- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.781
Çok merak ettim bak şimdiBoy 168 kilo 60tı En son yeşil gözlü buğday tenliyim yarışmadaki arkadaşlara başarılar diliyorum
158 boyum 47 kgBoy 168 kilo 60tı En son yeşil gözlü buğday tenliyim yarışmadaki arkadaşlara başarılar diliyorum
Ben hayatım boyunca yemek yemekten acayip zevk aldım hala da öyleyimbende narin gibi oldum yA önceden ölmemek için yerdim zerya abi bebeğe hamile kaldım yediklerimden zevk almaya başladım
Evet evet ben de öyle başladım pekmez 6 aydan sonra vermiştim zaten . Tahin de 1 yaş sonrası pekmezle karıştırıp ekmeğe değdirip yedirdimBende pekmez veriyorum tabi o içmiyorbende ilaç şişesine doldurdum ağzını açıyor bende ağzına şişe ile damlatıyorum ama ekmek yiyor mesela ekmeğe tahin pekmez değdirsem dedim aklıma geldi o yüzden
Ya benim esim hamur isini cok seviyor ama kilo alirsa dur der, aksam acliktan olse bir saatten sonra asla yemez. Ic Anadolulu olunca hamur isi cok onemli oluyor onlar icin, aksam yufkayi dogradi tereyagla kavurdu sonra tekrar yufkaya sarip yedi, omac durum mu ne bir sey dedi, guzel ama ben alismamisim ekmegin icine ekmek koyup yemek gibi bir sey bir Karadenizliye uymadi:)Hahahahha
Sevmiyor canım hamur işini pek
İşte benim eşiminde pis bir iradesi varYa benim esim hamur isini cok seviyor ama kilo alirsa dur der, aksam acliktan olse bir saatten sonra asla yemez. Ic Anadolulu olunca hamur isi cok onemli oluyor onlar icin, aksam yufkayi dogradi tereyagla kavurdu sonra tekrar yufkaya sarip yedi, omac durum mu ne bir sey dedi, guzel ama ben alismamisim ekmegin icine ekmek koyup yemek gibi bir sey bir Karadenizliye uymadi:)
3 ana 3 ara öğün besliyordum benKızlar herkes burada birşey danışmak istiyorum. Sizce benim bebe günde kaç öğün beslenmeli
o yiyip kilo almayangillerden bacımtabi insan fit ve iradeli olunca yemek konularına girmeye gerek bile duymuyor dimi tuce
Aralık annelerinde konuşuluyor da şuan birisi bana yazdı ki çok besliyorsun 2 ana 1 ara öğün yeter diye3 ana 3 ara öğün besliyordum ben
Benim kızda kuş kadar yerdi hep
Hiç unutmuyorum bir gün 2 öğün beslemeyi unutmuşumara öğünler falan değil öğlenden akşam 8 e kadar sanırım
Bunu nasıl yaptım bilmiyorum hiç te ağlamazdı açlık için
Yok ben de kilolu degilim, gecen haftarda 49 a kadar dustum ama simdi biraz aldim, 160 boyum, uzun degilim. Hic acimam saat kac olursa yerim, cocuklar yokken gece 12`de kalkip sucuklu yumurta yapip yemisligim var ama simdi cocuklar olunca ses yapmamak icin vazgectim bu huyumdan.İşte benim eşiminde pis bir iradesi var
Yemem dedi mi asla yemez ama ben öylemiyim ne olursa yiyorum saat yer farketmez
Sende kilolu değilsin ama yanlış hatırlamıyorsam
kaç aylik ki canim ona göre ne kadar emiyo bideKızlar herkes burada birşey danışmak istiyorum. Sizce benim bebe günde kaç öğün beslenmeli
10 gün sonra 1 yaşına giricek canım.Daha bir hafta öncesine kadar günde üç kez ek gıda sunuyordum.Birini yarım yiyordu asla bitirmezdi.Artik ara öğün işine başladım.Tarhanali galeta filan yapıyorum minik parçalar halinde onun yemesini sağlıyorum.Yanina minik üzüm muz gibi şeylerle.Yani 3+1 olduk.Ama öğle yemeğini yine yemezKızlar herkes burada birşey danışmak istiyorum. Sizce benim bebe günde kaç öğün beslenmeli
Kızlar herkes burada birşey danışmak istiyorum. Sizce benim bebe günde kaç öğün beslenmeli
O da cok azmis ama, biz 3 ana ogun, hatta bazen 4 oluyor (gec yatarsa acikmis oluyor bir ogun de yatmadan veriyoruz). 2-3 kere de ara ogun ama benim kiz 15 aylik sizinkilerden buyuk.Aralık annelerinde konuşuluyor da şuan birisi bana yazdı ki çok besliyorsun 2 ana 1 ara öğün yeter diyeşoka girdim şuan
Bende hiç tavuk yedirmedim zerya tavuk bana bebek için anlamsız geliyor köy tavuğu lazım. Ben abi bebeğin yemek yediği günlere lale devri günleri diyorımher bebeğin beslenmesi kendine özel oluyor tuce. Benim oğlan abi bebek kadarken sabah ilk uyandığında formül süt , 1 saat sonra kahvaltı
sonra öğlen uyurken ufak bir mama daha yiyordu. ( sen bunları emzirme olarak yapıyorsundur)
Uyanınca yoğurt , meyve , kuru meyve, kuruyemiş tarzı şeyler . Ayına göre uygun olanlar tabi.
arada tekrar formül süt
Sonra akşam yemeği yiyordu . Uyurken tekrar formül süt içiyordu.
gece beslenmesi de yaptık uyanıp istiyordu bir kez formül süt veriyordum.
Benim oğlan da benim gibi baya yiyordu yaniama sadece sevdiği şeyleri yiyordu normal yemek olarak. Çok deneyip sevdiremediğim çok şey oldu.
hala da sebzeyi direk yemez çorbasına katarım. Peynir ilk ek gıda döneminde yerken sonra birden nefret etti hala yemiyor. Sadece kaşar Peyniri yiyor onu da sabah omletine katıyorum o şekilde yiyor sadece.
et sevmiyor sadece köfte olarak. Balık biraz yiyor. Tavuk ben gerçek köy tavuğu bulmadıkça yedirmiyorum o yüzden çok alışamadı.
bunun gibi bir sürü sorun var. Çoğu çocukta var yani. Onlar bizim gibi sevdikleri ve sevmedikleri şeyler var. Deneye yanıla yedirmenin bir yolunu bulmaya çabalıyoruz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?