Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kııız kiyamam yaa

Benim kızım da birkaç kez ders anlatırken yanımdaydı. Geçen gün geçmiş bilgisayar yapmış kendine çocuklar yazdınız mı, siliyorum, 3. Soruyla devam ediyorum falan diyor

İsmir e giderken ayakkabının altına benim adımı yazmayı unutma saol cnm benim buaralar sende yoksun hersey yolunda mi?

Kokulu öpücük gönderiyor ablan sana
Seda sayan tadındayım bugün
Beyimin yanına geldim bugün ❤1 saat falan oluyor.Oğlan annemde kaldı.Cuma günü tayinim belli oldu dünde yıllık izne ayrıldım.Yarın ev bakmaya baslıyoruzEşimin izni yok akşam üzerleri bakacağız artık nasıl olacaksaYaza taşınmazsam bir kahve içeceğiz seninle

bak helee baaak hiç haber de etmiyo

Hızlı geldim Manisa’ya girmedim kuzumOtobandan gazladım
kiz insan bi korna neyim çalardı geçeydin burdan neyse siz iyi olunda nerelerden arıyacaksınız ev

Eşimin kurumuna esnek ve dönüşümlü çalışma gelmiş.Haftalardir gelir mi gelmez mi diyorduk.Bugun kabine toplantısı da gerçekleşiyormus,bakalım ne kararlar alınacak
Bizde esnek çalışmadaydık normale geçicez.Bugün yazı gelmiş çünkü kuruma valilikten, esnek çalışan personellerin hangi gün işe gitmediği bilgisi istenmiş, mahalle denetim ekiplerine destek olarak çalışacakmış işyerinde olmayan.Ben tabiki tam zamanlı çalışmaya dönmek istedim,çünkü zaten işlerim çok yoğun akşama kadar ekstra yoruluyorum, 2 gün evde kalıyordum ondada filyasyon yapamam.Zaten esnek çalışmadaki mantık kamu kurumunda oda kalabalığını azaltıp, bulaşmayı engellemekti.Ben sağlıkçı değilimki kendimi nasıl koruyayım filyasyon ekibinde olsam.Kendi işlerimi yaparım daha iyi diye düşündüm.Korona olan bir arkadaşımı sürekli takip edenler öğretmenmiş mesela kız ilaçla alakalı bişey sordum diyor bilemiyorum ben öğretmenim demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…