Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bacım sen niye aklımıza böyle şeyler sokuyon bak şimdi de tahin pekmez çekti canım simide bandırıp yiyecen offf
Valla tuce_tuce dedi kocam tahinli alacak diye benimde ordan aklıma geldi ben çok severim annem bana hamileyken tek aş erdiği tahin pekmezmısSimitlede güzel gider be

Ben yemek yerken mutlu oluyorum yaaa
Resmen mutluluk kaynağım
Evlenmeden önce yemekle aram hiç yoktu çok zayıftım böyle güzel şeyleri nasıl yememişim hayret bir şey ya
İnsan evlenince akılllankyor bende altın sevmezdim artık altın seviyorum yemek yemeği seviyorum çeşitli zevkler bendede oldu

Benim de en korktugum seylerden toplantilarda dikkat etmeye calisiyorum. Oglanin bazi odevleri icin ses kaydedip gonderiyoruz, bizim evde de ses hic eksik olmuyor, gecen oglan sayi sayiyor arkadan bizimkilerin konusmalari geliyor farkli oda da olsa, artik ogretmen dinlerken ne dusunur bilmiyorum.

tabi insan fit ve iradeli olunca yemek konularına girmeye gerek bile duymuyor dimi tuce
bende narin gibi oldum yA önceden ölmemek için yerdim zerya abi bebeğe hamile kaldım yediklerimden zevk almaya başladım

1 yaş sonrasında yavaş yavaş pekmezle karıştırıp vermiştim ben
Bende pekmez veriyorum tabi o içmiyor bende ilaç şişesine doldurdum ağzını açıyor bende ağzına şişe ile damlatıyorum ama ekmek yiyor mesela ekmeğe tahin pekmez değdirsem dedim aklıma geldi o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…