Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Markete gittik. Zeytinyağ, ayçiçek yağı, kıyma, deterjan ve geri kalan eksiklikler ile iki aylık alışveriş yaptım. 640₺ tuttu. Uzun süre sadece sebze meyve alsam yeter. Un, şeker, makarna vs hepsini aldım.
Misafir yatak odası için baza ve yatak aldık 2700₺’ye. Annemler gelecek cocuklara bakmaya. Koltukta yatıyorlardı. Düzgün yerde yatsınlar diye. Yalan yok eşimin aklına geldi ve hoşuma gitti.

Okula gittim sınıfı panoları hazırladım yoruldum 2 saatte anca bitti tektim baya zor oldu . Hem okula gideceğiz hem de salı dan itibaren canlı ders olacak

Öğrencilerimi, okula gitmeyi, ders anlatmayı öyle özledim ki.. Keşke her sey bir an evvel normale dönse.

Tesekkur ederim, kesin deneyecegim, oglan yemese de bir yiyyen bulurum evde , mesela ben ya da kizim:)

kiz detaylı anlat

Günaydınlar herkese
Ev temizleyeceğim bugün. Motivasyonumu bozmadan her şeyi yapmak istiyorum. Salonda masanın üstünde bitmeyen bir puzzle var bitirip çerçeveletip hediye etmek istiyorum ama en zor kısmı kaldı bi bitemedi. O yüzden salonu temizleyesim gelmiyor ama yinede süpürür toz alırım.
annem tarhana yapmıştı onu verdi akşam tarhana çorbası yapacağım. Balık yapacaktım ama gidip almaya üşenirsem belki evde olanlardan bir şey yaparım.

günaydın.. bugün benimde temizlik günüm ince yıkanabilen halıları perdeleri dün yikadim çekmeceleri düzenledim oğlumun oyuncaklarını düzenledim bugün sil süpür toz al yapılacak. Eşim gelirken kantinden alışveriş yapacak meyve sebzede alır. Akşam disarda yeriz Bugün harcamalı geçecek yani

Gunaydin
Ne kadarda karanlik bir gun
Kış geldi saglikla gelsin..
Haftasonu hasilatim iyi, 2 kg taze fasulye konservesi koz biber ve yegenime sekersiz erik marmelati
Bugun seker fasulye bulsam alirim
Evde de pisirmelik biseyler lazim patlican var esimin en sevdigi sey
Ben tembellik yapiyorum kıslık bi yandan yapiyorum bir yandan yiyorum ya

Kitap aldım 5 tane 102tl
Şort aldım 315tl
Kaftan aldım 845tl
Düğün var kuzenim evleniyor daha doğrusu nikah ve kına . Gitmesek gönül koyacak dedem de. En azından kınaya gideceğim sadece.
300 telelik sortuda merak ettim benim ömrümce aldığım sortların fiyatını toplasam 300 etmez gerçi disarda giymelik sort hiç almadım ondan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…