- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.381
Aslaaa buzluktan çıkan bir ürün tekrar buzluğa girmez. Hele ki et ürünü ise pişse bile tekrar buzluğa koymam benKızlar birşey soracağım diyelim ki buzluktan kıyma çıkarttık onu kavurduk sonra 2 gün buzdolabının altında durdu onu sonra buzluğa kaldırır mısınız ? Ben bunu asla yapmam mesela bakteri ürer . Ama Kv nin buzdolabını temizliyordum öyle bir şey vardı atacağım dedim buzluğa konur dedi
Bende koymam dolaptan bir sürü ondan gizli şey attımAslaaa buzluktan çıkan bir ürün tekrar buzluğa girmez. Hele ki et ürünü ise pişse bile tekrar buzluğa koymam ben
Bu yaşa kadar tesadüfen yaşamışlar o tarz beslenmeyleBende koymam dolaptan bir sürü ondan gizli şey attım
Scss94 şu an tartıldım 2 kilo almışım
Bunu bekliyordum ama
Yemek yedik 130 tl
Arabaya yakıt aldık 150 tl
Eve geldik pazara gidicem birazdan evde hiç bir şey yok
Harcamalı bir gün
Ama bir haftadır harcama olmadı acısı çıkıcak
Bende asla tekrar geri koymam hiç te sevmem dolapta çok beklemiş şeyleriBende koymam dolaptan bir sürü ondan gizli şey attım
yok kız ne ödemiödemdir o ödem
Ahahahhahha küçücük doğrayıp suyunu sıkaaydınzerya271210 sebzeli kofte tarifini alabilirmiyim lutfen, belki benim oglum da yer.
Market alisverisi 70$ tuttu. Bugun isteyim cunku yarin oglumun egitim-ogretim hayatinin ilk gunu, online olacak, yaninda olmak istedim.
Kizlar burada hic sokak kopegi ya da kedisi yok, sokak sincabi ve tavsani var ama:) Ben de sokak kopeklerinden biraz korkuyorum oysaki bahcemizde hep kopeklerimiz olmustu. Bir keresinde eve gidiyorum, daha kucugum, kopek bana dogru bir kosmaya basladi, ne yapacagimi sasirdim, hemen durdum duaya basladim, kopek geri dondu, ben de duayi biraktim, kopek tekrar bana dogru gelmeye basladi, ben de duaya basladim eve girene kadarda daha birakmadim okumayi.
Dun evde Adana kebap yaptim, icine kirmizi biber de dogradim, esim olmaz dedi, ben de sen karisma tarifi Adanali arkadasimdan aldimKmsl Hnd , bir Adanalidan daha mi iyi bilecegiz dedim.
Bende ekran resmini aldım canım:)Zeynep Gulru
bir patates,bir havuç, bir kabak rendeleyip suyunu iyice sıktım
içine göz kararı kıyma (75-100 gr kadar )
bir yumurta sarısı
bir dal taze soğan küçücük doğradım
biraz tuz, biraz sarımsak tozu, bir yemek kaşığı kadar galeta unu koydum.
hepsini güzelce yoğurdum. Şekil verdim buzdolabında birkaç saat beklettim.
Pişirirken tavaya azıcık zeytinyağı ve azıcık su koydum, kapağını kapattım altı kısık şekilde pişirdim. ( bu şekilde yumuşacık oluyor. )
sadece yağ ile de pişirilebilir normal köfte gibi.
bu ürünlerde 10 adet köfte çıktı.
Yaparsan şimdiden afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?