Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Şimdi hatırladım zaten lojmandasiniz,güvenli olur. ama yine de kamera çok iyi olmuş Küçük Ev kazalarına karşı Allah korusun
evet canım çok iyi oldu tüpü kapatamıyorum dolabın içinde üstündeki raf tam oturmuş üzerine mandalı oynamıyor onuda çözersem korkmam şimdilik ocağa yaklaşmıyorlar sürekli tembihliyorum herşeylerini hazırlıyorum masanın üzerine meyveleri sütleri yiyeceklerini Allah korktuğumuza uğratmasın

Cedric1003
ne kadar kalabalık sınıfın canım bizimkilerde 34 olmuş geleni bizim öğretmene kayıt yapıyorlar sinir oluyorum

Cedric1003
ne kadar kalabalık sınıfın canım bizimkilerde 34 olmuş geleni bizim öğretmene kayıt yapıyorlar sinir oluyorum
Bu sene pandemiden dolayı iyi yine. Önceden 60
Olan sınıflar vardı.
ilkokulda 25 den fazla iğrenci olmamalı verim cok düşüyor.
guneydogu da mevcutlar cok kalabalık. Adres tasima usulsüzlük cok oluyor.bizim okuliyi diye yarısından fazlası alan dışı adres taşıyıpgeliyor

2 saat ders yaptım. 1 saat ara, sonra da 3 saat ders yapacağım.
Yeni program geldi artık cumartesi de dersim var.
Ben nerelere gideyim

bizde başka okula gönderiyoruz mahalle arasındaki okula çıkmış oraya göndermeyin girmeyinde demişler sanırım tehlike arz eden yerlerden o yüzden diğer lojmanın ordakine gönderiyoruz öğretmende ilgili inşallah hep öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…