Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar
Bugün eşim yine izinliydi. Öğleden sonra görümcemi de alıp sahile gittik. Termosa çay yaptım kuruyemiş ve atıştırmalık koydum biraz.

biraz oğlanı oynattık biraz oturduk sohbet ettik, güzel geçti.

biraz market harcaması oldu eşim birşeyler alırken görümceme de almış. Ne kadar harcadı sormadım ayda yılda bir ablasına birşeyler almış sormak istemedim.

Gitmeden yemek yapıp gitmiştim gelince hazırladım yedik. Birazdan çocuğu uyutup çay içeriz.

Evet evet salma kendini bende salınca hemende aldım kiloları

çok kolay kilo alınıyor ya sinir oluyorum iki gün yesem hemen 2 kilo farkediyor.

Çoğu ödem oluyor tabi dikkat edince hemen veriyorum ama bu seferde al ver yaparak devamlı aynı kiloda kalmış oluyorum

çok kolay kilo alınıyor ya sinir oluyorum iki gün yesem hemen 2 kilo farkediyor.

Çoğu ödem oluyor tabi dikkat edince hemen veriyorum ama bu seferde al ver yaparak devamlı aynı kiloda kalmış oluyorum
Kız ben sabahtan akşama 2 kilo fark ediyorum ö

Koptum yavrum gün içinde zaten çok farkediyor haklısın

akşam tartılmamak lazım en iyisi sabah uyanınca aç karnına

akşamları tartılsam depresyona girerim kesin
benim tartılma şeklimi görmeniz lazim bazen kendimi kandırmak için halinin üstüne koyup tartılıyom baya zayıf cıkıyom o zaman

Balkona dolap siparişi vermiştik o geldi akşam eşimle kurduk beğendim güzel oldu fırınımı tost makinamı tencerelerimi koydum patates soğan sarımsak kovalarımıda üstüne koydum yalnız simetri takıntım var bi türlü ayarlayamıyorum kapıya yanaştırırsam kapı açılırken çarpar diğer taraftaki dolap ve dondurucuya aynı hizaya getirsem cam balkonun camı açılmaz ama böylede canımı sıkıyor çay içiyorum şimdi kalkıp kapıya yanaştırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…