- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.541
Genelge yayinlanali bir ay oldu,eşimin kurum daha yeni geçti.Kisa zamanda dönüşe gececeklerini sanmam.Filyasyonda olmak zordur.Hem yoğun hem tehlikeli.Kolay gelsin size de,gönlünüzce olsun sizi de etkileyecek kararlar.Bizde esnek çalışmadaydık normale geçicez.Bugün yazı gelmiş çünkü kuruma valilikten, esnek çalışan personellerin hangi gün işe gitmediği bilgisi istenmiş, mahalle denetim ekiplerine destek olarak çalışacakmış işyerinde olmayan.Ben tabiki tam zamanlı çalışmaya dönmek istedim,çünkü zaten işlerim çok yoğun akşama kadar ekstra yoruluyorum, 2 gün evde kalıyordum ondada filyasyon yapamam.Zaten esnek çalışmadaki mantık kamu kurumunda oda kalabalığını azaltıp, bulaşmayı engellemekti.Ben sağlıkçı değilimki kendimi nasıl koruyayım filyasyon ekibinde olsam.Kendi işlerimi yaparım daha iyi diye düşündüm.Korona olan bir arkadaşımı sürekli takip edenler öğretmenmiş meselakız ilaçla alakalı bişey sordum diyor bilemiyorum ben öğretmenim demiş.
Ayyy nasıl sevindim iki gözümün çiçeğiBeyimin yanına geldim bugün ❤1 saat falan oluyor.Oğlan annemde kaldı.Cuma günü tayinim belli oldu dünde yıllık izne ayrıldım.Yarın ev bakmaya baslıyoruzEşimin izni yok akşam üzerleri bakacağız artık nasıl olacaksa Yaza taşınmazsam bir kahve içeceğiz seninle
Haydi geçmiş olsun pürişSelam gençler
Hafif enfeksiyon çıktı kanında. Kan idrar vitamin tahlillerine bakıldı.
D vitamini ve kan ilacına da devam dedi.
Antibiyotik başlattı
Neden bize geç yazdınBeyimin yanına geldim bugün ❤1 saat falan oluyor.Oğlan annemde kaldı.Cuma günü tayinim belli oldu dünde yıllık izne ayrıldım.Yarın ev bakmaya baslıyoruzEşimin izni yok akşam üzerleri bakacağız artık nasıl olacaksa Yaza taşınmazsam bir kahve içeceğiz seninle
Sen tatildeydin kızokyonus bak seeeeeeeen neler olmuş neler hiç bahsetmiyor
Allah gönlünüze göre versin canım
En güzellerini hakediyorsunuz
Sağolasın canımokyonus hayırlı olsun canım gözün aydın.
Ancak fırsat oldu bende şoka girdim şaka gibi geliyor halaNeden bize geç yazdın
Ancak fırsat oldu bende şoka girdim şaka gibi geliyor hala
Gözün aydın canım
hayırlı olsun canım ankaraya mı çıktı tayin izmire miAncak fırsat oldu bende şoka girdim şaka gibi geliyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?