Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kayınvalidenin hası tam da olması gerektiği gibi

Bende makarna yedim birazcık bebek 15 dk uyumuştu o ara hemen hallettim . İlaç içtim boynum ve başım çok kötü durumdaydı günlerdir kucağımdan inmedi bende gergin olduğum için boynum tutuldu
Bende çay koyuyorum şimdi yanına bir şey bulucam artık atıştırmalık
Senin keyfin yerinde olduğunda bizimde oluyor iç ilaçlarını böyle rahatla
Ayyyy çok kötü olmuş

Ayyyyy koptummm

Yaa kiyamam hem guldum hem uzuldum

Bende çay koyuyorum şimdi yanına bir şey bulucam artık atıştırmalık
Senin keyfin yerinde olduğunda bizimde oluyor iç ilaçlarını böyle rahatla

Ayyyy çok kötü olmuş
Kuru kayısı üzüm filan olabilir bak çay yanına ilaçlar iyi geldi yAaa boynum başım ağrımıyor çok mutluyum narinnnn

Bebeği duşa götürecektim eline ıslak mendili almış gitmiş holde bebek arabasının lastiklerini siliyor allahım yarabbim zor duşa götürdüm duşta suyu kapattım diye ağladı ay uyudu bende makarna yedim . Çay suyu koyayım evi vileda yapacağım bugün gündüz yaptım ama hiç içime sinmedi 30 dk işleri hallederim hemen dinlenmeye geçerim

Kızlar eşim nöbetçi bu akşam . Az önce msj yazmış ki sorumla olduğu birlikte bir asker pozitifmiş diğerlerini de kocam yurda götürüp yerleştirecekmiş umarım virüs kapmaz
Valla eşimin bölükte birsürü vaka var karantinadalar.Temaslı olanda var Allah’a emanetiz

Kızlar maaşa kadar son 500 TL miz . Yemek menüsü yapmaya çalışıyorum artık herşeyi yapamaz oldum bebek çok fena şeyler yapıyor başına bir iş gelecek diye çok korkuyorum tüm odaların kapılarını kapatıyorum artık anında yok oluyor ortalıktan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…