- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.681
Kayınvalidenin hası tam da olması gerektiği gibiBen size uğraşmalı yemek istemiyorum dedim di mi
Çocukları almaya kayınvalideye geldim. Yemeğe burada kalın dedi. Ay dedim canıma minnet. Yemek var sandım yokmuş. Onu mu yapalım bunu mu yapalım en son dedi ki kağıt kebabı yapalım. Dedim olur. Hadi sen yap dedi. Şimdi oturdum hahahaha
Bende çay koyuyorum şimdi yanına bir şey bulucam artık atıştırmalıkBende makarna yedim birazcık bebek 15 dk uyumuştu o ara hemen hallettim . İlaç içtim boynum ve başım çok kötü durumdaydı günlerdir kucağımdan inmedi bende gergin olduğum için boynum tutuldu
Ayyyy çok kötü olmuşBen size uğraşmalı yemek istemiyorum dedim di mi
Çocukları almaya kayınvalideye geldim. Yemeğe burada kalın dedi. Ay dedim canıma minnet. Yemek var sandım yokmuş. Onu mu yapalım bunu mu yapalım en son dedi ki kağıt kebabı yapalım. Dedim olur. Hadi sen yap dedi. Şimdi oturdum hahahaha
Ayyyyy koptummmKızlar canlı dersim vardıi
Matematik işledim uç tane tavşan var biri çukurda biri normal biri tümsekte
Ben çocukların sesini kısdim ya kendi sesimde kısık sanıyorum eşime dedim ki bebisim hangisi tümsekde
Ay ne bilim tümsek çukur neydi kafam gitti
noldu kıızFena birşey oldu
HayırıdırFena birşey oldu
noldu kıız
Kızlar eşim nöbetçi bu akşam . Az önce msj yazmış ki sorumla olduğu birlikte bir asker pozitifmiş diğerlerini de kocam yurda götürüp yerleştirecekmişHayırıdır
Ben size uğraşmalı yemek istemiyorum dedim di mi
Kuru kayısı üzüm filan olabilir bak çay yanınaBende çay koyuyorum şimdi yanına bir şey bulucam artık atıştırmalık
Senin keyfin yerinde olduğunda bizimde oluyor iç ilaçlarını böyle rahatla
Ayyyy çok kötü olmuş
Önlem almışlardır tuce merak etmeKızlar eşim nöbetçi bu akşam . Az önce msj yazmış ki sorumla olduğu birlikte bir asker pozitifmiş diğerlerini de kocam yurda götürüp yerleştirecekmişumarım virüs kapmaz
Valla eşimin bölükte birsürü vaka var karantinadalar.Temaslı olanda var Allah’a emanetizKızlar eşim nöbetçi bu akşam . Az önce msj yazmış ki sorumla olduğu birlikte bir asker pozitifmiş diğerlerini de kocam yurda götürüp yerleştirecekmişumarım virüs kapmaz
narin bisiler yedin mi kendine geldin miÖnlem almışlardır tuce merak etme
Valla sorma yaValla eşimin bölükte birsürü vaka var karantinadalar.Temaslı olanda var Allah’a emanetiz
Hahahahanarin bisiler yedin mi kendine geldin misenin eşin niye her gün salata yiyo kız diyet mi yapiyo yosa
uyudu mu senin bıdııık benim oğlanda uyudu yeni valla beynim yandıHahahahakızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?