşular anlatıyor ,yaralananlar oluyormus.

Sürü sıkıntı ztn liderlik gostermeye calisanlar olur
Ama o hayvanlari kısırlastırmayan ac birakan belediyeler de sorumlu
Pandemide bakanliktan mama geldi biz cok kotu insanlar olduk daha cok yazmayayim biri 4 aydir yataktan cikamiyor biri dayagi yedi kovuldu
Su an 1.5ton mama aldik besleme alanlari olusturulmus tedavileri yapiliyor ve bunu saglayan hayvansever bir grup belediyeye gorevlerini hatirlatti
Belediye guzel bir ceza odemisti zamaninda bir daha uslu uslu oturduk
Bende kopegimizi sadece yasal sorumluluklarini hatirlatarak aldim 24 saat dolmadan geri getirdiler en buyuk sansim veterinerin duyarli olmasiydi ztn bu bolgede cok besleyen var sokak kopekleride gezer ama saldirmalari yok
Simdi sikayet eden teyze bile seviyor bizim sitede

Günaydın sabah 05:30 gözümüzü açtık . Bebeğe birşeyler yedirdim alt üst değiş 2 kez . Çorba pişirdim 2 tane kavanoz maması yaptım dolaba koydum . Emzirdim şimdi uyudu . Bende yüzümü filan temizleyip makyajımı yapacağım sonra kahvaltıya Menemen . Kv kıyma çıkartmış kahvaltıya pide yaptır dedi bende onu kahvaltıya yersek akşama ne yiyeceğiz dedim Menemen yapayım kahvaltılık ne var bakayım bi . Kv nin hasılat toplama günü evi süpürüp sileceğim toz alırım buzdolabının elden geçmesi lazım ama zaman kalır mı bilmiyorum . Akşama kıymalı içi hazırlarım fırına gider . Bebek uyuyunca valizimizi düzenleyeceğim yarın sabahta annemlere gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…