- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.521
tühhh geçmiş olsun canım bian önce geçer inşallahSelam gençler
Hafif enfeksiyon çıktı kanında. Kan idrar vitamin tahlillerine bakıldı.
D vitamini ve kan ilacına da devam dedi.
Antibiyotik başlattı
İsmir e giderken ayakkabının altına benim adımı yazmayı unutma
Kokulu öpücük gönderiyor ablan sanaayyy sarılmak geldi içimden yaa
Cedric1003 doğum günün kutlu olsun nice güzel yılların olsun tez zamanda izmire tayin ol inş
[/QUOablan kurban olsun sanaİsmir e giderken ayakkabının altına benim adımı yazmayı unutmasaol cnm benim buaralar sende yoksun hersey yolunda mi?
Kokulu öpücük gönderiyor ablan sana
Seda sayan tadındayım bugün
kııız kiyamam yaaAyyyyy kızlar ben bu cadıyı yerimmmmmm❤❤❤
Aynanın karşısına geçmiş beni taklit ediyor
Sakın sesini duymayayım yoruldummmdiyor
Dün beni çok yormuştu böyle söyledim hemen aklına yer etmiş
Allah ım nasıl bir cadıyla başbaşayım
Ayyyyy kızlar ben bu cadıyı yerimmmmmm❤❤❤
Aynanın karşısına geçmiş beni taklit ediyor
Sakın sesini duymayayım yoruldummmdiyor
Dün beni çok yormuştu böyle söyledim hemen aklına yer etmiş
Allah ım nasıl bir cadıyla başbaşayım
Geçmiş olsun kuzucuga hemen atlatır inşSelam gençler
Hafif enfeksiyon çıktı kanında. Kan idrar vitamin tahlillerine bakıldı.
D vitamini ve kan ilacına da devam dedi.
Antibiyotik başlattı
Beyimin yanına geldim bugün ❤1 saat falan oluyor.Oğlan annemde kaldı.Cuma günü tayinim belli oldu dünde yıllık izne ayrıldım.Yarın ev bakmaya baslıyoruzİsmir e giderken ayakkabının altına benim adımı yazmayı unutmasaol cnm benim buaralar sende yoksun hersey yolunda mi?
Kokulu öpücük gönderiyor ablan sana
Seda sayan tadındayım bugün
bak helee baaak hiç haber de etmiyoBeyimin yanına geldim bugün ❤1 saat falan oluyor.Oğlan annemde kaldı.Cuma günü tayinim belli oldu dünde yıllık izne ayrıldım.Yarın ev bakmaya baslıyoruzEşimin izni yok akşam üzerleri bakacağız artık nasıl olacaksa Yaza taşınmazsam bir kahve içeceğiz seninle
Hızlı geldim Manisa’ya girmedim kuzumbak helee baaak hiç haber de etmiyo
Beyimin yanına geldim bugün ❤1 saat falan oluyor.Oğlan annemde kaldı.Cuma günü tayinim belli oldu dünde yıllık izne ayrıldım.Yarın ev bakmaya baslıyoruzEşimin izni yok akşam üzerleri bakacağız artık nasıl olacaksa Yaza taşınmazsam bir kahve içeceğiz seninle
kiz insan bi korna neyim çalardı geçeydin burdanHızlı geldim Manisa’ya girmedim kuzumOtobandan gazladım
Konum vermeyim ya izmirden iştekiz insan bi korna neyim çalardı geçeydin burdanneyse siz iyi olunda nerelerden arıyacaksınız ev
aaa gelirim diye mi korktun kizKonum vermeyim ya izmirden işte
Ayyyy çok tatlılar ama yaaaaBenim kızım da birkaç kez ders anlatırken yanımdaydı. Geçen gün geçmiş bilgisayar yapmış kendine çocuklar yazdınız mı, siliyorum, 3. Soruyla devam ediyorum falan diyor
ederiz tabi kii allah yardımcınız olsuun inşallahDua edermisiniz hayırlısı ile gönlümüze göre ev bulalım
Canım senin için akşam namazında edicem inşallah herşey gönlüne göre olurDua edermisiniz hayırlısı ile gönlümüze göre ev bulalım
İfşa olmayımaaa gelirim diye mi korktun kiz
Bizde esnek çalışmadaydık normale geçicez.Bugün yazı gelmiş çünkü kuruma valilikten, esnek çalışan personellerin hangi gün işe gitmediği bilgisi istenmiş, mahalle denetim ekiplerine destek olarak çalışacakmış işyerinde olmayan.Ben tabiki tam zamanlı çalışmaya dönmek istedim,çünkü zaten işlerim çok yoğun akşama kadar ekstra yoruluyorum, 2 gün evde kalıyordum ondada filyasyon yapamam.Zaten esnek çalışmadaki mantık kamu kurumunda oda kalabalığını azaltıp, bulaşmayı engellemekti.Ben sağlıkçı değilimki kendimi nasıl koruyayım filyasyon ekibinde olsam.Kendi işlerimi yaparım daha iyi diye düşündüm.Korona olan bir arkadaşımı sürekli takip edenler öğretmenmiş meselaEşimin kurumuna esnek ve dönüşümlü çalışma gelmiş.Haftalardir gelir mi gelmez mi diyorduk.Bugun kabine toplantısı da gerçekleşiyormus,bakalım ne kararlar alınacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?