Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet
Bunlar laftanda anlamiyor
Ya yemedi diyor
Yada az yapiyor 2 br mama yapiyor ictiginin yarisi bile degil.
Dogumdakilerin hincini aylarca cocugu gormeyerek odediler
Simdide kasiniyorlar
Hayirlisi olsun
Biz cok kati degiliz ama kase dolusu pudingde vermeyiz yani o ne

Masamı eşyalarımı topladım içime öküz oturdu ya çok alıştım buraya çok seviyorum arkadaslarımı.1-2 yılda bir iş ortamının hayatının değişmesi ne zormuş Allahım.Gittiğim yerde hayırlı insanlar ile karşılaşırım inş.Güzel anılar biriktiririz.Ailece huzur sağlık mutluluk ile yaşarız inş eşimdenden artık ayrı düşmem inş

Bizde bir de vitamin fasli oluyor aksam, cocuklara sivi olarak C ve D vitamini veriyorum. Oglanin bir de balik yagi var ama hepsi bir arada olmasin diye aksam vermiyorum ama aslinda D vitaminini icine damlatip verebilirim belki, D vitamini yagda cozundugu icin emilimine de faydasi olur diye dusunuyorum.
Cocuklardan sonra yetiskinlere kapsul ve tablet seklinde olan C ve D vitamini veriyorum, ben vermesem icmiyorlar, annem zaten vitamine falan karsi, yiyoruz ya diyor. Esim kendi aliyor vitaminlerini ama buyuk tablet yutamiyor, kirip oyle iciyor bir de soyleniyor bir daha boyle alma diye.
Arkadasim ve ailesi corona oldular, kayinpederi rahatsizdi mecbur gittiler ve zaten adam da vefat etti, cenaze toreni falan oldu. Bizim eyalete donunce test istiyor, sonuc pozitif cikmis, ama hafif atlatiyormus, C, D vitamini ve cinko kullaniyorlarmis.

Kızlar merhaba fazla okuyamadım geçmişi. Akşam okurum.
Günler çok yoğun geçiyor.
Zaten günler kısaldı bana yetmiyor galiba.

Sabah kahvaltı faslı uzun sürdü sonra 2 saat canlı ders yaptim. Öğlen oldu.
Çocuklara yemek yedirdik.
Dışarıda mantı söyledik. Biraz işlerimiz vardı onları hallettik dışarda.

Bu arada eşime nakliye fiyatlarını söyledim eşim inanmadı pahalı buldu. sonra birkaç yer aradı benim söylediğimden daha fazla dedi adamlareşim delirdi
Aklıma Kolpaçino geldi. Kudret beye fiyat veriyorlar ya o sahne.
Neeee
Ulan ben o parayla şeker fabrikası kurarim p...k sahnesi
Eşim de aynen öyle oldu

Akşam için et kavurması, pirinç pilavı ve salata yaptım. Ben pilav yemeyeceğim ( umarım )

oğlanı parka getirdim oynuyor. Kahve almadım yanıma bugün, başım çatlıyor.

bugün çamaşır yıkadım yarın detaylı temizlik yapacağım. Ev işlerinin hiç bitmemesi çıldırtıyor baZen beni.

Hahaaaa

Bende burda olurum kısmetse
Bir şeyler yersem keyfim yerine gelicek çok yorgunum şu an

Bende burda olurum kısmetse
Bir şeyler yersem keyfim yerine gelicek çok yorgunum şu an
Bende makarna yedim birazcık bebek 15 dk uyumuştu o ara hemen hallettim . İlaç içtim boynum ve başım çok kötü durumdaydı günlerdir kucağımdan inmedi bende gergin olduğum için boynum tutuldu

Ben size uğraşmalı yemek istemiyorum dedim di mi
Çocukları almaya kayınvalideye geldim. Yemeğe burada kalın dedi. Ay dedim canıma minnet. Yemek var sandım yokmuş. Onu mu yapalım bunu mu yapalım en son dedi ki kağıt kebabı yapalım. Dedim olur. Hadi sen yap dedi. Şimdi oturdum hahahaha

Benim Kv ye komşuları bebek için gelecekti . Sabah kahvaltıyı hazırladım oturduk . Kahvaltıda dedi ki bi silip süpürelim ben süpüreyim sen sil toz al wc temizle olur dedim oturma odası mutfağı süpürdü makinayı ortaya bıraktı aaaaa benim belim ağrıdı oturmam lazım dedi koştu koltuğa benim oğlana diyor ki gel oğlum kucağıma gel bende geri kalan odaların süpür sil toz al banyo WC temizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…