Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Genelge yayinlanali bir ay oldu,eşimin kurum daha yeni geçti.Kisa zamanda dönüşe gececeklerini sanmam.Filyasyonda olmak zordur.Hem yoğun hem tehlikeli.Kolay gelsin size de,gönlünüzce olsun sizi de etkileyecek kararlar.

Ayyy nasıl sevindim iki gözümün çiçeği
O kahve içilecek

Neden bize geç yazdın

Selams şekerparelerim bugün kocam sanayide arabaya saçma sapan 200 TL harcadı sağ ön taraftan bir ses geliyor 90-100 km arasında harcadı tmm ses gitmedi de . Adama neden para veriyorsun hayret birşey ya sinir ediyor beni bu huyu neyse birde ona canımı sıkmayacağım kızlar valla . Kv ile görümcenin dedikoduları hala kulaklarımda çınlıyor bebek öğleden sonra uyuyunca hemen eşimle dışarı çıktık bizim yazlığın oraya A101 açılmış çok heyecan verici oldu gittim bende uzun zamandır araba kullanmamıştım biraz hızlı araba kullandım bağ bahçe aralarında da gezdik geldik 40 TL harcadım bebeği uyuttum şimdi yemek yiyeceğiz .

Herkese merhaba
Evin temizlik ve dezenfektani için 600 tl harcadık ama olsun değdi içimiz daha rahat oldu.dip köşe her yer hem dezenfkete oldu hem temizlendi.
Letgodan hayatimizda ilk kez bisey sattik balkondaki masa sandalyemizi 200 tl sini ordan hallettik.tv sehpamiz çok alçak bebek hareketlenince çok tehlikeli olacaktı onu kaldırdık satısa koyacağız.yerine yüksek bir konsol aldık 1250 tl tv yi de üstüne koyduk her ihtimale karşıda apartla arkasından konsola bağladık yinede.40 tl de aparata verdik.haftalik marketi dün hallettik 245 tl
Lcw dan bebeğe kışlık patik çingirakli corap ve ince uzun swet aldık hediyesi vardi yazlik onu iade ettim 50 tl ustune de 55 tl ekledik aldık.kendi harclik zulama da 50 tl atabildim bu hafta 650 tl var.ceyrek için biriktirmeye devam.
Maaş alınca da 1 gr alacağız inşallah.gr olanları çeyrek yapmalıyım yoksa gr olarak kalmasimi daha kârlı olur sizce.

Günaydin. dün sabah turuncu logolu buyuk bi zincir marketten 580 tl lik ev alisverisi yaptim. Icinde süt yogurt kahve biraz sebze meyve beyaz et havlu kagit vs gibi temel ihtyaclar vardi. Aksam da cok hizli eve siparis getiren bi uygulama var almayi unuttugum seyler icin onu kullanip 90 tl odedim. Gecim ve enflasyon nereye gidiyorsa yanlis yolda dönsün geri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…