Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi yapmissin bak kadin buyukluk taslamadi
Sakin ol valla bak sessiz birini kimse yenemez
Once esin guclensin hersey rayina oturacak emin ol cok guzel olacak
O hiç güçlenmeyecek ben eminim .

Bizimki de eline ne geçerse geçsin kaldır at

Bizimki de eline ne geçerse geçsin kaldır at
Benim kız bugün mutfak çekmecesini açmış arkasına bakmadan

Bunu istemiyorum
Bunu istemiyorum
Bunu istemiyorum

Diye bütün çekmecedeki kaşıkları fırlattı attı

O atarken izledim o kadar güzel ve heyecanla yapıyordu ki

Çok tatlılar ya E Esila09 anlat bizim evin hallerini

Kızlar bir şekilde izne gidip geldik havamızı aldık iyi kötü . Bu hafta plansız geçti yemek planı yapmadım alışveriş planlamadım kendimi kötü hissettim çünkü. Ama artık geri döndüm eskisi gibi olacağım olanla ölene çare yok önümüzde bakacağız ben böyle olsun istemedim ama buna zorlandım . Neyse gelirken 2 kg biber salçası almıştım 40 TL . 1 kg erişte 20 TL . Anneannem 2 kg erişte gibi makarna almış bana . Elma getirdik 3 kg filan bahçeden domates salatalık biber . Biberleri yarın akşam Menemen gibi doğrayıp buzluğa atayım. 10 kg kuru kayısı 5 kg kuru erik getirdim 1 kg kadar kuru elma . Annemden pekmez getirdim ben ve bebek yiyoruz daha çok .Kv den birşey getirmedim getirmeyeceğim de . Ciddi bir konuşma yaptım artık çok mesafeli bir ilişkimiz var bunu ben istedim. Önümüzdeki ay kendim için biraz ev kıyafeti almak istiyorum kış için . Eşime de ince mont ve bot alacağız .3000 TL lik te altın almak istiyorum hayırlısı ile

Dolar ayçiçeğini vurmuş ayçiçek yağına %50zam gelmişİnsanlar zeytinyağı zaten alamıyor ayçiçek yağıda kullanmasınlar yağsız yapsınlar yemeklerini of of sabah sabah sinirim bozuldu ne günler görecek evlatlarımız geçim nasıl bukadar zorlandı.Karnımızı doyurmak lüks oluyor artık.Memurlarda %3.5zam alacakmış böyle giderse.Enflasyon farkı 0.5miş nasıl oluyorsa okadar düşük.

Yuhhhhhhh sabah sabah varya

pinpon topuyla enflasyon verileri hesaplanırsa düşük çıkar

Ah bir de o ayçiçeğini öyle komik fiyata alıyorlar ki üreticiden.. Keşke ona da öyle zam yapsalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…