- 11 Mart 2013
- 33.716
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.107
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.761
Hahaha hiçte değil ben buradayım kızzz
Vallabacım sen niye aklımıza böyle şeyler sokuyon bak şimdi de tahin pekmez çekti canımsimide bandırıp yiyecen offf
Bebeğe ne zaman tahin verebilirim yA aklıma düştüVallatuce_tuce dedi kocam tahinli alacak diye benimde ordan aklıma geldi ben çok severim annem bana hamileyken tek aş erdiği tahin pekmezmıs Simitlede güzel gider be
İnsan evlenince akılllankyor bende altın sevmezdim artık altın seviyorum yemek yemeği seviyorum çeşitli zevkler bendede olduBen yemek yerken mutlu oluyorum yaaa
Resmen mutluluk kaynağım
Evlenmeden önce yemekle aram hiç yoktu çok zayıftım böyle güzel şeyleri nasıl yememişim hayret bir şey ya
Hiç yiyememVallatuce_tuce dedi kocam tahinli alacak diye benimde ordan aklıma geldi ben çok severim annem bana hamileyken tek aş erdiği tahin pekmezmıs Simitlede güzel gider be
Bizim Burdada meşhur pek severim kendileriniVallatuce_tuce dedi kocam tahinli alacak diye benimde ordan aklıma geldi ben çok severim annem bana hamileyken tek aş erdiği tahin pekmezmıs Simitlede güzel gider be
Hahaha hiçte değil ben buradayım kızzz
Benim de en korktugum seylerden toplantilarda dikkat etmeye calisiyorum. Oglanin bazi odevleri icin ses kaydedip gonderiyoruz, bizim evde de ses hic eksik olmuyor, gecen oglan sayi sayiyor arkadan bizimkilerin konusmalari geliyor farkli oda da olsa, artik ogretmen dinlerken ne dusunur bilmiyorum.Kızlar canlı dersim vardıi
Matematik işledim uç tane tavşan var biri çukurda biri normal biri tümsekte
Ben çocukların sesini kısdim ya kendi sesimde kısık sanıyorum eşime dedim ki bebisim hangisi tümsekde
Ay ne bilim tümsek çukur neydi kafam gitti
1 yaş sonrasında yavaş yavaş pekmezle karıştırıp vermiştim benBebeğe ne zaman tahin verebilirim yA aklıma düştü
İnsan evlenince akılllankyor bende altın sevmezdim artık altın seviyorum yemek yemeği seviyorum çeşitli zevkler bendede oldu
tabi insan fit ve iradeli olunca yemek konularına girmeye gerek bile duymuyor dimi tuce
Pastırma üstüne dök madem etle tüketHiç yiyemem
Ahahahaha o değilde bugün küçük kıza verdim pastırma elinde geziyordu yedi sandım yatak odasında hep yerlere sürmüş çemeniniPastırma üstüne dök madem etle tüket
Bende pekmez veriyorum tabi o içmiyor1 yaş sonrasında yavaş yavaş pekmezle karıştırıp vermiştim ben
Ayyyyy kahkahaaaaa attım vallaPastırma üstüne dök madem etle tüket
Boy 168 kilo 60tı En son yeşil gözlü buğday tenliyim yarışmadaki arkadaşlara başarılar diliyorum
Offfff o kokuyu düşündüm deAhahahaha o değilde bugün küçük kıza verdim pastırma elinde geziyordu yedi sandım yatak odasında hep yerlere sürmüş çemenini
Ahahahah kilo sorunun yokkkkk bizi gaza getir dimiiiiiBoy 168 kilo 60tı En son yeşil gözlü buğday tenliyim yarışmadaki arkadaşlara başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?