- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.561
Rabbim bütün güzellikleri nasip eder inşallah
O hiç güçlenmeyecek ben eminim .Iyi yapmissin bak kadin buyukluk taslamadi
Sakin ol valla bak sessiz birini kimse yenemez
Once esin guclensin hersey rayina oturacak emin ol cok guzel olacak
Bizimki de eline ne geçerse geçsin kaldır atHe yavrum mutfakta bisey dusurdu bana bakiyo kizcammi diye
Bide bitane magnetimi kirdi dolaba bakti kaldirdim pat diye ativerdi
Tv unitesi alcak, saati eline aldi bana bakiyo atsinmi atmasinmi
Atma diyince atmiyor ama gidip gidip onun basina dikiliyor
Kendi fotografi var dogdugu gun cektirmistik, ona bakip bakip ayyy diyo seviyo
Benim kız bugün mutfak çekmecesini açmış arkasına bakmadanBizimki de eline ne geçerse geçsin kaldır at
Bizimki de eline ne geçerse geçsin kaldır at
Yuhhhhhhh sabah sabah varyaDolar ayçiçeğini vurmuş ayçiçek yağına %50zam gelmişİnsanlar zeytinyağı zaten alamıyor ayçiçek yağıda kullanmasınlar yağsız yapsınlar yemeklerini of of sabah sabah sinirim bozuldu ne günler görecek evlatlarımız geçim nasıl bukadar zorlandı.Karnımızı doyurmak lüks oluyor artık.Memurlarda %3.5zam alacakmış böyle giderse.Enflasyon farkı 0.5miş nasıl oluyorsa okadar düşük.
pinpon topuyla enflasyon verileri hesaplanırsa düşük çıkarDolar ayçiçeğini vurmuş ayçiçek yağına %50zam gelmişİnsanlar zeytinyağı zaten alamıyor ayçiçek yağıda kullanmasınlar yağsız yapsınlar yemeklerini of of sabah sabah sinirim bozuldu ne günler görecek evlatlarımız geçim nasıl bukadar zorlandı.Karnımızı doyurmak lüks oluyor artık.Memurlarda %3.5zam alacakmış böyle giderse.Enflasyon farkı 0.5miş nasıl oluyorsa okadar düşük.
Dolar ayçiçeğini vurmuş ayçiçek yağına %50zam gelmişİnsanlar zeytinyağı zaten alamıyor ayçiçek yağıda kullanmasınlar yağsız yapsınlar yemeklerini of of sabah sabah sinirim bozuldu ne günler görecek evlatlarımız geçim nasıl bukadar zorlandı.Karnımızı doyurmak lüks oluyor artık.Memurlarda %3.5zam alacakmış böyle giderse.Enflasyon farkı 0.5miş nasıl oluyorsa okadar düşük.
Aynen öyle canım hasat zamanı alış fiyatını düşürdülerAh bir de o ayçiçeğini öyle komik fiyata alıyorlar ki üreticiden.. Keşke ona da öyle zam yapsalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?