- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.521
Eşin uzun süre kalıcak mı istanbulda canımBenim eşim etsiz yemek yemiyor tost yer yumurta yer yine de yemez sebze yemeği
O yokken bende biraz sebzeye ağırlık veriyorum ama bu defa da büyük kız. Yemiyor
Şuan için bikaç sene kalacak gibiEşin uzun süre kalıcak mı istanbulda canım
Hasretlik yolları sana göründü deseneŞuan için bikaç sene kalacak gibi
2 aya bir gelecek
Aman kız özlemeye fırsat kalmıyor cadıdan daha tatlı oluyor böyle dermişimmmmmHasretlik yolları sana göründü desene
Evet evet salma kendini bende salınca hemende aldım kilolarıİki gündür gene baya yedim tartıya çıkmak istemiyorum. Yarın regl olucam onun da şişkinliği olur zaten. Haftaya tartılıcam yoksa moralim bozulur
Evet evet salma kendini bende salınca hemende aldım kiloları
Kız ben sabahtan akşama 2 kilo fark ediyorum öçok kolay kilo alınıyor ya sinir oluyorumiki gün yesem hemen 2 kilo farkediyor.
Çoğu ödem oluyor tabi dikkat edince hemen veriyorum ama bu seferde al ver yaparak devamlı aynı kiloda kalmış oluyorum
KoptumKız ben sabahtan akşama 2 kilo fark ediyorum ö
Sepetteki favori parçam tukenmis.Oyle kenarda dura dura bana yar olamadı diye ben de almadım henüz.Belki yeniden stoklara girer,kız yine uyumaz ve alırımAlabildinmi sepettekileri neler aldın merak ettim
Tüh kaçırdın demek yeni stoga nasip artıkSepetteki favori parçam tukenmis.Oyle kenarda dura dura bana yar olamadı diye ben de almadım henüz.Belki yeniden stoklara girer,kız yine uyumaz ve alırım
Bende beyaz masa sandalyeyi begendim kırmızıyla güzel olacak
benim tartılma şeklimi görmeniz lazimKoptumyavrum gün içinde zaten çok farkediyor haklısın
akşam tartılmamak lazım en iyisi sabah uyanınca aç karnına
akşamları tartılsam depresyona girerim kesin
nasi karışmış kiz cok mu güzel yaniKizlar lcwnin bebek reyonuna zara karismis sahane parcalar var ya mutlaka bakmalisiniz
nasi karışmış kiz cok mu güzel yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?