Bugün ne aldin kaç tl harcadin

günaydın dün resmen kabus gibiydi öğle arası eşim işten geldi elimizde biraz nakit vardı bende bilezik alalım takarım diye düşündüm cartier modeline baktık trafikte kavga etcekti eşim burdaki insanlar trafik kurallarına uymuyorlar ışık falan dinledikleri yok yayalar zaten yola fırlıyor kaldırım yerine yolun ortasından yürüyor çok sinirlendi bende eşime kızdım sen kornaya basınca anlamıyorlar işte burda böyle demekki sakin ol demekten başım agrıdı eve geldim ama sürekli başım dönüyor midem bulandı ilaç içiyorum fayda etmiyor gece uyumuşum biraz hala ağrım var işe geldim

Baş dönmesi mide bulantısı..
bebiş olabilir mi

Günaydın kizlar.
Kahvaltı hazırlayacağım.
Bugün manav alisverisimizi yapacagim.
Menüde karışık dolma ve cacik olacak
kızın nasıl oldu canım ilaçlar fayda etmeye başladı mı? D v K vitamini aldım Ocean ufak küçük kızım 4 yaşına girecek 2 ay sonra kaç damla versem bilgin var mı

kızın nasıl oldu canım ilaçlar fayda etmeye başladı mı? D v K vitamini aldım Ocean ufak küçük kızım 4 yaşına girecek 2 ay sonra kaç damla versem bilgin var mı
Biraz daha iyi dün akşam başladık antibiyotiğe ye bugün ikincisini verdim sabah.
Ateşi düşüyor.
K vitamini bilmiyorum ama d vitamini 3 damla ver dedi doktor. 1 yaş. Benimki de ocean

ne güzel zayıflamışsın 60 kilo ah benim hayalim ama tartıda 68.5 gördüm sabah
teşekkür ederim canım bende yaklaşık o kiloyla başladım sende zayıflamak istiyosun hadi bugün başla şekeri cok kullanıyodum onu kesince zaten ödem atıyomus gibi oluyo bende inşallah tekrar almam dengelemeye çalışıyorum artik hamburger yedim mesela pazartesi günü ama dün sabah yulaf yedim akşam cok hafif yedim şimdi güzel bi tost yapicam sağlıklı

6 defa uyandık gece.Var bir sıkıntısı ama distir muhtemelen ve öyle enerjisizim ki... Akşam kavun, nutella ,ekmek aldiricam.Yemek var çok şükür.Halim olursa kendime de pijama takımı bakacağım internetten.Yarina dersim var,akşam yine ders çalışacağım plan program.

canım tatlı istiyor ne yapsam bilemedim bugün başlasam iyi olur aslında kendimi çok şişko hissediyoprum

hayırlı olsun canım ankaraya mı çıktı tayin izmire mi
İzmire çıktı benim.Eşimin kadro hala Ankara’da Eylül atamalarında onunda çıkacak buraya inşİzmir’de çalışıyor görevlendirmeyle.Seneye Ankara söylentisi var nasip kısmet bakalım hele buraya bir yerleşelim hayırlısı ile

hayırlı olsun canım çok sevindim izmir doğu dönüşü benimde ilk yazacağım yer pahalı şehir diyorlar kime sorsam farklı güzellikleriyle telafi edilir önemli olan birarada olabilmek

dün 10 gram bilezik aldım 4800 e işçilik çok alıyorlar 5500 dediler 10 gram bileziğe şok olduk en sonunda bitanesi geliş fiyatından vereyim dedi uzun zamandır birikim yoktu artık azda olsa kenara koymak istiyorum
Bereketli olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…