- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.401
Okula gittim sınıfı panoları hazırladım yoruldum 2 saatte anca bitti tektim baya zor oldu . Hem okula gideceğiz hem de salı dan itibaren canlı ders olacak
Tesekkur ederim, kesin deneyecegim, oglan yemese de bir yiyyen bulurum evde , mesela ben ya da kizim:)Zeynep Gulru
bir patates,bir havuç, bir kabak rendeleyip suyunu iyice sıktım
içine göz kararı kıyma (75-100 gr kadar )
bir yumurta sarısı
bir dal taze soğan küçücük doğradım
biraz tuz, biraz sarımsak tozu, bir yemek kaşığı kadar galeta unu koydum.
hepsini güzelce yoğurdum. Şekil verdim buzdolabında birkaç saat beklettim.
Pişirirken tavaya azıcık zeytinyağı ve azıcık su koydum, kapağını kapattım altı kısık şekilde pişirdim. ( bu şekilde yumuşacık oluyor. )
sadece yağ ile de pişirilebilir normal köfte gibi.
bu ürünlerde 10 adet köfte çıktı.
Yaparsan şimdiden afiyet olsun :)
Cok ince dogradim, suyu hic cikmadi, valla herkes yedi, oglana bile zorla biraz yedirdim, kiz da yedi biraz.Ahahahhahha küçücük doğrayıp suyunu sıkaaydın
Bende ekran resmini aldım canım:)
Tesekkur ederim, kesin deneyecegim, oglan yemese de bir yiyyen bulurum evde , mesela ben ya da kizim:)
kiz detaylı anlatKv ile görümceyi dedikodumu yaparken yakaladım ve yüzleştim . Ama yüzleşmem daha bitmedi yarın sabah Kv ye güzel bir konuşma yapacağım . Valizi topladım . 20 TL eşime çorap aldım 15 TL markette harcandı
Kv ile görümce yere oturmuşlar benim bebe kucaklarında arkamdan konuşuyorlardı çocuğa birşey yedirmiyormuşumkiz detaylı anlat
Kv ile görümce yere oturmuşlar benim bebe kucaklarında arkamdan konuşuyorlardı çocuğa birşey yedirmiyormuşum
tövbe tövbeKv ile görümce yere oturmuşlar benim bebe kucaklarında arkamdan konuşuyorlardı çocuğa birşey yedirmiyormuşum
kaftan ney kııızKitap aldım 5 tane 102tl
Şort aldım 315tl
Kaftan aldım 845tl
Düğün var kuzenim evleniyor daha doğrusu nikah ve kına . Gitmesek gönül koyacak dedem de. En azından kınaya gideceğim sadece.
300 telelik sortuda merak ettim benim ömrümce aldığım sortların fiyatını toplasam 300 etmezKitap aldım 5 tane 102tl
Şort aldım 315tl
Kaftan aldım 845tl
Düğün var kuzenim evleniyor daha doğrusu nikah ve kına . Gitmesek gönül koyacak dedem de. En azından kınaya gideceğim sadece.
Sana özelden atayım cnmkaftan ney kııız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?