- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.661
Hakediyorlar yolunmayiSessiz kalıp içine atmasın kardesin.Ben öyle yaptım şuan cezasını çekiyorum,unutamıyorum.Unutamadikca içime atiyorum.Hasta olucam diye endişe ediyorum.Verem de bana dertten kederden gelmişti
Puding derken gerçek puding miydi yanisüt,şeker..Kardeşine sabır diliyorum ama sessiz kalmasın lütfen ya,bebeğin her şeyi annesi.ve onun tum doğrularına da annesi karar verir..
Teşekkür ederim ilgin güzel kalbin içinÇok cazip bir teklifYa sen yeter ki İzmir'e git,yerles evine ve de ki keyif yapıyorum balkon,kahve,eşim çocuğum filan.Kendim yaşıyormuşcasina sevinicem,çok hakettiniz ♥ve o anlar artık çok yakın inşallah
Tabi duruyor
HahaaaaKızlar canlı dersim vardıi
Matematik işledim uç tane tavşan var biri çukurda biri normal biri tümsekte
Ben çocukların sesini kısdim ya kendi sesimde kısık sanıyorum eşime dedim ki bebisim hangisi tümsekde
Ay ne bilim tümsek çukur neydi kafam gitti
Eminim veliler dediki ne kadar yarım akilli bir öğretmenimiz varHahaaaa
Çok beeee ama çok güldümEminim veliler dediki ne kadar yarım akilli bir öğretmenimiz var
ben 20.30 da gelirim bekleyin beniAşıdan geldik kızlar ay akşama toplanıp sohbet edelim20:00 de buradayım
Tamam bende bebek ateşlendiben 20.30 da gelirim bekleyin beni
Bende makarna yedim birazcık bebek 15 dk uyumuştu o ara hemen hallettim . İlaç içtim boynum ve başım çok kötü durumdaydı günlerdir kucağımdan inmedi bende gergin olduğum için boynum tutulduBende burda olurum kısmetse
Bir şeyler yersem keyfim yerine gelicek çok yorgunum şu an
Benim Kv ye komşuları bebek için gelecekti . Sabah kahvaltıyı hazırladım oturduk . Kahvaltıda dedi ki bi silip süpürelimBen size uğraşmalı yemek istemiyorum dedim di mi
Çocukları almaya kayınvalideye geldim. Yemeğe burada kalın dedi. Ay dedim canıma minnet. Yemek var sandım yokmuş. Onu mu yapalım bunu mu yapalım en son dedi ki kağıt kebabı yapalım. Dedim olur. Hadi sen yap dedi. Şimdi oturdum hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?