- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.701
canım valla doğumdan sonra cok iyi yaptin ben hiç yemek yapmıyodum yapamıyodum makarna menemen yada buzluktan ne varsa yiyodukKızlar maaşa kadar son 500 TL miz . Yemek menüsü yapmaya çalışıyorum artık herşeyi yapamaz oldum bebek çok fena şeyler yapıyor başına bir iş gelecek diye çok korkuyorum tüm odaların kapılarını kapatıyorum artık anında yok oluyor ortalıktan .
Uyudu valla benimde beynim yandı her sabah yataktan savaşa gider gibi kalkıyorumuyudu mu senin bıdııık benim oğlanda uyudu yeni valla beynim yandı
Bzim yemek menüleri annemden İzmir’e gidince yandımKızlar maaşa kadar son 500 TL miz . Yemek menüsü yapmaya çalışıyorum artık herşeyi yapamaz oldum bebek çok fena şeyler yapıyor başına bir iş gelecek diye çok korkuyorum tüm odaların kapılarını kapatıyorum artık anında yok oluyor ortalıktan .
Saçmalama daha iyi olacak herşey kocana sarıl öpİş yerinde masamı topladım üzüldüm hala keyfim yok
Teselli edecek adam yok ki İzmir’de adamSaçmalama daha iyi olacak herşey kocana sarıl öp
HahahahaTeselli edecek adam yok ki İzmir’de adamÇocuğuma sarıldım bak çok sıktın anne kendine gel diyor
Evet canım kendi başına 20 kilo verdinarin bisiler yedin mi kendine geldin misenin eşin niye her gün salata yiyo kız diyet mi yapiyo yosa
Canım menemen istedi Pazar günü yapayım bari kahvaltıyacanım valla doğumdan sonra cok iyi yaptin ben hiç yemek yapmıyodum yapamıyodum makarna menemen yada buzluktan ne varsa yiyoduk
Eşimde börek alacak galiba bana yarın yada tahinliCanım menemen istedi Pazar günü yapayım bari kahvaltıyaYarın kahvaltıda börek yemek istiyorum aynı anda ikisi olmasın
Afiyet olsun iyi olmuşKendi yaptığım eriştemden
Aynen canım banada çok iyi oldu tatilden gelince temi eve geldik her yer mis gibi şimdiNarinNarin ya birlikte temizlik yaptık ya seninle iyiki yapıp öyle izne gittim geldiğimde valla hiç yapacak durumum olmadı
yaa sana ayak uydursa yandın ama kııız iyi ki hamur işi felan yemiyoEvet canım kendi başına 20 kilo verdi
Tatilde 2 kilo aldı diye bu aralar salata yiyor hep
Sen ne demek istiyorsunyaa sana ayak uydursa yandın ama kııız iyi ki hamur işi felan yemiyo
Aynen şekerim çok mutluyum o bakımdanAynen canım banada çok iyi oldu tatilden gelince temi eve geldik her yer mis gibi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?