- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.481
Hangi ildesiniz :)
İstanbul da 1,75 ekmek
Herşey çok pahalı olduğu gibi bir de sürekli zam geliyor.
[/QUOTE
Teşekkürler.. insallah yine gelme sansınız olurÇok güzel bir yerde yaşıyorsunuz:) eşimden dolayı Safranbolu’yu gezme fırsatım oldu:)
evet canım çok iyi oldu tüpü kapatamıyorum dolabın içinde üstündeki raf tam oturmuş üzerine mandalı oynamıyor onuda çözersem korkmam şimdilik ocağa yaklaşmıyorlar sürekli tembihliyorum herşeylerini hazırlıyorum masanın üzerine meyveleri sütleri yiyeceklerini Allah korktuğumuza uğratmasınŞimdi hatırladım zaten lojmandasiniz,güvenli olur. ama yine de kamera çok iyi olmuş Küçük Ev kazalarına karşı Allah korusun
Bu sene pandemiden dolayı iyi yine. Önceden 60Cedric1003
ne kadar kalabalık sınıfın canım bizimkilerde 34 olmuş geleni bizim öğretmene kayıt yapıyorlar sinir oluyorum
bizde başka okula gönderiyoruz mahalle arasındaki okula çıkmış oraya göndermeyin girmeyinde demişler sanırım tehlike arz eden yerlerden o yüzden diğer lojmanın ordakine gönderiyoruz öğretmende ilgili inşallah hep öyle olurBu sene pandemiden dolayı iyi yine. Önceden 60
Olan sınıflar vardı.
ilkokulda 25 den fazla iğrenci olmamalı verim cok düşüyor.
guneydogu da mevcutlar cok kalabalık. Adres tasima usulsüzlük cok oluyor.bizim okuliyi diye yarısından fazlası alan dışı adres taşıyıpgeliyor
1 tane de değil 2
Nerde dis
Ben bisey gormedim
biz niye göremiyoz1 tane de değil 2
Hediye alırsan atarımbiz niye göremiyoz
Hani sabah elini kaldırmış bağıran bebekNerde hangi dis bebek kim
Renkler çok güzelmişBu gün ki para harcana seviyem
Renkler çok güzelmiş
Hediye alırsan atarım
Hani sabah elini kaldırmış bağıran bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?