Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eve geldik bizde kızımı uyutup biraz dinlendikten sonra ortalığı topladım çamaşır asıp topladım daha katlayamadım

Kızım uyandı ara öğününü yaptırdım birazdan yemek yapacam
Tavuk döner patates kızartması turşu cola

1 haftalık menü belirledik kızımla inşallah uyarız evde herşey var bu hafta 100 tl limit koydum sadece market için bakalım yapabilecekmiyim

Selams ay bakın yine özledim sizi kızlarrrr Kv ye 270 TL hasılat geldi tüm donmuş tavuk lif bebeğe çorap bir takım ama hiç birini almadım ben kıyafetle giyilecek gibi değil naylon full . Neyse görümcem bana tişört almış sunumluk ayaklı kase ona hiç kıyamıyorum kısıtlı imkanı ile hiç emeğini vs esirgemez canım benim. Eşim onun oğluna 100 TL harçlık verdi dondurma aldı birde 33 TL araba aldık Benim bebe ile bölüşmüyorlar o arabayı şuan kaos oyun kurmaktan yoruldum onlara

Kızlar birşey soracağım diyelim ki buzluktan kıyma çıkarttık onu kavurduk sonra 2 gün buzdolabının altında durdu onu sonra buzluğa kaldırır mısınız ? Ben bunu asla yapmam mesela bakteri ürer . Ama Kv nin buzdolabını temizliyordum öyle bir şey vardı atacağım dedim buzluğa konur dedi

Akşam için kıymalı bezelye yemeği, pilav ve ıslak kek yaptım.

bir makine çamaşır attım onlae yıkanırken çocuğu parka getirdim.

Hava soğuk kimse yok , sardım sarmaladım oynasın oğlum kimse yokken.

yarın anneme gideceğim birkaç gün kalırım, akşam yoğurt mayalayıp bir çeşit daha yemek yapacağım. Ben yokken eşimi idare eder.

dönüşte markete uğrayacağım bulaşık deterjanı, havlu kağıt, tereyağı, süt almam lazım.

annemden dönüşte kışlık temizliğe başlıcam ben de, halılar yıkamaya gidecek tül perde yıkanacak. Dolap üstleri detaylı temizlenecek.
Birkaç gün ana evinde keyif yapayım sonra köle isaura olurum

Aslaaa buzluktan çıkan bir ürün tekrar buzluğa girmez. Hele ki et ürünü ise pişse bile tekrar buzluğa koymam ben

zerya271210 sebzeli kofte tarifini alabilirmiyim lutfen, belki benim oglum da yer.
Market alisverisi 70$ tuttu. Bugun isteyim cunku yarin oglumun egitim-ogretim hayatinin ilk gunu, online olacak, yaninda olmak istedim.
Kizlar burada hic sokak kopegi ya da kedisi yok, sokak sincabi ve tavsani var ama:) Ben de sokak kopeklerinden biraz korkuyorum oysaki bahcemizde hep kopeklerimiz olmustu. Bir keresinde eve gidiyorum, daha kucugum, kopek bana dogru bir kosmaya basladi, ne yapacagimi sasirdim, hemen durdum duaya basladim, kopek geri dondu, ben de duayi biraktim, kopek tekrar bana dogru gelmeye basladi, ben de duaya basladim eve girene kadarda daha birakmadim okumayi.

Dun evde Adana kebap yaptim, icine kirmizi biber de dogradim, esim olmaz dedi, ben de sen karisma tarifi Adanali arkadasimdan aldim Kmsl Hnd , bir Adanalidan daha mi iyi bilecegiz dedim.

Ahahahhahha küçücük doğrayıp suyunu sıkaaydın

Zeynep Gulru

bir patates,bir havuç, bir kabak rendeleyip suyunu iyice sıktım

içine göz kararı kıyma (75-100 gr kadar )

bir yumurta sarısı

bir dal taze soğan küçücük doğradım

biraz tuz, biraz sarımsak tozu, bir yemek kaşığı kadar galeta unu koydum.

hepsini güzelce yoğurdum. Şekil verdim buzdolabında birkaç saat beklettim.

Pişirirken tavaya azıcık zeytinyağı ve azıcık su koydum, kapağını kapattım altı kısık şekilde pişirdim. ( bu şekilde yumuşacık oluyor. )

sadece yağ ile de pişirilebilir normal köfte gibi.

bu ürünlerde 10 adet köfte çıktı.

Yaparsan şimdiden afiyet olsun :)

Bende ekran resmini aldım canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…