- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.801
Gayette kilo alıyorum eşim bu görüştüğümüzde gözüme iri geldin dedi kırılmadım degilAhahahah kilo sorunun yokkkkk bizi gaza getir dimiiiii
Yiyek yiyek kilo alak
Zeynep bana da az geldi şuan o topikte bu tartışılıyor . 2 ana öğün de kocaman insanlar acıkır yani dayanılmaz ki oruç tutturmak için el kadar bebeğeO da cok azmis ama, biz 3 ana ogun, hatta bazen 4 oluyor (gec yatarsa acikmis oluyor bir ogun de yatmadan veriyoruz). 2-3 kere de ara ogun ama benim kiz 15 aylik sizinkilerden buyuk.
Yani ben 4öğün yerim öğünümün birisi abur cubur öğünüZeynep bana da az geldi şuan o topikte bu tartışılıyor . 2 ana öğün de kocaman insanlar acıkır yani dayanılmaz ki oruç tutturmak için el kadar bebeğe
Ben luppo hiç sevmedim halley severim ama laviva efsaneYa kizlar bu sokaga cikma yasaklarinin oldugu zamanlarda haberlerde cikmisti, insanlar luppo almak icin markete kosmustu falan oyle aklimda kalmis, ben de bilmiyorum nedir bu luppo, kardesime mutlaka al gonder dedim, o da cesit cesit almis gondermis sagolsun, ben begendim yani, hani kostur kostur markete gider miyim bilemedim ama guzel bir not aldi benden. Bir de etinin tartinisini cok begendik, ulker laviva da cok iyiydi.
Bu arada gelen aburcuburlarin bir kismini kutuya koyup bizim yatagin altina koymustuk, hani oglan mutfaktan bulmasin diye, noldu anasi geceleri kutuyu kurcalayip cekip cekip yedi, onca abur cubur bir ay demeden bitti, tabi cogu cay saatlerinde tuketildi ama benim de yadsinamaz bir katkim oldu. Neyse en iyisi brokoliye donuyorum ben.
Ya kizlar bu sokaga cikma yasaklarinin oldugu zamanlarda haberlerde cikmisti, insanlar luppo almak icin markete kosmustu falan oyle aklimda kalmis, ben de bilmiyorum nedir bu luppo, kardesime mutlaka al gonder dedim, o da cesit cesit almis gondermis sagolsun, ben begendim yani, hani kostur kostur markete gider miyim bilemedim ama guzel bir not aldi benden. Bir de etinin tartinisini cok begendik, ulker laviva da cok iyiydi.
Bu arada gelen aburcuburlarin bir kismini kutuya koyup bizim yatagin altina koymustuk, hani oglan mutfaktan bulmasin diye, noldu anasi geceleri kutuyu kurcalayip cekip cekip yedi, onca abur cubur bir ay demeden bitti, tabi cogu cay saatlerinde tuketildi ama benim de yadsinamaz bir katkim oldu. Neyse en iyisi brokoliye donuyorum ben.
SüpersinnnnnYa kizlar bu sokaga cikma yasaklarinin oldugu zamanlarda haberlerde cikmisti, insanlar luppo almak icin markete kosmustu falan oyle aklimda kalmis, ben de bilmiyorum nedir bu luppo, kardesime mutlaka al gonder dedim, o da cesit cesit almis gondermis sagolsun, ben begendim yani, hani kostur kostur markete gider miyim bilemedim ama guzel bir not aldi benden. Bir de etinin tartinisini cok begendik, ulker laviva da cok iyiydi.
Evet tavuk meselesi sıkıntı yumurtayı bir şekilde buluyoruz 0 numara alıyoruz ama tavuğa güvenemiyorum bir türlü çocuk için. Biz alıp yiyoruz ama ona yedirmiyorum.Bende hiç tavuk yedirmedim zerya tavuk bana bebek için anlamsız geliyor köy tavuğu lazım. Ben abi bebeğin yemek yediği günlere lale devri günleri diyorım3 gün yiyor mesela 4 gün yemiyor . Birde emzirme işi evet var ama doyumluk değil artık ay olarak büyüdüğü için kahve içiyor sanki
Sevmediğin nasıl belli halleyde bisküvi var onda kekhalleyin azcik yumsak hali bide anlatma bu kadar şeyi yiyip 49 kilo olunur mu şahsıma hakaret bu
Hormon çok fazla tavuklarda erken ergenlik ve tüylenme şikayeti oluyormus gelişim çağındaki çocuklarda.Biz eve almıyoruz imkanimız var köy tavuğu alıp paylıyorum soka atıyorum parça parça çıkarıp tüketiyoruz suyunu soka atıyorum kaynaştığımdaEvet tavuk meselesi sıkıntı yumurtayı bir şekilde buluyoruz 0 numara alıyoruz ama tavuğa güvenemiyorum bir türlü çocuk için. Biz alıp yiyoruz ama ona yedirmiyorum.
emzirme artık dediğin gibi keyif kahvesi gibibence abi bebek genetik olarak sana benziyor fit olacak ilerde . Bu sağlıksız olacağı anlamına gelmez emin ol yedirdiğin şeyler ona yarıyordur.
benim belli kriterlerim var mesela her gün 1 ceviz, 1 su bardağı kadar yoğurt, 1 yumurta ( yarısını bile yese kâr benim için ), zeytin.
ya tarhana çorbası, ya sebzeli mercimek çorbası, ya az da olsa köfte.
bunlardan yiyorsa gün içinde beslenmesini çok dert etmiyorum. Az yemiş çok yemiş farketmez asıl alması gereken vitamini besin değerlerini alsın benim için yeterli.
pilav makarna patates vs zaten çok alıştırmadım karbonhidrat bağımlısı olmaması için. Şimdi az az yiyor bunlardan yeterli geliyor.
Bana mi dedin bakim senaha bi yiyip kilo almayangil daha
Aaaa zeryaaaa bende seninle aynı şeyi düşünüyorum belirli yiyecekler var kafamda yemişse rahat oluyorum yoğurt peynir yumurta birde akşam uyurken yemesi gereken öğün benim için çok önemliEvet tavuk meselesi sıkıntı yumurtayı bir şekilde buluyoruz 0 numara alıyoruz ama tavuğa güvenemiyorum bir türlü çocuk için. Biz alıp yiyoruz ama ona yedirmiyorum.
emzirme artık dediğin gibi keyif kahvesi gibibence abi bebek genetik olarak sana benziyor fit olacak ilerde . Bu sağlıksız olacağı anlamına gelmez emin ol yedirdiğin şeyler ona yarıyordur.
benim belli kriterlerim var mesela her gün 1 ceviz, 1 su bardağı kadar yoğurt, 1 yumurta ( yarısını bile yese kâr benim için ), zeytin.
bunlardan yiyorsa gün içinde beslenmesini çok dert etmiyorum. Az yemiş çok yemiş farketmez asıl alması gereken vitamini besin değerlerini alsın benim için yeterli.
pilav makarna patates vs zaten çok alıştırmadım karbonhidrat bağımlısı olmaması için. Şimdi az az yiyor bunlardan yeterli geliyor.
Halleyi de severim ama boyle icinde biskuvi olmayinca cok hafif geldi, at 2-3 tane arka arkaya.Ben luppo hiç sevmedim halley severim ama laviva efsane
Stoklar tukendi zaten, yarin yine yazarim brokoli hasladim, pirasa pisiriyorum diye merak etme..halleyin azcik yumsak hali bide anlatma bu kadar şeyi yiyip 49 kilo olunur mu şahsıma hakaret bu
O yumuşak halini sevmedim sanki yA ama bir kez daha deneyebilirim emin değilim pekHalleyi de severim ama boyle icinde biskuvi olmayinca cok hafif geldi, at 2-3 tane arka arkaya.
Aynen öyle kuzum belli kaliteli gıdaları alıyorsa o gün az yemiş çok yemiş önemli değil. Çünkü bebek bunlar nihayetinde, her gün biz annelerin istediği her şeyi yiyemezler.Aaaa zeryaaaa bende seninle aynı şeyi düşünüyorum belirli yiyecekler var kafamda yemişse rahat oluyorum yoğurt peynir yumurta birde akşam uyurken yemesi gereken öğün benim için çok önemli
Benim kızım cevize fındığa bayılıyorrrrrEvet tavuk meselesi sıkıntı yumurtayı bir şekilde buluyoruz 0 numara alıyoruz ama tavuğa güvenemiyorum bir türlü çocuk için. Biz alıp yiyoruz ama ona yedirmiyorum.
Ay ne güzel benimki de ceviz her gün yiyor ama fındık çok nadir canı isterseBenim kızım cevize fındığa bayılıyorrrrr
Ebeye bahsettim bugün 3 gün yiyor 4 gün yemiyor öğün miktarı az bence ayrıca saat olarak araları uzatsam da fark etmedi diye . Kadın bu çok normal dedi bana o yüzden sakinleştim Açıkcası. Kg olarak sınırın bir tık üzerinde boyu allahtan iyiAynen öyle kuzum belli kaliteli gıdaları alıyorsa o gün az yemiş çok yemiş önemli değil. Çünkü bebek bunlar nihayetinde, her gün biz annelerin istediği her şeyi yiyemezler.
bir gün meyve yer bir gün kuru meyve, diğer gün kuruyemiş. BaZen pilav yer bazen patates.
önemli olan kaliteli ana maddeleri her gün yesin diğer ürünler çok dert değil elbet alışacaklar büyüyünce her yemeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?