Bugün ne aldin kaç tl harcadin

O da cok azmis ama, biz 3 ana ogun, hatta bazen 4 oluyor (gec yatarsa acikmis oluyor bir ogun de yatmadan veriyoruz). 2-3 kere de ara ogun ama benim kiz 15 aylik sizinkilerden buyuk.
Zeynep bana da az geldi şuan o topikte bu tartışılıyor . 2 ana öğün de kocaman insanlar acıkır yani dayanılmaz ki oruç tutturmak için el kadar bebeğe

Ya kizlar bu sokaga cikma yasaklarinin oldugu zamanlarda haberlerde cikmisti, insanlar luppo almak icin markete kosmustu falan oyle aklimda kalmis, ben de bilmiyorum nedir bu luppo, kardesime mutlaka al gonder dedim, o da cesit cesit almis gondermis sagolsun, ben begendim yani, hani kostur kostur markete gider miyim bilemedim ama guzel bir not aldi benden. Bir de etinin tartinisini cok begendik, ulker laviva da cok iyiydi.
Bu arada gelen aburcuburlarin bir kismini kutuya koyup bizim yatagin altina koymustuk, hani oglan mutfaktan bulmasin diye, noldu anasi geceleri kutuyu kurcalayip cekip cekip yedi, onca abur cubur bir ay demeden bitti, tabi cogu cay saatlerinde tuketildi ama benim de yadsinamaz bir katkim oldu. Neyse en iyisi brokoliye donuyorum ben.

Ben luppo hiç sevmedim halley severim ama laviva efsane

halleyin azcik yumsak hali bide anlatma bu kadar şeyi yiyip 49 kilo olunur mu şahsıma hakaret bu

Süpersinnnnn Ye gitsin

Evet tavuk meselesi sıkıntı yumurtayı bir şekilde buluyoruz 0 numara alıyoruz ama tavuğa güvenemiyorum bir türlü çocuk için. Biz alıp yiyoruz ama ona yedirmiyorum.

emzirme artık dediğin gibi keyif kahvesi gibi bence abi bebek genetik olarak sana benziyor fit olacak ilerde . Bu sağlıksız olacağı anlamına gelmez emin ol yedirdiğin şeyler ona yarıyordur.

benim belli kriterlerim var mesela her gün 1 ceviz, 1 su bardağı kadar yoğurt, 1 yumurta ( yarısını bile yese kâr benim için ), zeytin.

ya tarhana çorbası, ya sebzeli mercimek çorbası, ya az da olsa köfte.

bunlardan yiyorsa gün içinde beslenmesini çok dert etmiyorum. Az yemiş çok yemiş farketmez asıl alması gereken vitamini besin değerlerini alsın benim için yeterli.

pilav makarna patates vs zaten çok alıştırmadım karbonhidrat bağımlısı olmaması için. Şimdi az az yiyor bunlardan yeterli geliyor.

halleyin azcik yumsak hali bide anlatma bu kadar şeyi yiyip 49 kilo olunur mu şahsıma hakaret bu
Sevmediğin nasıl belli halleyde bisküvi var onda kekAyrıca halley çayla 2 tane kesiyor luppo 3 tane ideal geliyor

Eklentiler

• image.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 31
Hormon çok fazla tavuklarda erken ergenlik ve tüylenme şikayeti oluyormus gelişim çağındaki çocuklarda.Biz eve almıyoruz imkanimız var köy tavuğu alıp paylıyorum soka atıyorum parça parça çıkarıp tüketiyoruz suyunu soka atıyorum kaynaştığımda

aha bi yiyip kilo almayangil daha
Bana mi dedin bakim sen Kucukken cok zayiftim, evlendigimde 46`ydim, zamanla yas ilerledi simdi 49 un altina dusmuyorum, 35 yasindayim, sen de buralarin en gencisin ve boyun da iyiydi hatirladigim kadariyla, bir de bu taraftan bak.
Ben kilonun biraz genetikle de ilgili oldugunu dusunuyorum, ailem de oyle cok kilolu yoktur. Hic unutmuyorum babami kandirmislar, zayiflama kemeri satmislar, neyimize lazimsa artik, annem de aramis sirketi iade etmek istiyor, hic unutmam aynen soyle diyor "abi biz ne yapalim bu kemeri, bizi gorsen Afrikali gibiyiz zaten".

Aaaa zeryaaaa bende seninle aynı şeyi düşünüyorum belirli yiyecekler var kafamda yemişse rahat oluyorum yoğurt peynir yumurta birde akşam uyurken yemesi gereken öğün benim için çok önemli

Aaaa zeryaaaa bende seninle aynı şeyi düşünüyorum belirli yiyecekler var kafamda yemişse rahat oluyorum yoğurt peynir yumurta birde akşam uyurken yemesi gereken öğün benim için çok önemli
Aynen öyle kuzum belli kaliteli gıdaları alıyorsa o gün az yemiş çok yemiş önemli değil. Çünkü bebek bunlar nihayetinde, her gün biz annelerin istediği her şeyi yiyemezler.

bir gün meyve yer bir gün kuru meyve, diğer gün kuruyemiş. BaZen pilav yer bazen patates.

önemli olan kaliteli ana maddeleri her gün yesin diğer ürünler çok dert değil elbet alışacaklar büyüyünce her yemeğe

Benim kızım cevize fındığa bayılıyorrrrr

Ebeye bahsettim bugün 3 gün yiyor 4 gün yemiyor öğün miktarı az bence ayrıca saat olarak araları uzatsam da fark etmedi diye . Kadın bu çok normal dedi bana o yüzden sakinleştim Açıkcası. Kg olarak sınırın bir tık üzerinde boyu allahtan iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…